Cat's Best Original - 10 liter (4,3 kg)

Cat's Best Original - 10 liter (4,3 kg)

8,29 - 8,99
Bestel nu direct voor € 8,29

Cats Best Oko Plus Kattengrit 4,3 kg is een fijn geurend, natuurlijk kattengrit en is volledig biologisch afbreekbaar. * Natuurlijk en plantaardig product * Zeer hygiënisch  * Biologisch afbreekbaar (Brekz.nl)

Cat's Best Öko Plus / Original is een kattenbakvulling in de vorm van granulaat. Het kan tot wel zeven keer zijn eigen volume aan vocht absorberen. Hierdoor gaat de bodembedekker langer mee. Cat's Best Öko Plus is biologisch afbreekbaar en composteerbaar. (Medpets.nl)

Cat's Best OriginalCATS BEST koPlus is een van de meest absorberende klontvormende kattenbakvulling die wereldwijd te koop is. De natuurlijke, fijne, vezelstructuur van de plantenvezel zorgt ervoor dat Cat's Best koPlus 7 keer meer watervolume kan absorberen dat is 700%! Nare geuren en luchtjes worden zo voorgoed geneutraliseerd en vastgehouden in de kern van de vezel. * De natuurlijke werking tegen geurtjes en bacterin * Uitstekende absorptie - meer dan 700% absorptie * Super zuinig: Base inhoud duurt 4-6 weken * Voordelig en efficint * Totale geurcontrole * Composteerbaar en 100% biologisch afbreekbaar * Aantoonbaar minder restafval * Licht (Plein.nl)

Cat's Best Original - Kattenbakvulling - 10 l direct bestellen in onze webshop! Kattenbakkorrels met een antibacteriële werking met als resultaat: minder geur en meer hygiëne. Gemakkelijk te vervoeren door het lichte gewicht en is bovendien heerlijk zacht voor de pootjes en stofvrij. De klompjes kunnen via een gewone toilet afgevoerd worden (let daarbij op de plaatselijke regels voor afvalverwerking).Cat's Best Ökoplus is een zuiver natuurlijke kattenbakvulling die voor 100% vervaardigd is uit weer aangroeiende plantenvezels. Zonder kunstmatige en chemische aanvullingen. Voor het maken van Cat's Best kattenbakvulling worden uitsluitend de beste plantenvezels gebruikt die gewonnen worden uit onbehandelde binnenlandse dennen en sparren.Deze plantproducten groeien voortdurend bij. Het gebruik hiervan zorgt voor het behoud van natuurlijke en gezonde bossen en zorgt voor regeneratie. De Oko Plus producten van plantenvezels zorgen voor een milieuvriendelijke en natuurlijke biologische kringloop - van jong plantje tot het afbreekbare biologische eindproduct.. Alle Cat's Best voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
4002973000908
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Cat's Best Oko Plus
€ 8,29
Cat's Best Oko Plus bestellen
Cats Best Oko Plus kattengrit 4,3 kg 4,3 kg
€ 11,44
Cats Best Oko Plus kattengrit 4,3 kg 4,3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Cat's Best Öko Plus / Original - 10 liter (4,3 kg)
€ 12,45
Cat's Best Öko Plus / Original - 10 liter (4,3 kg) bestellen
Cats Best Oko Plus Kattengrit 10 liter
€ 12,85
Cats Best Oko Plus Kattengrit 10 liter bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Cat's Best Original - Kattenbakvulling - 10 l
€ 13,93
Cat's Best Original - Kattenbakvulling - 10 l bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: