Biofood Sensitive Coat & Stomach Kat 10 kg

Biofood Sensitive Coat & Stomach Kat 10 kg

54,95 - 64,95
Bestel nu direct voor € 54,95

Biofood Kattenvoer Premium Sensitive Vacht/Maag 10 kgBiofood sensitive is hoogwaardige volledige natuurlijke graanvrije kattenvoeding die ontwikkeld is voor voedingsgevoelige en/of kieskeurige katten. * 60% aan kip, zalm en zoete aardappel * Met zalmolie met omega 3 en 6 vetzuren, chondroïtine, glucosamine en taurine * Hoge acceptatie en verteerbaarheid * Ondersteunt de vertering, gewrichten, huid en vacht * Zorgt voor een vermindering van haarbalvorming * Graanvrij * Beperkt geur en volume van de ontlasting * Bevat geen kunstmatige toevoegingen (Plein.nl)

Biofood Sensitive Coat & Stomach kattenvoer is hoogwaardige en natuurlijke voeding voor voedingsgevoelige en/of kieskeurige katten. * Rijk aan zalm * Graanvrij * Geen kunstmatige toevoegingen (Brekz.nl)

Biofood Ncf Sensitive Coat&Stomach - Kattenvoer - Kip Zalm 10 kg direct bestellen in onze webshop! Hoogwaardige kattenvoeding De NCF Sensitive Coat & Stomach van Biofood is een geschikte voeding voor voedingsgevoelige en/of kieskeurige volwassen katten. Sommige katten reageren bijvoorbeeld op de eiwitbron kip of rund. De Sensitive is rijk aan verse en gedroogde zalm en zoete aardappel. Deze voeding heeft een hoge acceptatie en verteerbaarheid. Ondersteunt en draagt bij aan een goede vertering, gewrichten, huid en vacht en zorgt voor een vermindering van haarbalvorming. Daarnaast beperkt het ook de geur en volume van de ontlasting. NCF Sensitive Coat & Stomach is een geschikte keus! De Biofood Sensitive Coat & Stomach is van Nederlandse topkwaliteit. Een voeding 46% zalm, aangevuld met zoete aardappel, zalmolie, omega 3 en 6 vetzuren, groente, fruit, chondroïtine, glucosamine en taurine. Een licht verteerbare graanvrije voeding met een hoge acceptatie. Verpakt in een duurzame, unieke en exclusieve 'No waste' verpakking die 100% recyclebaar is. Waarom Biofood? Er werd bij de start van het Friese bedrijf Biofood Diervoeding BV al direct ingezet op natuurlijke ingrediënten met als grondslag 'respect voor dier, natuur en milieu'. Biofood gebruikt 100% natuurlijke en biologische grondstoffen in de smaakvolle kattenvoeding van Nederlandse bodem. Daarbij maken ze gebruik van het GROEN-garantie-label. De kwaliteit en de natuurzuiverheid worden hierdoor gewaarborgd. Uniek zijn de vernieuwde duurzame 'no waste' verpakkingen. Deze zijn van gerecycled mono materiaal gemaakt wat wederom recyclebaar is. NCF Sensitive Coat & Stomach van Biofood is verkrijgbaar in 1,5kg - 10kg . Alle Biofood voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Sensitive coat stomach (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714831002905
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Biofood Kattenvoer Premium Sensitive Vacht - Maag 10 kg
€ 54,95
Biofood Kattenvoer Premium Sensitive Vacht - Maag 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Kattenvoer Premium Sensitive Vacht - Maag 10 kg
€ 54,95
Biofood Kattenvoer Premium Sensitive Vacht - Maag 10 kg bestellen
Biofood Kattenvoer Premium Sensitive Vacht - Maag 10 kg
€ 54,95
Biofood Kattenvoer Premium Sensitive Vacht - Maag 10 kg bestellen
Biofood Sensitive Coat & Stomach kattenvoer 10 kg
€ 54,95
Biofood Sensitive Coat & Stomach kattenvoer 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Ncf Sensitive Coat&Stomach - Kattenvoer - Kip Zalm 10 kg
€ 56,45
Biofood Ncf Sensitive Coat&Stomach - Kattenvoer - Kip Zalm 10 kg bestellen
BF SENSITIVE COAT STOMACH 10KG 00001
€ 64,95
BF SENSITIVE COAT STOMACH 10KG 00001 bestellen
Bekijkt u ook: