Biofood Sensitive Coat & Stomach Kat 10 kg

Biofood Sensitive Coat & Stomach Kat 10 kg

46,99 - 64,95
Bestel nu direct voor € 46,99

Biofood Ncf Sensitive Coat&Stomach - Kattenvoer - Kip Zalm 10 kg direct bestellen in onze webshop! BIOFOOD sensitive. Hoogwaardige. volledige. natuurlijke. graanvrije kattenvoeding die ontwikkeld is voor voedingsgevoelige en/of kieskeurige katten. 60% kip. zalm en zoete aardappel. Met zalmolie. omega 3 en 6 vetzuren. chondroïtine. glucosamine en taurine. Graanvrij. Hoge acceptatie en verteerbaarheid. Ondersteunt de vertering. gewrichten. huid en vacht en zorgt voor een vermindering van haarbalvorming. Beperkt geur en volume van de ontlasting en bevat geen kunstmatige toevoegingen. Voor volwassen katten.. Alle Biofood voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Een hoogwaardige en evenwichtige droogvoeding voor katten met een gevoelige maag, allergieën, intoleranties of matige eetlust. De voeding bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten die met veel aandacht gekozen en bereid zijn. Zonder kunstmatige toevoegingen of granen. Kip en zalm voorzien je kat van hoogwaardige dierlijke eiwitten die licht te verteren zijn en geven de voeding ook een onweerstaanbare smaak. Hierbij komen nog lekkere zoete aardappelen die je lieveling van zijn dosis energie voorzien. Glucosamine en chondroïtine zijn essentieel voor de gewrichten en het kraakbeen. Zalmolie en lijnzaad zijn rijk aan Omega-3- en Omega-6-vetzuren die bijdragen een aan gezonde huid en een glanzende vacht. Taurine kan een positief effect hebben op de uitwisseling van calcium tussen de celwanden en daarmee het hart en het gezichtsvermogen bevoordelen. De speciale vezels verminderen de opbouw van haarballen. Hierbij komt een mix van vitaminen, mineralen, spoorelementen en antioxidanten die allemaal op hun eigen manier je kat voorzien van vitale stoffen. Hiermee wordt je kat ondersteund in zijn welzijn en kan het een krachtig immuunsysteem ontwikkelen. Biofood Sensitive – Coat/Stomach in één oogopslag: Hoogwaardig droogvoer voor gevoelige katten met allergieën, intoleranties, gevoelige spijsvertering of matige eetlust Beste premiumkwaliteit: met zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten, voor een onvervalste smaak Zonder granen: granen worden moeilijk verteerd en een overmatige hoeveelheid ervan kan slechte gevolgen hebben zoals overgewicht, diabetes of andere ziektes Met kip en zalm: bron van hoogwaardige en licht te verteren eiwitten met een unieke en aromatische smaak Met zoete aardappel: voorzien je kat van toereikende energie Glucosamine en chondroïtine: ondersteunen de gewrichten en het kraakbeen Zalmolie en lijnzaad: uitstekende bron van Omega-3- en Omega-6-vetzuren voor een gezonde huid en een glanzende vacht Taurine: een voor katten essentiële voedingsstof die het hart en het gezichtsvermogen kan bevorderen Met speciale vezels: verminderen de opbouw van haarballen Rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten: maken de receptuur volledig en de voeding compleet Zonder kunstmatige toevoegingen en GMO's (Zooplus.nl)

Biofood Sensitive kattenvoer is hoogwaardige volledige en natuurlijke graanvrije voeding voor voedingsgevoelige en/of kieskeurige katten. Rijk aan kip, vis, zalm en zoete aardappel. * Ondersteunt mobiliteit en veroudering * Optimaal lichaamsgewicht * Huid en vacht (Brekz.nl)

Biofood Kat Sensitive is een natuurlijke en graanvrije kattenvoeding voor kieskeurige katten of katten die gevoelig zijn voor bepaalde voeding. Dit kattenvoer bestaat voor 60% uit kip, zalm en zoete aardappel. Deze kattenbrokken hebben een ondersteunende werking op de gewrichten, vertering, huid en vacht van jouw kat. (Medpets.nl)

Biofood Kattenvoer Premium Sensitive Vacht/Maag 10 kgBiofood sensitive is hoogwaardige volledige natuurlijke graanvrije kattenvoeding die ontwikkeld is voor voedingsgevoelige en/of kieskeurige katten. * 60% aan kip, zalm en zoete aardappel * Met zalmolie met omega 3 en 6 vetzuren, chondroïtine, glucosamine en taurine * Hoge acceptatie en verteerbaarheid * Ondersteunt de vertering, gewrichten, huid en vacht * Zorgt voor een vermindering van haarbalvorming * Graanvrij * Beperkt geur en volume van de ontlasting * Bevat geen kunstmatige toevoegingen (Plein.nl)

Sensitive coat stomach (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714831002905
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Biofood premium quality kat sensitive coat / stomach kattenvoer 10 kg
€ 46,99
Biofood premium quality kat sensitive coat / stomach kattenvoer 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood premium quality kat sensitive coat / stomach kattenvoer 10 kg
€ 46,99
Biofood premium quality kat sensitive coat / stomach kattenvoer 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Ncf Sensitive Coat&Stomach - Kattenvoer - Kip Zalm 10 kg
€ 46,99
Biofood Ncf Sensitive Coat&Stomach - Kattenvoer - Kip Zalm 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Sensitive - Coat/Stomach Kattenvoer - 10 kg
€ 47,99
Biofood Sensitive - Coat/Stomach Kattenvoer - 10 kg bestellen
Biofood Sensitive Coat & Stomach kattenvoer 10 kg
€ 54,95
Biofood Sensitive Coat & Stomach kattenvoer 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Kat Sensitive - 10 kg
€ 61,25
Biofood Kat Sensitive - 10 kg bestellen
Biofood Kattenvoer Premium Sensitive Vacht - Maag 10 kg
€ 61,70
Biofood Kattenvoer Premium Sensitive Vacht - Maag 10 kg bestellen
BF SENSITIVE COAT STOMACH 10KG 00001
€ 64,95
BF SENSITIVE COAT STOMACH 10KG 00001 bestellen
Bekijkt u ook: