Home > Hondenvoer > Carocroc > Carocroc 20 / 10 Superior 15 kg
woensdag, 08 december 2021
Carocroc 20 / 10 Superior 15 kg

Carocroc 20 / 10 Superior 15 kg

57,45 - 61,55
Bestel nu direct voor € 57,45

Carocroc hondenbrokken voor de gevoelige hondDe smakelijke CaroCroc Superior brokken zijn speciaal samengesteld om een gezonde maag- en darmfunctie te ondersteunenén de brokken stimuleren een goede vachtconditie.Carocroc Superior is hypoallergeen en bevat verse lam als (intacte) dierlijke eiwitbron en rijst en mais als koolhydraatbronnen. Bovendien bevat CaroCroc Superior geen tarwe(en- gluten). Dit alles zorgt voor een gezonde spijsvertering. Ook is er bietenpulp toegevoegd. Bietenpulp draagt bij aan een goede darmflora en een goede kwaliteit van de ontlasting. * Voor volwassen honden * Gezonde spijsvertering * Ondersteunt weerstand * Tarweglutenvrij (Plein.nl)

Carocroc 20/10 Superior hondenvoer is voeding voor honden met voedselovergevoeligheid of met huid- of vachtproblemen. * Draagt bij aan een gezond en sterk lichaam * Helpt honden met voedselovergevoeligheid * Een smakelijke en complete maaltijd (Brekz.nl)

Carocroc Superior Lam&Granen - Hondenvoer - 15 kg direct bestellen in onze webshop! Ook voor de gevoelige buikjes Geen enkele hond is hetzelfde. Je hebt honden die alles kunnen eten en je hebt honden die bij het minste geringste gevoelig reageren. Voor die honden is de CaroCroc Superior. Een smakelijke brok speciaal samengesteld om zorg te dragen voor een gezonde maag- en darmfunctie. Door de juiste toevoegingen draagt deze voeding ook bij aan het stimuleren van een goede vachtconditie. Een gezonde spijsvertering De CaroCroc Superior bevat smakelijke verse lam als (intacte) dierlijke eiwitbron. Lam is zeer licht verteerbaar en wordt vaak ingezet als vervanging wanneer er gevoelig gereageerd wordt. Als koolhydraatbron bevat de Superior rijst en mais. De CaroCroc Superior is tarwe(gluten) vrij en draagt door de mooie combinatie van bestandsdelen bij aan een gezonde spijsvertering. De toevoeging van bietenpulp draagt bij aan een goede darmflora en een goede kwaliteit van de ontlasting van je trouwe viervoeter. De CaroCroc Superior is geschikt voor volwassen honden van alle rassen met een gevoelige maag of darmen. Het brokje heeft een diameter van 15mm. Waarom CaroCroc? CaroCroc kent als familiebedrijf een lange geschiedenis. Het is een oer Hollands bedrijf, gelegen in het plaatsje Veghel, en maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige ingrediënten. De brokken zijn gemaakt zonder toevoegingen van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en zijn daarmee 100% natuurlijk. CaroCroc werkt met de zogenaamde CaroCroc-filosofie; iedere voeding bevat een uniek eiwit- en vetgehalte welke is afgestemd op de energiebehoefte van je trouwe viervoeter. Kies je voor CaroCroc? Dan kies je voor 'Gewoon goed'; een goede kwaliteit en een eerlijke prijs! CaroCroc Superior is verkrijgbaar in 3kg - 15kg . Alle CaroCroc voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714469002704
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Carocroc Superior L/R Diet - Hondenvoer - 15 kg
€ 57,45
Carocroc Superior L/R Diet - Hondenvoer - 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Carocroc Superior L/R Diet - Hondenvoer - 15 kg
€ 57,45
Carocroc Superior L/R Diet - Hondenvoer - 15 kg bestellen
CaroCroc Superior 20/10 Hondenvoer 15 kg
€ 58,47
CaroCroc Superior 20/10 Hondenvoer 15 kg bestellen
Carocroc 20/10 Superior hondenvoer 15 kg
€ 61,55
Carocroc 20/10 Superior hondenvoer 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Carocroc Superior Lam&Granen - Hondenvoer - 15 kg
€ 61,55
Carocroc Superior Lam&Granen - Hondenvoer - 15 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: