Home > Hondenvoer > Eukanuba > Eukanuba Adult Large Breed 3 kg
donderdag, 18 juli 2019
Eukanuba Adult Large Breed 3 kg

Eukanuba Adult Large Breed 3 kg

10,49 - 15,99
Bestel nu direct voor € 10,49

Eukanuba Active Adult Large Breed Kip is evenwichtig compleetvoer wat is aangepast aan de voedingsbehoeften van grote honden (hoger gewicht dan 25 kg) ter ondersteuning van de gezondheid van het kraakbeen en de gewrichten. In het voer zit het speciale JLM-systeem (joint manager system) verwerkt dat met behulp van chondroïtinesulfaat en glucosamine de gezondheid van het gewrichtskraakbeen kan ondersteunen. Dit effect wordt nog eens versterkt door een afgestemd aandeel aan vitaminen en mineralen, evenals een evenwichtige balans aan omega-3- en -6-vetzuren. Doordat het aandeel aan vetten in dit voer laag is gehouden is het makkelijker voor jouw hond om het ideale gewicht te behouden. Als gevolg hiervan worden de gewrichten minder belast. Eukanuba Adult Large Breed Kip levert zeer grote hondenrassen alle voedingsstoffen, die zij voor een gezonde gewrichten nodig hebben, hun gehele leven lang!. Een tien jaar lang durend onderzoek heeft bewezen dat honden met behulp van Eukanuba hondenvoer een bovengemiddelde leeftijd kunnen bereiken! Jouw lieve vriend en viervoeter heeft een bijzonder lang leven vast en zeker verdiend! Een wetenschappelijk onderzoek dat tien jaar lang heeft geduurd heeft kunnen aantonen dat het voer Eukanuba de gezondheid van jouw hond ondersteunt waardoor deze bijzonder hoge leeftijd kan bereiken. Door het geven van Eukanuba gecombineerd met je liefde en verzorging kunnen je hond en jij langer van elkaar genieten. Eukanuba Active Adult Large Breed Kip Hondenvoer in één oogopslag: Compleetvoer voor volgroeide honden van zeer grote rassen, die tussen één en zes jaar oud zijn, met een minimaal gewicht van 25 kg. 100% evenwichtig en in samenwerking met verscheidene dierenartsen ontwikkeld. Chondroïtinesulfaat glucosamine ter ondersteuning van het kraakbeen evenals de gewrichten. Gezonde gewrichten: het voer zorgt voor een behoud van het ideale lichaamsgewicht, waardoor de gewrichten kunnen worden ontlast. Het hoofdbestandeel is kip: een natuurlijke bron van proteïnen voor hoge kwaliteit voor de opbouw en het behoud van de slanke spiermassa. DentaDefense: het voer van Eukanuba is ontwikkeld met de kennis van tandheelkundigen van Oral B. Door de special 3D DentaDefense brokjes kan het tandplak tijdens het eten van de tanden worden verwijderd. In de brokjes zitten microreinigende kristallen. Deze kristallen gaan de vorming van tandsteen op actieve wijze tegen en kunnen de vorming met wel 80% verminderen. Omega-3- en -6-vetzuren verkregen uit visolie, evenals mineralen en vitaminen ondersteunen een gezonde huid en een glanzende vacht. Vermindering van haaruitval met wel 80%. Versterkt de afweer: wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het voer de afweer versterkt en de celveroudering op actieve wijze tegengaat. Zonder kunstmatige smaak- en kleurstoffen. (Zooplus.nl)

Eukanuba Active Adult Large Breed kip is geschikt voor volwassen honden van grote rassen tussen 1 en 6 jaar oud en honden van zeer grote rassen van 2 tot 5 jaar oud. * Rijk aan verse kip * Voor een schoon en gezond gebit * Voor een gezonde spijsvertering (Brekz.nl)

Het hondenvoer van de Eukanuba Dog - Active Adult - Large Breed lijn is geschikt voor grote honden tussen de 18 maanden en 6 jaar oud. Deze hondenbrokken hebben een heerlijke kipsmaak en dragen daarnaast bij aan een gezonde spijsvertering en het immuunsysteem. Door de zeshoekige brokjes wordt het gebit van jouw hond ook meteen verzorgd. (Medpets.nl)

Eukanuba Adult Large Breed Kip - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Eukanuba's beste Hondenvoer voor Volwassen Grote Rassen, aanbevolen voor grote honden zoals Duitse herders, labradors, rottweilers en golden retrievers. Helpt bij het ondersteunen van gezonde gewrichten en bevat een verlaagd vetniveau voor een optimaal gewicht waardoor de belasting van de gewrichten wordt beperkt. Bevat ook natuurlijke bronnen van glucosamine en chondroitinesulfaat voor een goede gezondheid van het kraakbeen. Eukanuba Adult Large breed bevat hoogwaardige dierlijke eiwitten (kip is het belangrijkste ingredient), vet, koolhydraten, vezels en belangrijke vitamines en mineralen voor de gezondheid en het welzijn van jouw volwassen hond van een groot of extra groot ras. Dit hondenvoer is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en wordt aanbevolen door topfokkers, om jouw hond een 100% volledig en uitgebalanceerd dieet te geven. Ieder dieet van Eukanuba Droog Hondenvoer voor Volwassen Honden bevat de 3D DentaDefense-technologie en reinigt daardoor met iedere hap, vermindert de opbouw van tandsteen en helpt jouw hond een gezond gebit te houden.. Alle Eukanuba voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710255121864, 19014229376
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
3kg Large Breed Active Adult Kip Eukanuba Hondenvoer
€ 10,49
3kg Large Breed Active Adult Kip Eukanuba Hondenvoer bestellen
Eukanuba Active Adult Large Breed kip hondenvoer 3 kg
€ 12,95
Eukanuba Active Adult Large Breed kip hondenvoer 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog - Active Adult - Large Breed - 3 kg
€ 15,95
Eukanuba Dog - Active Adult - Large Breed - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Adult Large Breed Kip - Hondenvoer - 3 kg
€ 15,99
Eukanuba Adult Large Breed Kip - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: