Cat's Best Original - 40 liter (17,2 kg)

Cat's Best Original - 40 liter (17,2 kg)

30,99 - 38,19
Bestel nu direct voor € 30,99

Cats Best Oko Plus Kattengrit 17,2 kg is 100% natuurlijk, zeer goed absorberend en biologisch kattengrit met een fijne geur. * Natuurlijk en plantaardig * Zeer hygiënisch * Biologisch afbreekbaar (Brekz.nl)

Cat´s Best Original is het eerste kattenbakvulling dat natuur en hi-tech combineert. Technologisch geraffineerde actieve houtvezels absorberen vloeistoffen en geuren onmiddellijk en omhullen deze diep van binnen. Allemaal natuurlijk en zonder chemische toevoegingen. Cat's Best kan dus veel langer en tot 7 weken in de kattenbak blijven. De werkzaamheden voor het reinigen en vullen van de kattenbak zijn tot een minimum beperkt. Dit helpt ook om de kosten te verlagen. Cat's Best Original werkt het beste als je eenvoudigweg de vaste uitwerpselen en klonten, die zich vormen nadat je kat naar het toilet is gegaan, in het organische afval * of het huistoilet* weggooit. (* neem de plaatselijke voorschriften in acht). Cat´s Best gebruikt alleen PEFC-gecertificeerde hout secundaire grondstoffen uit de houtverwerkende industrie - er wordt geen boom gekapt! Cat’s Best is een nieuwe generatie duurzame kattenbakvulling die zijn unieke productprestaties ontleent aan de technologische knowhow van de Duitse wereldleider op het gebied van plantaardige vezeltechnologie. Cat’s Best is gemaakt van hernieuwbare en gecertificeerde grondstoffen en is volledig biologisch afbreekbaar. Dit helpt het milieu en zorgt voor een natuurlijke, fijne netheid voor katten en mensen thuis. Dit heeft Cat’s Best tot 's werelds populairste kattenbakvulling voor plantenvezels gemaakt. Overzicht van Cat´s Best Original: Klontend kattenbakvulling Van technologisch geraffineerde actieve houtvezels Natuurlijk en zonder chemische additieven Bijzonder geurbindend en zeer absorberend: vloeibare kooi tot 7 keer het strooigewicht Efficiënt en zuinig: een zak van 4,5 kg / 10 L gaat tot 7 weken mee 100% biologisch afbreekbaar en composteerbaar: afzonderlijke klonten kunnen rechtstreeks in het eigen toilet of de bio-opslagbak worden weggegooid (hou je aan de lokale voorschriften) Duurzaam en gemaakt van PEFC-gecertificeerde hout secundaire grondstoffen Stofarm Zacht voor de poten en zacht voor het parket Eenvoudig te transporteren - tot 50% lichter dan mineraal strooisel Tip: De klompjes afval kunnen achter elkaar via het toilet worden weggegooid, ze hebben echter wel genoeg tijd nodig op op te lossen. Dit proces kan worden versneld indien u de klompjes van te voren kleinere maakt, bijvoorbeeld met een schepje. Het wordt niet aangeraden meerdere klompjes tegelijkertijd weg te gooien. Zorgt u ervoor dat het water de klompjes compleet oplost, zodat uw toilet hygiënisch blijft. Wanneer u de gehele kattenbakvulling wilt vervangen, wordt het gebruik van een toilet niet aangeraden. Bij dit proces wordt het gebruik van het GFT-afvalbak, compostbak of de normaal huishoudelijke afvalbak aangeraden. (Zooplus.nl)

Cat’s Best Original gebruikt de kracht van technologisch verfijnde actieve houtvezels als klontvormend strooisel. Deze vezels worden vervaardigd met behulp van het nieuwe ICS Houtvezeltechnologie* proces. Vloeistoffen tot wel 7... (Dierenwinkelxl.nl)

Cat's Best Öko Plus / Original is een kattenbakvulling in de vorm van granulaat. Het kan tot wel zeven keer zijn eigen volume aan vocht absorberen. Hierdoor gaat de bodembedekker langer mee. Cat's Best Öko Plus is biologisch afbreekbaar en composteerbaar. (Medpets.nl)

Cat's Best OriginalCat's Best Oko Plus is een van de meest absorberende klontvormende kattenbakvulling die wereldwijd te koop is. De natuurlijke, fijne, vezelstructuur van de plantenvezel zorgt ervoor dat Cat's Best OkoPlus 7 keer meer watervolume kan absorberen– dat is 700%! Nare geuren en luchtjes worden zo voorgoed geneutraliseerd en vastgehouden in de kern van de vezel. * De natuurlijke werking tegen geurtjes en bacteriën * Uitstekende absorptie - meer dan 700% absorptie * Super zuinig: Base inhoud duurt 4-6 weken * Voordelig en efficiënt *Totale geurcontrole * Composteerbaar en 100% biologisch afbreekbaar * Aantoonbaar minder restafval * Licht (Plein.nl)

Cat's Best Original - Kattenbakvulling - 40 l direct bestellen in onze webshop! Kattenbakkorrels met een antibacteriële werking met als resultaat: minder geur en meer hygiëne. Gemakkelijk te vervoeren door het lichte gewicht en is bovendien heerlijk zacht voor de pootjes en stofvrij. De klompjes kunnen via een gewone toilet afgevoerd worden (let daarbij op de plaatselijke regels voor afvalverwerking).Cat's Best Ökoplus is een zuiver natuurlijke kattenbakvulling die voor 100% vervaardigd is uit weer aangroeiende plantenvezels. Zonder kunstmatige en chemische aanvullingen. Voor het maken van Cat's Best kattenbakvulling worden uitsluitend de beste plantenvezels gebruikt die gewonnen worden uit onbehandelde binnenlandse dennen en sparren.Deze plantproducten groeien voortdurend bij. Het gebruik hiervan zorgt voor het behoud van natuurlijke en gezonde bossen en zorgt voor regeneratie. De Oko Plus producten van plantenvezels zorgen voor een milieuvriendelijke en natuurlijke biologische kringloop - van jong plantje tot het afbreekbare biologische eindproduct.. Alle Cat's Best voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
4002973213094
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Cats Best Oko Plus Kattengrit 17,2 kg 17,2 kg
€ 30,99
Cats Best Oko Plus Kattengrit 17,2 kg 17,2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
40l Eco Plus Kattengrit Cat's Best Kattenbakvulling
€ 30,99
40l Eco Plus Kattengrit Cat's Best Kattenbakvulling bestellen
Cat's Best Oko Plus Korrels - Kattenbakvulling - 40 l
€ 31,00
Cat's Best Oko Plus Korrels - Kattenbakvulling - 40 l bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Cat's Best Oko Plus Korrels - Kattenbakvulling - 40 l
€ 31,00
Cat's Best Oko Plus Korrels - Kattenbakvulling - 40 l bestellen
Cat's Best - Original
€ 31,99
Cat's Best - Original bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Cat's Best Öko Plus / Original - 40 liter (17,2 kg)
€ 37,90
Cat's Best Öko Plus / Original - 40 liter (17,2 kg) bestellen
Cats Best Oko Plus Kattengrit 40 liter
€ 38,19
Cats Best Oko Plus Kattengrit 40 liter bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Cat's Best Original - Kattenbakvulling - 40 l
€ 39,14
Cat's Best Original - Kattenbakvulling - 40 l bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: