Home > Hondenvoer > Eukanuba > Eukanuba Golden Retriever 12 kg
woensdag, 10 augustus 2022
Eukanuba Golden Retriever 12 kg

Eukanuba Golden Retriever 12 kg

42,99 - 53,49
Bestel nu direct voor € 42,99

Eukanuba Adult Golden Retriever - Hondenvoer - Kip 12 kg direct bestellen in onze webshop! Alle Eukanuba voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Eukanuba Golden Retriever is een complete diervoeding voor volwassen Golden Retrievers. Ook geschikt voor de rassen Labrador, Curly- en Flatcoated Retriever. Voordelen van Eukanuba Golden Retriever: * Soepele gewrichten, sterke spieren * Gezonde vacht * Gezonde spijsvertering (Brekz.nl)

Eukanuba Dog Adult Golden Retriever Kip 12 kgEukanuba’s rasspecifieke voeding voor golden retrievers (ook ideaal voor flatcoated retrievers, Portugese waterhonden, Ierse waterspaniëls en spinone italiano’s) is zorgvuldig samengesteld om jouw hond te helpen een lang en gezond leven te leiden.Dit speciale droogvoer geeft jouw hond 100% volledigeen uitgebalanceerde voeding en bevat een hoog gehalte aan eiwit om soepele spieren en een optimale lichaamsconditie te behouden, plus toegevoegd calcium om te helpen bij de opbouw van sterke botten. Het draagt ook bij aan een gezonde huid en stralende vacht met omega 6- en omega 3-vetzuren.Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en aanbevolen door topfokkers: Eukanuba biedt expertise op het gebied van voeding voor elke levensfase van jouw hond. * Bevordert een optimale vertering met prebiotica * Geformuleerd voor een gezond gewicht om druk op de gewrichten te helpen verminderen met L-carnitine. * Dierlijk eiwit helpt bij de opbouw van sterke spieren * Helpt de natuurlijke afweer te versterken met antioxiderende vitaminen * Klinisch bewezen dat het de tandsteenvorming vermindert in 28 dagen. Vermindert plaque en behoudt sterke tanden. * Bevordert een gezonde huid en stralende vacht met een klinisch bewezen verhouding van omega-6 en omega-3 vetzure (Plein.nl)

Volledig diervoeder voor volwassen golden retrievers. ook geschikt voor de rassen labrador, curly en flatcoated retriever die dezelfde voedingsbehoeften hebben.als ze niet geregeld beweging krijgen komen ze gemakkelijk aan en overgewicht kan extra belasting van hun gewrichten geven. dit betekent dat ze baat kunnen hebben bij speciale voeding. eukanuba golden retriever is een complete en uitgebalanceerde voeding voor dagelijks gebruik samengesteld om de gewrichten gezond en het gewicht op peil te houden voor een optimale conditie.ingrediënten:kip, mais, tarwe, sorghum, gerst, dierlijk vet, pluimvee meel, bietenpulp, gehydroliseerd kippeneiwit, gedroogde hele eieren, biergist, kaliumchloride, zout, visolie, natrium hexametaphosphaat, lijnzaad, dl-methionine, glucosamine hcl, chondroitine sulfaat. (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710255120348
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Adult Golden Retriever - Hondenvoer - Kip 12 kg
€ 42,99
Eukanuba Adult Golden Retriever - Hondenvoer - Kip 12 kg bestellen
Eukanuba Golden Retriever hondenvoer 12 kg
€ 43,49
Eukanuba Golden Retriever hondenvoer 12 kg bestellen
Eukanuba Dog Adult - Golden Retriever - Chicken - 12 kg
€ 47,00
Eukanuba Dog Adult - Golden Retriever - Chicken - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog Adult - Golden Retriever - Chicken - 12 kg
€ 47,00
Eukanuba Dog Adult - Golden Retriever - Chicken - 12 kg bestellen
Eukanuba Dog Adult Golden Retriever Kip 12 kg
€ 51,50
Eukanuba Dog Adult Golden Retriever Kip 12 kg bestellen
EUK DOG GOLDEN RETRIEVER 12KG 00001
€ 53,49
EUK DOG GOLDEN RETRIEVER 12KG 00001 bestellen
Bekijkt u ook: