Home > Kattenvoer > Carocroc > Carocroc 31 / 18 with Lamb 2 kg
maandag, 05 december 2022
Carocroc 31 / 18 with Lamb 2 kg

Carocroc 31 / 18 with Lamb 2 kg

14,73 - 19,71
Bestel nu direct voor € 14,75

Carocroc 31/18 with Lamb kattenvoer is een voeding dat speciaal ontwikkeld is voor volwassen katten die last hebben van een gevoelige spijsvertering. * Lichtverteerbaar * Smakelijk voor elke kat * Bevat alle nodige voedingselementen (Brekz.nl)

CaroCroc Kattenvoer 31/18 Lam CaroCroc met Lam is een smakelijke voeding voor de kat. Door het hoge aandeel Lam (11%) is het lichter verteerbaar * Bevat Verse Lam * Zeer smakelijk * Volledig complete maaltijd * Voor katten tot 8 jaar * Bij spijsverteringsproblemen (Plein.nl)

Carocroc With Lamb - Kattenvoer - 2 kg direct bestellen in onze webshop! Een complete voeding voor de volwassen kat De CaroCroc With Lamb is een volledige voeding voor de volwassen kat. Zoals de naam het eigenlijk al zegt is deze voeding op basis van verse lam. De 'With Lamb' staat voor het hoge aandeel lamsvlees in deze voeding en is zeer smakelijk en licht verteerbaar. Een voeding op basis van 'lam' kan een uitkomst zijn wanneer je kat gevoelig reageert op bijvoorbeeld kip. Deze brok is daarbij ook tarwegluten vrij. De brokken bevatten prebiotica wat bijdraagt ter ondersteuning van gezonde darmen van jouw huistijger. Deze voeding bevat alle voedingsstoffen die jouw volwassen kat nodig heeft. Meer keus De CaroCroc With Lamb staat er niet alleen voor. Voor de echte fijnproevers heeft het CaroCroc assortiment ook smaken met verse kip of met verse vis. Het CaroCroc assortiment bestaat uit hoogwaardige ingrediënten en bevatten geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Deze voeding is geschikt voor volwassen katten van alle rassen met een leeftijd tot 8 jaar. Het brokje, een hartjes vorm, heeft een diameter van 13mm. Waarom CaroCroc? CaroCroc kent als familiebedrijf een lange geschiedenis. Het is een oer-Hollands bedrijf, gelegen in het plaatsje Veghel, en maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige ingrediënten. De brokken zijn gemaakt zonder toevoegingen van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en zijn daarmee 100% natuurlijk. CaroCroc werkt met de zogenaamde CaroCroc-filosofie; iedere voeding bevat een uniek eiwit- en vetgehalte welke is afgestemd op de energiebehoefte van je trouwe viervoeter. Kies je voor CaroCroc? Dan kies je voor 'Gewoon goed'; een goede kwaliteit en een eerlijke prijs! CaroCroc With Lamb is verkrijgbaar in 400g - 2kg - 7kg - 15kg . Alle CaroCroc voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714469003145
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Carocroc 31/18 with Lamb kattenvoer 2 kg
€ 17,70
Carocroc 31/18 with Lamb kattenvoer 2 kg bestellen
CaroCroc Kattenvoer 31/18 Lam 2 kg
€ 18,63
CaroCroc Kattenvoer 31/18 Lam 2 kg bestellen
Carocroc Kat Lam 2 kg
€ 19,71
Carocroc Kat Lam 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Carocroc Kat Lam 2 kg
€ 19,71
Carocroc Kat Lam 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Carocroc With Lamb - Kattenvoer - 2 kg
€ 20,39
Carocroc With Lamb - Kattenvoer - 2 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: