Home > Hondenvoer > Royal Canin > Royal Canin Maxi Junior 4 kg
woensdag, 29 juni 2022
Royal Canin Maxi Junior 4 kg

Royal Canin Maxi Junior 4 kg

20,99 - 27,28
Bestel nu direct voor € 20,99

De groei is een essentiële fase in het leven van je hond. Het is een tijd van grote veranderingen, ontdekkingen en nieuwe ontmoetingen. Tijdens deze groei en ontwikkeling heeft jouw puppy van een groot ras een complete en uitgebalanceerde voeding nodig ter ondersteuning van zijn gezondheid. ROYAL CANIN® Maxi Puppy is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van je puppy in het achterhoofd. Deze voeding is geschikt voor puppy’s van grote rassen tussen de 2 en 15 maanden leeftijd, met een volwassen gewicht tussen de 26 en 44 kilogram. ROYAL CANIN® Maxi Puppy bevat een gepatenteerd complex van antioxidanten (waaronder vitamine E) dat de natuurlijke afweer van je pup tijdens zijn ontwikkeling helpt ondersteunen. De combinatie van zeer goed verteerbare eiwitten (L.I.P.) en prebiotica (FOS) ondersteunt de optimale spijsvertering en een evenwichtige darmflora. Dit draagt bij aan het behoud van een goede kwaliteit van de ontlasting. Puppy’s van grote rassen hebben een lange groeifase en hebben een voeding nodig die hiermee rekening houdt. ROYAL CANIN® Maxi Puppy heeft een energiegehalte dat is aangepast aan de behoeften van jouw puppy. Royal Canin Maxi Puppy in één overzicht: Uitgebalanceerde droge voeding voor puppy's (2-15 maanden) van grote rassen van 26-44 kg Harmonische spier- en botstructuur: door een geschikte verhouding tussen eiwit / energie-inhoud en een evenwichtige inname van calcium en fosfor Kraakbeen gewrichten: chondroïtinesulfaat en glucosamine, EPA en DHA voor gezond kraakbeen en gewrichten Versterking van het immuunsysteem: door taurine, luteïne, vitamine C en E evenals mannan-oligosacchariden Acti Flora: psyllium, suikerbietenpulp en fructo en mannan-oligosacchariden voor een uitgebalanceerde darmflora en bescherming van de gastro-intestinale mucosa Aangepaste grootte, structuur en vorm van de brokken vergemakkelijken het kauwen en slikken. Bijpassend natvoer voor Royal Canin Maxi Puppy Active: Royal Canin Maxi Puppy Royal Canin kwaliteitsbelofte Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond ROYAL CANIN® Maxi Puppy eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. (Zooplus.nl)

Royal Canin Maxi Junior 32 4 KG Voor pups van grote honden van 2 tot 15 maanden Tot de leeftijd van 3 maanden wordt het skelet van de Maxi pup opgebouwd en heeft hij twee maal zoveel energie nodig als een volwassen hond.... (Dierenwinkelxl.nl)

Royal Canin Maxi Puppy is hondenvoer voor puppies van grote rassen tot 15 maanden met een volwassen gewicht van 26 tot 45 kg. De voordelen: * Ondersteunt de natuurlijke weerstand * Bevordert de spijsvertering * Lange groei- matige energiebehoefte (Brekz.nl)

Hondenvoer voor pups van grote rassen tot 15 maanden met een volwassen gewicht van 26 tot 44 kilo Royal Canin Maxi Puppy is droogvoer voor pups van grote rassen met een volwassen gewicht van 26 - 44 kg gedurende de eerste 15 maanden. Dit voer zorgt ervoor dat je pup voldoende energie binnenkrijgt, waaruit een optimaal groeiproces voortkomt. De vezels in het voer zorgen ervoor dat het goed verteerbaar is. De eiwitten zorgen voor een juiste opbouw van de spiermassa. (Medpets.nl)

Royal Canin Maxi - Puppy Hondenvoer - 4 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokjes voor jouw jonge grote pup De groei is een essentiële fase in het leven van je hond. Het is een tijd van grote veranderingen, ontdekkingen en nieuwe ontmoetingen. Tijdens deze groei en ontwikkeling heeft jouw puppy van een groot ras een complete en uitgebalanceerde voeding nodig ter ondersteuning van zijn gezondheid. Zoals Royal Canin Maxi Puppy. Geef je puppy de perfecte start Maxi Puppy is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van je puppy in het achterhoofd. Deze voeding is geschikt voor puppy's van grote rassen tussen de 2 en 15 maanden leeftijd, met een volwassen gewicht tussen de 26 en 44 kilogram. De brok bevat een gepatenteerd complex van antioxidanten (waaronder vitamine E) dat de natuurlijke afweer van je pup tijdens zijn ontwikkeling helpt ondersteunen. De combinatie van zeer goed verteerbare eiwitten (L.I.P.) en prebiotica (FOS) ondersteunt de optimale spijsvertering en een evenwichtige darmflora. Dit draagt bij aan het behoud van een goede kwaliteit van de ontlasting. Puppy's van grote rassen hebben een lange groeifase en hebben een voeding nodig die hiermee rekening houdt. Royal Canin Maxi Puppy heeft een energiegehalte dat is aangepast aan de behoeften van je puppy. Er zijn verschillende soorten Royal Canin Maxi Puppy droge voedingen verkrijgbaar. Als je puppy van een groot ras erg actief is, kan hij een voeding met een hoger energiegehalte nodig hebben, zoals Royal Canin Maxi Puppy Active. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kitten. Als je hond Royal Canin Maxi Puppy eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Maxi Puppy is verkrijgbaar in 4 en 15 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550402149
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
4kg Maxi Puppy Royal Canin Size Hondenvoer
€ 23,98
4kg Maxi Puppy Royal Canin Size Hondenvoer bestellen
Royal Canin - Maxi Puppy
€ 24,99
Royal Canin - Maxi Puppy bestellen
Royal Canin Maxi Puppy hondenvoer 4 kg
€ 26,70
Royal Canin Maxi Puppy hondenvoer 4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Maxi Puppy - 4 kg
€ 27,10
Royal Canin Maxi Puppy - 4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Maxi - Puppy Hondenvoer - 4 kg
€ 27,28
Royal Canin Maxi - Puppy Hondenvoer - 4 kg bestellen
Royal Canin Maxi Junior - Hondenvoer - 4 kg
€ 27,28
Royal Canin Maxi Junior - Hondenvoer - 4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Maxi Junior - Hondenvoer - 4 kg
€ 27,28
Royal Canin Maxi Junior - Hondenvoer - 4 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: