Biokat's Deo Pearls - Spring - 700 gr

Biokat's Deo Pearls - Spring - 700 gr

6,33 - 7,95
Bestel nu direct voor € 6,49

Biokat's Deo Pearls (700 gram) zijn 'parels' verkrijgbaar in verschillende frisse geuren, waaronder Cotton Blossom, Babypowder en Spring. Deze kattenbak geurverdrijver:  * Geeft een frissere geur aan de kattenbak * Is verkrijgbaar in 3 geuren * Is eenvoudig in gebruik (Brekz.nl)

Biokat's Deo Pearls dragen bij aan het voorkomen van nare luchtjes. Deze korrels zijn verkrijgbaar met verschillende geuren en eenvoudig over het grit in de kattenbak te strooien. Deo Pearls ondersteunen daarnaast de klonterende werking van de kattenbakvulling. (Medpets.nl)

Biokat's Deo Pearls Spring - Kattenbakreinigingsmiddelen - 700 g direct bestellen in onze webshop! Geen stinkende kattenbak meer Van de kattenbak komen vieze geurtjes af, het wordt immers gebruikt als toilet, dus dat is niet zo gek. Maar fijn is het natuurlijk niet. Gelukkig kan je gebruik maken van Biokat's Deo Pearls Spring om vieze geurtjes nóg beter te verdoezelen. De Pearls nemen onaangename geurtjes op en voorkomen hinderlijke geurvorming. In plaats daarvan komt er een heerlijke geur van verse kruiden, witte bloemen en een vleugje muskus vrij. Een fijne geurcombinatie die zal ruiken als een frisse lentedag. Bovendien wordt de vorming van klonten versterkt, zo kan je het normale kattengrit langer gebruiken. Doseer de Deo Pearls gelijkmatig over het grit. Biokat's Deo Pearls Spring bevat 700 ml. . Alle Biokat's voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Biokat Deo Pearls SpringMet Deo Pearls Spring kun je de kattenbak verfrissen zo vaak je maar wilt. Neem een duik in de wereld van Biokat's geuren en laat je betoveren door de unieke combinatie van pas gemaaid gras en ochtenddauw. Verse kruiden, witte bloemen en een vleugje muskus doen denken aan een prachtige lente.Deo Pearls Spring onderscheidt zich door de AromaProtect Formula™. Deze kapselt op betrouwbare wijze onaangename geurtjes in en geeft een heerlijk geurende lentegeur vrij. De door experts op het gebied van kattenhygiëne ontwikkelde Biokat’s AromaProtect Formula™ garandeert daardoor een langdurige geurbinding! Bovendien versterkt Deo Pearls Spring de vorming van klonten waardoor je het normale kattengrit langer kunt gebruiken. * Heerlijke lente-geur! * Natuurlijke klei met een fijne korrel * De intensiteit van de geur kun je zelf bepalen door de gewenste hoeveelheid over de kattenbakvulling heen te strooien. * Biokat's Deo Pearls kunnen op elke geurloze kattenbakvulling gebruikt worden. (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
4002064605135
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Biokat's Deo Pearls geurverdrijver Spring per stuk
€ 9,44
Biokat's Deo Pearls geurverdrijver Spring per stuk bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biokat's Deo Pearls - Spring - 700 gram
€ 11,00
Biokat's Deo Pearls - Spring - 700 gram bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biokat's Deo Pearls Spring - Kattenbakreinigingsmiddelen - 700 g
€ 11,32
Biokat's Deo Pearls Spring - Kattenbakreinigingsmiddelen - 700 g bestellen
Biokat's Deo Pearls Spring 700 gr
€ 11,85
Biokat's Deo Pearls Spring 700 gr bestellen
Bekijkt u ook: