Hills Mature/Senior Large Breed Kip Voordeelzak 18 kg

72,600 - 95,490
Bestel nu direct voor € 72,60

Hill's Science Plan - Mature/Adult - Large Hill's Science Plan - Mature/Adult - Large is speciaal samengesteld voor de ondersteuning van een optimale ontwikkeling van gewrichten en spieren voor honden van grote rassen. Dit heerlijke hondenvoer met kip bevat Omega 6-vetzuren en Vitamine E voor het behoudt van een gezonde huid en vacht. Laat jouw grote hond op een verantwoorde manier oud worden met Hill's Science Plan! Eigenschappen Ondersteunt de gewrichten met mineralen uit natuurlijke bronnen. Met eiwitten van hoge kwaliteit om gezonde spieren te ondersteunen. Makkelijk verteerbare ingrediënten voor een optimale opname van voedingsstoffen. Omega 6-vetzuren en vitamine E voor een gezonde huid en vacht Geschikt voor Volwassen honden vanaf 6 jaar Niet geschikt voor Pups Drachtige of zogende honden Honden jonger dan 5 jaar oud Inhoud 14 en 18 kg. Er is tevens ook een combi variant van droog- en natvoer. Dosering: Op de verpakking vind je de volledige voedingsinstructies. Pas de voedingshoeveelheden waar nodig aan om het optimale gewicht te behouden. Als je twijfelt, neem dan contact op met je dierenarts. Gebruik je dit hondenvoer voor het eerst? Meng dan verspreid over een periode van 7 dagen een steeds grotere hoeveelheid van de nieuwe voeding door de huidige voeding. Zorg dat er altijd vers water beschikbaar is! De voedingsbehoeften van je huisdier kunnen veranderen naarmate ze ouder worden. Vraag je dierenarts ernaar bij ieder bezoek. Samenstelling: Maïs, meel van erwtenzemelen, kip- (8%) en kalkoenmeel (totaal 13% gevogelte), maïsglutenmeel, eiwithydrolysaat, gedroogde bietenpulp, dierlijk vet, cellulose, soja-olie, mineralen, lijnzaad, L-carnitine, vitaminen, sporenelementen, varkenskraakbeen (een bron van chondroïtinesulfaat), hydrolysaat van schaaldierschelpen (een bron van glucosamine) en bèta-caroteen. Met een natuurlijk antioxidant (gemengde tocoferolen). Analytische bestanddelen Eiwit 17,7%, vetgehalte 14,3%, ruwe celstof 3,1%, omega-6 vetzuren 3,7%, ruwe as 4,8%, calcium 0,81%, fosfor 0,59%, natrium 0,25%, kalium 0,67%, magnesium 0,11%; per kg: vitamine a 10.749ie, vitamine d3 751ie, vitamine e 600mg, vitamine c 90 mg, bèta-caroteen 1,5 mg, l-carnitine 358 mg, glucosamine 461 mg, chondroïtinesulfaat 495 mg. Nutritionele toevoegingsmiddelen IJzer 74,8 mg, jodium 1,2 mg, koper 7,4 mg, mangaan 7,7 mg, zink 155 mg, seleen 0,2 mg. (Medpets.nl)

De brokken vormen een compleetvoer met een gebalanceerde verhouding van voedingsstoffen met slechts weinig calorieën en vetten. Hiernaast heeft het voer een vrije zachte consistentie waardoor je hond het makkelijke kan eten. In het voer zit een evenwichtige verhouding aan mineralen en eiwitten, die de gezondheid van jouw hond kunnen garanderen – zijn hele leven lang. Een unieke formule met hoogwaardige antioxidanten bevordert de natuurlijke afweer en bestrijdt tegelijkertijd de symptomen van het ouder worden. Hill's Canine Mature Adult Large Breed in één oogopslag: Gaat vroegtijdige symptomen van het ouder worden tegen Ondersteunt de gezondheid van de gewrichten. Chondroïtinesulfaat en glucosamine bevorderen de kraakbeenstructuur. De belasting op de gewrichten wordt gereduceerd. Tegelijkertijd zorgt L-carnitine voor de vetbranding en daarmee voor de gewichtscontrole en het versterking van de musculatuur bij oudere honden. De aan het voer toegevoegde omega-3-vetzuren zorgen voor een behoud van de gewrichtsgezondheid en gaan daarnaast de vorming van ontstekingen tegen Ondersteunt het immuunsysteem op hogere leeftijd door een unieke verbinding van antioxidanten De hoogwaardige en makkelijk verteerbare ingrediënten in Hill’s hondenvoer geven een bakje gevuld met Science plan een hogere voedingswaarde dan gebruikelijk voer. Hierdoor hoeft jouw hond er minder van te eten. De voedingskosten van per dag van Hill’s vallen daarom mogelijk wel lager uit dan je denkt. Brokken: (Zooplus.nl)

Hill's Science Plan Mature Adult Large Breed met kip hondenvoer is voer speciaal voor oudere honden van grote rassen van 6 jaar en ouder. * Ondersteunt het energieniveau * Met omega-6 vetzuren en vitamine E ter ondersteuning van huid en vacht * Licht verteerbaar (Brekz.nl)

Hill's Science Plan Hondenvoer Mature Adult Large KipHill’s Canine Mature Adult Large droogvoer met kip is speciaal samengesteld voor de ondersteuning van een optimale ontwikkeling van gewrichten en spieren bij oudere honden van grote rassen. Met wetenschappelijk bewezen antioxidanten, glucosamine en chondroïtine uit natuurlijke bronnen.Ondersteunt de gewrichten met glucosamine en chondroïtine uit natuurlijke bronnen. Met eiwitten van hoge kwaliteit om gezonde spieren te ondersteunen. Makkelijk verteerbare ingrediënten voor een optimale opname van voedingsstoffen. Bevat ingrediënten van hoge kwaliteit voor een heerlijke smaak. 100% gegarandeerd. * Ondersteunt een optimale ontwikkeling van gewrichten en spieren * Ingrediënten van hoge kwaliteit * Voor oudere honden van grote rassen (Plein.nl)

Hill's Canine Mature Adult 6+ Large Breed Kip - Hondenvoer - 18 kg direct bestellen in onze webshop! Droogvoer met kip voor oudere honden van grote rassen om elegant ouder worden en het energieniveau te ondersteunen. Met gebalanceerde mineralen voor gezonde vitale organen en vitamine E & omega 6-vetzuren voor een gezonde huid en vacht.. Alle Hill's voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
52742183008
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Science Plan - Canine Mature/Adult - Large Breed Chicken 18 kg
€ 72,60
Thuiswinkel Waarborg
18kg Mature Adult 6+ Large Breed met Kip Hill's Science Plan Hondenvoer
€ 75,99
Hill's Mature Adult Large Breed met kip hondenvoer 18 kg
€ 79,25
Hill's Science Plan Hondenvoer Mature Adult Large Kip 18 kg
€ 85,95
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Canine Mature Adult 6+ Large Breed Kip - Hondenvoer - 18 kg
€ 95,49