Home > Hondenvoer > Royal Canin > Royal Canin Poodle 33 Junior 3 kg
maandag, 26 september 2022
Royal Canin Poodle 33 Junior 3 kg

Royal Canin Poodle 33 Junior 3 kg

23,99 - 27,95
Bestel nu direct voor € 27,95

Royal Canin Poodle - Puppy Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokjes voor jouw jonge Poedel De groei is een essentiële fase in het leven van jouw jonge Poedel. Het is een tijd van lichamelijke veranderingen, ontdekkingen en nieuwe ontmoetingen. Aangezien het immuunsysteem van je puppy zich geleidelijk ontwikkelt, helpt Royal Canin Poodle Puppy zijn natuurlijke afweer tijdens deze fase te ondersteunen. Dit dankzij een gepatenteerd complex van antioxidanten, waaronder vitamine E. Geef je puppy de perfecte start Royal Canin Poodle Puppy is geschikt voor jonge Poedels tot een leeftijd van 10 maanden en is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van je puppy in het achterhoofd. Behalve intelligent, alert en actief gezelschap, is de Poedel een harmonieus gebouwde en langorige krullenbol, die elegantie en trots uitstraalt. De Poedel heeft een fijne, lichte en krullende vacht met wollig haar. Omdat deze vacht continu groeit, bevat deze brok ,b>Omega-3 vetzuren, zoals EPA en DHA, en bernagie olie. Deze stoffen, tezamen met het aangepaste eiwitgehalte, ondersteunen de continue haargroei van de bijzondere wollige vacht van je Poedel. Het aangepaste eiwitgehalte ondersteunt de continue haargroei en helpt de gezonde wollige vacht van je puppy te ondersteunen. Dankzij de toegevoegde calciumvangers helpen de brokken de vorming van tandsteen te verminderen. Daarnaast bevat Royal Canin Poodle Puppy een combinatie van zeer goed verteerbare eiwitten en prebiotica ter ondersteuning van een optimale spijsvertering en een evenwichtige darmflora. Dit draagt bij aan het behoud van een goede kwaliteit van de ontlasting. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kitten. Als je hond Royal Canin Poodle Puppy eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Poodle Puppy bevat 3 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Royal Canin Puppy Poodle hondenvoer is rasspecifiek hondenvoer voor Poedel pups tot 10 maanden. * Ondersteunt natuurlijke afweer * Ondersteunt een gezond gebit * helpt gezonde vacht behouden (Brekz.nl)

Rasspecifiek hondenvoer voor Poedel pups tot 10 maanden Royal Canin Poodle Adult is rasspecifiek hondenvoer van de Royal Canin Breed Health Nutrition lijn. Dit voer is speciaal ontwikkelend om de natuurlijke weerstand en de haargroei te ondersteunen. Het unieke formaat van de brok zorgt ervoor dat jouw poedel pup de brok goed kan eten. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550765206
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Poodle Puppy - Hondenvoer - 3 kg
€ 27,95
Royal Canin Poodle Puppy - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Poodle Puppy - Hondenvoer - 3 kg
€ 27,95
Royal Canin Poodle Puppy - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Poodle - Puppy Hondenvoer - 3 kg
€ 27,98
Royal Canin Poodle - Puppy Hondenvoer - 3 kg bestellen
Royal Canin Puppy Poodle hondenvoer 3 kg
€ 28,90
Royal Canin Puppy Poodle hondenvoer 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Poodle Puppy - 3 kg
€ 31,85
Royal Canin Poodle Puppy - 3 kg bestellen
Bekijkt u ook: