Hills Mature/Senior Large Breed Kip Voordeelzak 18 kg

Hills Mature/Senior Large Breed Kip Voordeelzak 18 kg

63,32 - 73,25
Bestel nu direct voor € 63,32

Hill's Science Plan Mature Adult Large Breed met kip hondenvoer is voer speciaal voor oudere honden van grote rassen van 6 jaar en ouder. * Ondersteunt het energieniveau * Met Omega-6 vetzuren en vitamine E ter ondersteuning van huid en vacht * Licht verteerbaar (Brekz.nl)

De brokken vormen een compleetvoer met een gebalanceerde verhouding van voedingsstoffen met slechts weinig calorieën en vetten. Hiernaast heeft het voer een vrije zachte consistentie waardoor je hond het makkelijke kan eten. In het voer zit een evenwichtige verhouding aan mineralen en eiwitten, die de gezondheid van jouw hond kunnen garanderen – zijn hele leven lang. Een unieke formule met hoogwaardige antioxidanten bevordert de natuurlijke afweer en bestrijdt tegelijkertijd de symptomen van het ouder worden. Hill's Canine Mature Adult Large Breed in één oogopslag: Gaat vroegtijdige symptomen van het ouder worden tegen Ondersteunt de gezondheid van de gewrichten. Chondroïtinesulfaat en glucosamine bevorderen de kraakbeenstructuur. De belasting op de gewrichten wordt gereduceerd. Tegelijkertijd zorgt L-carnitine voor de vetbranding en daarmee voor de gewichtscontrole en het versterking van de musculatuur bij oudere honden. De aan het voer toegevoegde omega-3-vetzuren zorgen voor een behoud van de gewrichtsgezondheid en gaan daarnaast de vorming van ontstekingen tegen Ondersteunt het immuunsysteem op hogere leeftijd door een unieke verbinding van antioxidanten De hoogwaardige en makkelijk verteerbare ingrediënten in Hill’s hondenvoer geven een bakje gevuld met Science plan een hogere voedingswaarde dan gebruikelijk voer. Hierdoor hoeft jouw hond er minder van te eten. De voedingskosten van per dag van Hill’s vallen daarom mogelijk wel lager uit dan je denkt. Brokken: (Zooplus.nl)

Hill's Science Plan - Mature/Adult - Large is speciaal samengesteld voor de ondersteuning van een optimale ontwikkeling van gewrichten en spieren voor honden van grote rassen. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
52742183008
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Hill's Mature Adult Large Breed met kip hondenvoer 18 kg
€ 63,32
Hill's Mature Adult Large Breed met kip hondenvoer 18 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
18kg Mature Adult 6+ Large Breed met Kip Hill's Science Plan Hondenvoer
€ 63,99
18kg Mature Adult 6+ Large Breed met Kip Hill's Science Plan Hondenvoer bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Science Plan - Canine Mature/Adult - Large Breed Chicken 18 kg
€ 77,20
Hill's Science Plan - Canine Mature/Adult - Large Breed Chicken 18 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: