Royal Canin Oral Sensitive 30 1,5 kg

23,950 - 32,000
Bestel nu direct voor € 23,95

Let op! : Dit product ondergaat momenteel een verpakkings- en naamswijziging. De samenstelling van dit product is hetzelfde gebleven. Royal Canin Dental Care Is jouw kat gezond maar kan het gebit wel wat extra ondersteuning gebruiken? Dental Care van Royal Canin is speciaal samengesteld ter vermindering van tandplak en tandsteen bij volwassen katten. Tandplak en tandsteen zijn de belangrijkste oorzaken van gebitsproblemen. Als tandplak niet wordt verwijdert, ontstaat er tandsteen. Als er niks gedaan wordt, ontstaan er ontstekingen en kunnen tanden en kiezen los gaan zitten. Dit alles kun je voorkomen door het mechanisch reinigen van de tanden, zodat er geen tandplak kan ontstaan. Dental Care heeft hiervoor een brokje met een speciale structuur, grootte en vorm. Door te kauwen poetst je kat als het ware de tanden. Mocht je kat al tandsteen hebben, laat dit dan eerst verwijderen door de dierenarts. Eigenschappen Geschikt voor volwasssen katten van 1 tot 7 jaar die extra ondersteuning van het gebit kunnen gebruiken Specifieke voedingsstoffen helpen de vorming van tandplak en tandsteen tot 59% verminderen in 28 dagen Stimuleert het kauwen door een extra grote brok met een speciale structuur. Dit zorgt voor een mechanische reiniging net als tandenpoetsen. Bevat hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn Geschikt voor Volwassen katten van 1 tot 7 jaar voor vermindering van tandplak en tandsteen Inhoud 400 g, 1,5, 3,5 en 8 kg Samenstelling Gedehydreerd gevogelte-eiwit, rijst, tarwegluten*, dierlijke vetten, maïs, maïsmeel, plantaardige vezels, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, tarwe, maïsgluten, mineralen (waarvan natriumtripolyfosfaat (0,2%)), bietenpulp, visolie, sojaolie, fructo-oligosachariden, psylliumschil en psylliumzaden. Analytische bestanddelen Ruw eiwit: 30,0% - Ruw vet: 15,0% - Ruwe as: 7,1% - Ruwe celstof: 5,3%. Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine A: 14.000IE, Vitamine D3: 700IE, IJzer (3b103): 35mg, Jodium (3b201, 3b202): 3,5mg, Koper (3b405, 3b406): 11mg, Mangaan (3b502, 3b504): 45mg, Zink (3b603, 3b605, 3b606): 133mg, Selenium (3b801, 3b811, 3b812): 0,06mg - Antioxidanten. (Medpets.nl)

Veranderd productontwerp, ongewijzigde receptuur: Royal Canin Oral Care wordt Royal Canin Dental Care. Pijn en problemen aan het gebit beïnvloeden niet alleen het hele lichaam en de geest bij mensen, maar ook bij jouw huisdier. Royal Canin Dental Care verzorgt de mondholte van je volwassen kat: chemische en mechanische processen kunnen de opbouw van tandsteen verminderen. Tandsteenvorming kan worden verminderd door een actieve voedingsstof voor tandverzorging die zich bindt aan het calcium in het speeksel van je kat. Bovendien bevorderen de speciaal ontwikkelde brokjes lang kauwen, wat een "tandenborsteleffect" kan ondersteunen door mechanische schuring. Volgens een interne studie van Royal Canin werd de vorming van tandsteen tot 59% verminderd wanneer Dental Care gedurende 28 dagen uitsluitend werd gevoerd. Royal Canin Dental Care in één oogopslag: Hoogwaardige complete voeding voor volwassen katten. Bewezen resultaten*: een vermindering van de tandsteenvorming van 59% in 28 dagen (*interne studie van Royal Canin) Dental care actieve voedingsstof: om calcium in speeksel te binden Brokjes voor de tanden: kunnen helpen bij het reinigen van de tanden door schuren Evenwichtig mineraalgehalte: kan een normale urinaire functie ondersteunen Mechanische chemische werking: kunnen samen zorgen voor een allround verzorging van de hele mondholte Stimuleert het kauwen: versterkt de kaak en de kaakspieren Bevat L.I.P.-eiwitten: licht verteerbaar en van hoge kwaliteit Royal Canin kwaliteitsbelofte Alle Royal Canin producten ondergaan een uitgebreide kwaliteitscontrole om een optimale voedingskwaliteit te garanderen en te voldoen aan de individuele voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Dit betekent dat je je kat met Royal Canin Oral Care een uitgebalanceerde voeding van hoge kwaliteit biedt. (Zooplus.nl)

Royal Canin Dental Care kattenvoer is een kattenvoeding die helpt de vorming van tandplak en tandsteen tegen te gaan. De voordelen: * Vermindert de vorming van tandplak * Stimuleert het kauwen * Uitgebalanceerde voeding (Brekz.nl)

Royal Canin Oral Care - Kattenvoer - 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Voeding voor een gezond en sterk gebit Oral Care van Royal Canin is een uitgebalanceerde voeding met voedingsstoffen die helpen de vorming van tandplak op het gebit van je kat te verminderen. Voor volwassen katten van 1 tot 7 jaar oud. Vermindert de vorming van tandplak Het gebit van je kat is belangrijk, niet alleen om te eten maar ook in de omgang met de rest van de wereld; zowel tijdens het spelen met anderen als ook in het bijten in haar speelgoed. Om gebitsproblemen te voorkomen is het belangrijk haar tanden en kiezen schoon en gezond te houden. Tandsteen ontstaat als tandplak in contact komt met speeksel en mineraliseert. Een pijnlijke mond kan je kat ervan weerhouden voldoende te eten of te drinken. Let op: neem contact op met je dierenarts als je tandsteen bij je kat ontdekt of als zij andere problemen met het tandvlees of het gebit vertoont. Oral Care heeft op twee manieren een gunstige invloed op de mondholte en het gebit van je kat: zowel mechanisch als chemisch. De brok is specifiek samengesteld voor het gebit. De grootte, de textuur en de vorm van de brokken stimuleren het kauwen wat het effect geeft van dagelijks tandenpoetsen en de vorming van tandplak vermindert. De aan de voeding toegevoegde calciumvangers binden calcium uit het speeksel en verminderen zo de vorming van tandsteen uit tandplak. Het is klinisch bewezen dat Royal Canin Oral Care, na een onafgebroken gebruik van 28 dagen, de tandsteenvorming tot 59% kan verminderen. Daarnaast bevat het een uitgebalanceerde hoeveelheid mineralen ter ondersteuning van de gezonde urinewegen van je kat. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als je kat Royal Canin Oral Care eet, krijgt ze een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Oral Care is verkrijgbaar in 400 gram, 1,5 kg, 3,5 kg en 8 kg. . Alle Royal Canin voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie
EAN(s)
3182550717182
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Dental Care - 1,5 kg
€ 23,95
Royal Canin - Dentall Care
€ 25,99
Thuiswinkel Waarborg
1,5kg Oral Care Royal Canin Kattenvoer
€ 26,98
Royal Canin Dental Care kattenvoer 1,5 kg
€ 28,20
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Oral Care - Kattenvoer - 1.5 kg
€ 30,38
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Oral Care - Kattenvoer - 1,5 kg
€ 32,00