Home > Hondenvoer > Carocroc > Carocroc 28 / 20 High Energy 15 kg
dinsdag, 06 december 2022
Carocroc 28 / 20 High Energy 15 kg

Carocroc 28 / 20 High Energy 15 kg

45,03 - 49,30
Bestel nu direct voor € 45,03

Carocroc High Energy (28/20) Hondenvoer is voeding voor honden die extreme prestaties moeten voldoen. * Licht verteerbare en gezonde voedingsstoffen * De juiste energetische waarde * Draagt bij aan een gezonde huid en vacht (Brekz.nl)

CaroCroc Hondenvoer High Energy 28/20In perioden van extreme inspanningen is goed uitgebalanceerd eten van levensbelang. CaroCroc High Energy 28/20 voorkomt dat je hond tekorten ontwikkelt. CaroCroc High Energy 28/20 heeft een uitgebalanceerde samenstelling met hoogwaardige grondstoffen. Denk daarbij aan dierlijke eiwitten, vetten, mineralen en de ideale verhouding tussen omega-3-vetzuren en omega-6-vetzuren. CaroCroc High Energy 28/20 biedt jouw hond datgene wat hij nodig heeft bij zware inspanning. * Zorgt voor het optimaal presteren van je hond. * Geschikt voor sporthonden en politiehonden * Voor dragende en zogende teven die meer energy nodig hebben * Gemaakt met hoogwaardige grondstoffen * Extra vitaminen en mineralen * Zonder toevoeging van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen (Plein.nl)

Carocroc High Energy - Hondenvoer - Gevogelte Granen 15 kg direct bestellen in onze webshop! Voor de fanatieke sporters Voor de fanatieke sporters onder ons is het van belang om een juiste brok te krijgen. Een fanatieke sporter is een hond die periodiek extreme inspanningen of prestaties moet leveren; bijvoorbeeld tijdens het jachtseizoen of honden die aan endurance training doen. Voorkom tekorten en voer je hond deze periode de CaroCroc High Energy, om er zeker van te zijn dat je hond voldoende energie binnen krijgt om te kunnen presteren. Een brokvoeding bestaande uit een samenstelling van hoogwaardige grondstoffen zoals dierlijke eiwitten, vetten, mineralen en een optimale verhouding omega-3 en -6 vetzuren. CaroCroc High Energy ondersteunt je hond precies bij wat hij nodig heeft. Topsport is niet niks! Door de vele energie die er verbruikt wordt bij grote inspanning is het natuurlijk logisch dat dit vraagt om een hoge energiebehoefte. De verbruikte energie moet namelijk ook weer aangevuld worden. De energie in de CaroCroc High Energy hondenvoeding vormt zich door een uniek eiwit- en vetgehalte. Deze zijn dusdanig afgestemd dat jouw hond alle energie krijgt die hij nodig heeft. De brokken bevatten een eiwitpercentage van 28% en een vetpercentage van 20%. Deze percentages liggen een stuk hoger dan bij een gemiddelde volwassen hondenvoeding en ook hoger dan bij de normale 'Energy' voeding van CaroCroc. Dit noemen we het voeren naar energiebehoefte, zoals de CaroCroc filosofie voorlegt. De CaroCroc High Energy is geschikt voor volwassen die zware inspanning moeten verlenen. Het brokje heeft een diameter van 17mm. Waarom CaroCroc? CaroCroc kent als familiebedrijf een lange geschiedenis. Het is een oer-Hollands bedrijf, gelegen in het plaatsje Veghel, en maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige ingrediënten. De brokken zijn gemaakt zonder toevoegingen van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en zijn daarmee 100% natuurlijk. CaroCroc werkt met de zogenaamde CaroCroc-filosofie; iedere voeding bevat een uniek eiwit- en vetgehalte welke is afgestemd op de energiebehoefte van je trouwe viervoeter. Kies je voor CaroCroc? Dan kies je voor 'Gewoon goed'; een goede kwaliteit en een eerlijke prijs! CaroCroc High Energy is verkrijgbaar in 15kg . Alle CaroCroc voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714469002919
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Carocroc High Energy 28/20 - Hondenvoer - 15 kg
€ 45,03
Carocroc High Energy 28/20 - Hondenvoer - 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Carocroc High Energy 28/20 - Hondenvoer - 15 kg
€ 45,03
Carocroc High Energy 28/20 - Hondenvoer - 15 kg bestellen
Carocroc 28/20 High Energy Hondenvoer 15 kg
€ 46,75
Carocroc 28/20 High Energy Hondenvoer 15 kg bestellen
CaroCroc Hondenvoer High Energy 28/20 15 kg
€ 47,03
CaroCroc Hondenvoer High Energy 28/20 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Carocroc High Energy - Hondenvoer - Gevogelte Granen 15 kg
€ 49,30
Carocroc High Energy - Hondenvoer - Gevogelte Granen 15 kg bestellen
Bekijkt u ook: