Biokat's Deo Pearls - Cotton Blossom - 700 gr

Biokat's Deo Pearls - Cotton Blossom - 700 gr

6,49 - 7,45
Bestel nu direct voor € 6,49

Biokat's Deo Pearls (700 gram) zijn 'parels' verkrijgbaar in verschillende frisse geuren, waaronder Cotton Blossom, Babypowder en Spring. Deze kattenbak geurverdrijver:  * Geeft een frissere geur aan de kattenbak * Is verkrijgbaar in 3 geuren * Is eenvoudig in gebruik (Brekz.nl)

Biokat's Deo Pearls Cotton BlossemMet Deo Pearls Cotton Blossom kun je de kattenbak verfrissen zo vaak je maar wil. Neem een duik in de wereld van Biokat's geuren en laat je betoveren door een harmonieuze combinatie van katoenbloemen en de subtiele geur van jasmijn. Cotton Blossom zorgt net als een briesje elke dag voor een lichte, luchtige geur van pas gewassen wasgoed binnenshuis.Deo Pearls Cotton Blossom onderscheidt zich door de AromaProtect Formula™. Deze kapselt op betrouwbare wijze onaangename geurtjes in en geeft een heerlijk geurende Cotton Blossom-geur vrij. De door experts op het gebied van kattenhygiëne ontwikkelde Biokat’s AromaProtect Formula™ garandeert daardoor een langdurige geurbinding! Bovendien versterkt Deo Pearls Cotton Blossom de vorming van klonten waardoor je het normale kattengrit langer kunt gebruiken. * Heerlijke cotton blossom-geur! * Natuurlijke klei met een fijne korrel * De intensiteit van de geur kun je zelf bepalen door de gewenste hoeveelheid over de kattenbakvulling heen te strooien. * Biokat's Deo Pearls kunnen op elke geurloze kattenbakvulling gebruikt worden. (Plein.nl)

Biokat's Deo Pearls dragen bij aan het voorkomen van nare luchtjes. Deze korrels zijn verkrijgbaar met verschillende geuren en eenvoudig over het grit in de kattenbak te strooien. Deo Pearls ondersteunen daarnaast de klonterende werking van de kattenbakvulling. (Medpets.nl)

Biokat's Deo Pearls Cottom Blossom - Kattenbakreinigingsmiddelen - 700 g direct bestellen in onze webshop! Geen stinkende kattenbak meer Van de kattenbak komen vieze geurtjes af, het wordt immers gebruikt als toilet, dus dat is niet zo gek. Maar fijn is het natuurlijk niet. Gelukkig kan je gebruik maken van Biokat's Deo Pearls Cotton Blossom om vieze geurtjes nóg beter te verdoezelen. De Pearls nemen onaangename geurtjes op en voorkomen hinderlijke geurvorming. In plaats daarvan komt er een heerlijke geur van katoenbloesem en jasmijn vrij. Een fijne geurcombinatie die zal ruiken als pas gewassen wasgoed. Bovendien wordt de vorming van klonten versterkt, zo kan je het normale kattengrit langer gebruiken. Doseer de Deo Pearls gelijkmatig over het grit. Biokat's Deo Pearls Cotton Blossom bevat 700 ml. . Alle Biokat's voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
4002064605173
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Biokat's Deo Pearls geurverdrijver Cotton Blossom per stuk
€ 9,44
Biokat's Deo Pearls geurverdrijver Cotton Blossom per stuk bestellen
Biokat's Deo Pearls Cotton Blossom 700 gr
€ 11,15
Biokat's Deo Pearls Cotton Blossom 700 gr bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biokat's Deo Pearls - Cotton Blossom - 700 gram
€ 11,20
Biokat's Deo Pearls - Cotton Blossom - 700 gram bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biokat's Deo Pearls Cottom Blossom - Kattenbakreinigingsmiddelen - 700 g
€ 12,44
Biokat's Deo Pearls Cottom Blossom - Kattenbakreinigingsmiddelen - 700 g bestellen
Bekijkt u ook: