Home > Hondenvoer > Carocroc > Carocroc 25 / 16 Small Breed 15 kg
vrijdag, 07 oktober 2022
Carocroc 25 / 16 Small Breed 15 kg

Carocroc 25 / 16 Small Breed 15 kg

40,80 - 46,05
Bestel nu direct voor € 40,80

Carocroc 25/16 Small Breed hondenvoer is gemaakt voor honden van kleine rassen. Kleine honden zijn vaak zeer actief en het is daarom belangrijk om ze te voorzien in de juiste voeding. * Een lichte vertering van de voeding * Ondersteuning van spieren en gewrichten * Voor een gezonde huid en vacht (Brekz.nl)

CaroCroc Hondenvoer Small Breed 25/16De brokken van CaroCroc Small Breed zijn specifiek samengesteld om kleine rassen te ondersteunen waar nodig.Honden van kleine rassen hebben een kleinere bek dan honden van grote rassen, het aantal tanden verschilt echter niet. Het betekent wel dat de tanden dichter op elkaar staan, wat er voor zorgt dat het risico op tandplak en tandsteenvorming groter is. Wanneer hier met het voer geen rekening mee gehouden wordt kan jouw hond te kampen krijgen met een slechte adem en tandvleesontsteking. Hiernaast hebben kleine rassen ook meer aanleg voor het ontwikkelen van overgewicht. CaroCroc Small Breed is speciaal afgestemd om deze specifieke behoeften te ondersteunen. Zo stimuleren de brokken de vetafbraak, voorkomen ze tandplak en gaan ze celveroudering tegen. * Voor kleine rassen * Klein brokformaat * Ondersteunt ideaal gewicht * Gebalanceerde samenstelling (Plein.nl)

Carocroc Small Breed Vlees&Granen&Gevogelte - Hondenvoer - 15 kg direct bestellen in onze webshop! Voor de kleine viervoeters Natuurlijk is het van groot belang om een voeding af te stemmen op de energiebehoefte van jouw hond, maar laten we daarbij niet vergeten dat we te maken hebben met kleine en grote honden. Onze kleine viervoeters leven gemiddeld een stuk langer en hebben daardoor langer te maken met verouderingsverschijnselen. De brokken van CaroCroc Small Breed zijn specifiek samengesteld om ondersteuning te bieden waar nodig bij onze kleinere viervoeters. Alles in het klein Onze kleinere viervoeters kunnen we niet volledig vergelijken met de grote viervoeters. Het gebit is in principe volledig hetzelfde, maar de ruimte daarin tegen niet! Doordat de tanden dichter op elkaar staan is er een grotere kans op het ontstaan van tandplak en tandsteen. Het is dus al van belang dat een voeding hier rekening mee houdt om een slechte adem en tandvleesontsteking te voorkomen. Ook hebben veel kleinere honden aanleg om gemakkelijk overgewicht te ontwikkelen. De CaroCroc Small Breed is specifiek samengesteld om deze specifieke behoeften te ondersteunen. De brokken stimuleren de vetafbraak, voorkomen tandplak en gaan cel veroudering tegen. Het brokje heeft een diameter van 11mm. Waarom CaroCroc? CaroCroc kent als familiebedrijf een lange geschiedenis. Het is een oer Hollands bedrijf, gelegen in het plaatsje Veghel, en maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige ingrediënten. De brokken zijn gemaakt zonder toevoegingen van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en zijn daarmee 100% natuurlijk. CaroCroc werkt met de zogenaamde CaroCroc-filosofie; iedere voeding bevat een uniek eiwit- en vetgehalte welke is afgestemd op de energiebehoefte van je trouwe viervoeter. Kies je voor CaroCroc? Dan kies je voor 'Gewoon goed'; een goede kwaliteit en een eerlijke prijs! CaroCroc Small Breed is verkrijgbaar in 1,5kg - 3kg - 15kg . Alle CaroCroc voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714469002742
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Carocroc Small Breed 25/16 - Hondenvoer - 15 kg
€ 40,80
Carocroc Small Breed 25/16 - Hondenvoer - 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Carocroc Small Breed 25/16 - Hondenvoer - 15 kg
€ 40,80
Carocroc Small Breed 25/16 - Hondenvoer - 15 kg bestellen
Carocroc 25/16 Small Breed hondenvoer 15 kg
€ 43,75
Carocroc 25/16 Small Breed hondenvoer 15 kg bestellen
CaroCroc Hondenvoer Small Breed 25/16 15 kg
€ 43,75
CaroCroc Hondenvoer Small Breed 25/16 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Carocroc Small Breed Vlees&Granen&Gevogelte - Hondenvoer - 15 kg
€ 46,05
Carocroc Small Breed Vlees&Granen&Gevogelte - Hondenvoer - 15 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: