Home > Hondenvoer > Eukanuba > Eukanuba Adult Large Breed 3 kg
zondag, 23 februari 2020
Eukanuba Adult Large Breed 3 kg

Eukanuba Adult Large Breed 3 kg

12,95 - 22,61
Bestel nu direct voor € 12,95

Eukanuba Active Adult Large Breed kip is geschikt voor volwassen honden van grote rassen tussen 1 en 6 jaar oud en honden van zeer grote rassen van 2 tot 5 jaar oud. * Rijk aan verse kip * Voor een schoon en gezond gebit * Voor een gezonde spijsvertering (Brekz.nl)

Het hondenvoer van de Eukanuba Dog - Active Adult - Large Breed lijn is geschikt voor grote honden tussen de 18 maanden en 6 jaar oud. Deze hondenbrokken hebben een heerlijke kipsmaak en dragen daarnaast bij aan een gezonde spijsvertering en het immuunsysteem. Door de zeshoekige brokjes wordt het gebit van jouw hond ook meteen verzorgd. (Medpets.nl)

Eukanuba Adult Large Breed Kip - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Eukanuba's beste Hondenvoer voor Volwassen Grote Rassen, aanbevolen voor grote honden zoals Duitse herders, labradors, rottweilers en golden retrievers. Helpt bij het ondersteunen van gezonde gewrichten en bevat een verlaagd vetniveau voor een optimaal gewicht waardoor de belasting van de gewrichten wordt beperkt. Bevat ook natuurlijke bronnen van glucosamine en chondroitinesulfaat voor een goede gezondheid van het kraakbeen. Eukanuba Adult Large breed bevat hoogwaardige dierlijke eiwitten (kip is het belangrijkste ingredient), vet, koolhydraten, vezels en belangrijke vitamines en mineralen voor de gezondheid en het welzijn van jouw volwassen hond van een groot of extra groot ras. Dit hondenvoer is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en wordt aanbevolen door topfokkers, om jouw hond een 100% volledig en uitgebalanceerd dieet te geven. Ieder dieet van Eukanuba Droog Hondenvoer voor Volwassen Honden bevat de 3D DentaDefense-technologie en reinigt daardoor met iedere hap, vermindert de opbouw van tandsteen en helpt jouw hond een gezond gebit te houden.. Alle Eukanuba voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710255121864; 19014229376
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Eukanuba Active Adult Large Breed kip hondenvoer 3 kg
€ 12,95
Eukanuba Active Adult Large Breed kip hondenvoer 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog - Active Adult - Large Breed - 3 kg
€ 15,75
Eukanuba Dog - Active Adult - Large Breed - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Adult Large Breed Kip - Hondenvoer - 3 kg
€ 15,99
Eukanuba Adult Large Breed Kip - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog Adult - Large Breed - Kip - Hondenvoer - 3 kg
€ 19,95
Eukanuba Dog Adult - Large Breed - Kip - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: