Home > Kattenbakvulling > Biokat > Biokat's Classic Fresh 10 liter
zondag, 27 november 2022
Biokat's Classic Fresh 10 liter

Biokat's Classic Fresh 10 liter

8,77 - 11,30
Bestel nu direct voor € 8,77

Biokat's Classic Fresh kattengrit is een kattengrit met drie verschillende soorten korrels, die allemaal een verschillende functie hebben.  * Kattengrit komt niet in de woning * Vormt compacte klonten * Voorzien van een frisse lentegeur (Brekz.nl)

Zorg voor heerlijk frisse geuren in huis met deze kattenbakvulling van biokat's classic!de frisse geurformule kapselt geuren in en zorgt dat de geur langdurig gemaskeerd wordt. deze korrels in kattenbakvulling bestaan uit 3 verschillende groottes; de grote korrels absorberen vloeistof en geur door hun grote poriën, de gemiddelde korrels klonteren samen zodra ze in aanraking komen met vloeistof en de kleine korrels versterken de effectiviteit van het mengsel. hierdoor ontstaan klonten die zeer gemakkelijk uit de bak te scheppen zijn.inhoud: 10 ltr (Dierspecialist.nl)

Biokat’s Classic Fresh 3in1 scoort in testen van de categorie klontstabiliteit, duurzaamheid en binding van geurtjes significant beter dan gebruikelijk kattengrit. Het combineert daarom drie eigenschappen van hoge kwaliteit in één product. Het grit is gemaakt uit korrels van drie verschillende maten. De kleine korreltjes in het grit zorgen ervoor het water er niet doorheen kan lopen, terwijl de middelgrote korrels ervoor zorgen dat er stevige klonten worden gevormd. Ze passen namelijk precies tussen de kleine en de grote korrels in. Ten slotte zorgen de grote korrels ervoor dat geurtjes snel worden gebonden en absorberen de meeste vocht. Op deze wijze kan worden voorkomen, dat het grit uit de kattenbak de woning in wordt gedragen na het doen van de behoefte. Dit alles gecombineerd zorgt ervoor dat het kattengrit makkelijk in gebruik en bijzonder hygiënisch is en daarnaast veel comfort levert. Biokat´s Classic Fresh 3in1 in één oogopslag: Kattengrit van hoge kwaliteit voor iedere kat Klontvormend met 3 verschillende korrelgrootte: Grote korrels zorgen met extra grote poriën voor een zeer hoge absorptie en binden geuren sneller Middelgrote korrels hebben de ideale grootte om de gaten tussen de grote en kleine korrels op te vullen en vormen zo extra stevige klompen Kleine korrels voor een zuiniger gebruik, want ze verdelen zich perfect in het totale grit Aroma Protect Formule: zorgt dat de kattenbak vrij blijft van onaangename geuren Optimalisatie door een verbeterde combinatie van drie verschillende korrelgroottes: zorgt voor de beste functionaliteit Makkelijk te gebruiken en zeer hygiënisch: geurtjes worden snel en effectief gebonden, sterk klonterend, zeer lange reikwijdte Zeer duurzaam in gebruik: biedt tot wel 32 dagen een frisse geur Hoog rendement: tot 32 dagen levert veel comfort en een goede hygiëne: er wordt geen grit vanuit de kattenbak de woning in gedragen Aangename lentegeur: permanent fris gevoel (Zooplus.nl)

Biokat's Kattenbakvulling Classic Fresh 3-in-1 Biokat’s Classic fresh is een grofkorrelige klontvormende kattenbakvulling gemaakt van puur natuurlijke klei. Laat je betoveren door de speciale combinatie van vers gemaaid gras en ochtenddauwdruppels. Verse kruiden, witte bloemen en een vleugje muskus doen denken aan een dromerige lente.Biokat’s Classic fresh met een lentegeur wordt gekenmerkt door de AromaProtect Formula. Hierdoor worden onaangename geuren op een betrouwbare manier ingesloten en komt de geurige lentegeur vrij. De Biokat’s AromaProtect Formula, ontwikkeld door experts voor kattenhygiëne, zorgt voor een langdurigegeurbinding!Het grit van Biokat’s bestaat uit 100% natuurlijke klei uit gecontroleerde open groeven in Duitsland. Tijdens de mijnbouw zorgen geologen ervoor dat fauna en flora in natuurlijk evenwicht blijven. Na de ontginning hercultiveert Biokat’s alle gebieden, waardoor waardevolle biotopenen gemengde bossen ontstaan. Voor een correct gebruik van dit kattengrit en om het beste resultaat te bereiken, is het belangrijk om het granulaat tijdens het vullen van de kattenbak gelijkmatig te mengen. De kattenbakvulling kan bij het normale huishoudelijke afval worden gedaan.  * Heerlijkelente geur! * Klontvormende kattenbakvulling * Gemaakt van natuurlijke klei * Met 3 verschillende korrel maten * AromaProtect&Hygiene Formula (Plein.nl)

Biokat's Classic Fresh 3 In 1 - Kattenbakvulling - 10 l direct bestellen in onze webshop! Grofkorrelige, klontvormende kattenbakvulling van natuurlijk klei Kattengrit moet niet alleen gebruiksvriendelijk zijn voor de kat, maar ook voor het baasje. Biokat's Classic Fresh 3 in 1 is een kattenbakvulling die voor de kat fijn is om te gebruiken en die voor het baasje lekker ruikt en makkelijk schoon te maken is. Het grit heeft een heerlijke lentegeur. Om het beste resultaat te bereiken, is het aan te raden om het grit tijdens het vullen gelijkmatig te verdelen in verband met de verschillende korrelgroottes. Deponeer Biokat's bij het huishoudelijk afval. Niet door het toilet spoelen! Berg de verpakking goed op voor kinderen en dieren om verstikking te voorkomen. Bewaar het grit op een droge plek. AromaProtect Formula De Classic Fresh korrels hebben een frisse lentegeur; verse kruiden, witte bloemen en een vleugje muskus zorgen ervoor dat dit kattengrit heerlijk ruikt. De lentegeur wordt gekenmerkt door de AromaProtect Formula. Met deze formule worden onaangename geurtjes ingesloten en komt juist de geurige lentegeur vrij. 3 soorten korrels Als je goed kijkt, zie je dat het Biokat's Classic Fresh grit uit 3 verschillende korrelgroottes bestaat. De grote korrels hebben grote poriën. Ze werken als een spons en zullen alle geurtjes en vloeistoffen goed absorberen. De medium korrels zullen juist zorgen voor sterke klonten. De medium korrels klonten stevig aan elkaar zodra ze in contact komen met vloeistoffen, zo vormt zich een stevige klomp met stabiele houvast. Als laatste zijn er de kleine korrels, deze verhogen de reikwijdte. Omdat ze zo klein zijn, zitten ze tussen de gehele vulling verspreid en ondersteunen ze de grote en medium korrels. Duurzame productie Bij Biokat's wordt ook aan het milieu gedacht. Het grit bestaat uit 100% natuurlijke klei, afkomstig uit gecontroleerde open groeven. Tijdens de mijnbouw wordt er goed op toegezien dat flora en fauna niet worden aangetast. Na de ontginning worden alle bieden door Biokat's gehercultiveert zodat de natuur weer terugkeert. Biokat's Classic Fresh 3 in 1 is verkrijgbaar in 10 l en 18 l. . Alle Biokat's voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Biokat Classic Fresh 3in1 is een hoogwaardige, natuurlijke, klontvormende kattenbakvulling met een frisse geur die nare geurtjes bindt. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
4002064614212; 4002064615783
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Biokat's Classic Fresh kattengrit 10 liter
€ 11,72
Biokat's Classic Fresh kattengrit 10 liter bestellen
BIOKAT'S FRESH 10LTR 00001
€ 13,28
BIOKAT'S FRESH 10LTR 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
10L Classic Fresh 3in1 Biokat's Kattenbakvulling Klontvormend
€ 13,98
10L Classic Fresh 3in1 Biokat's Kattenbakvulling Klontvormend bestellen
Biokat's Kattenbakvulling Classic Fresh 10 liter
€ 14,19
Biokat's Kattenbakvulling Classic Fresh 10 liter bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biokat's Classic Fresh 3 In 1 - Kattenbakvulling - 10 l
€ 14,93
Biokat's Classic Fresh 3 In 1 - Kattenbakvulling - 10 l bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biokat's Classic Fresh 3in1 - 10 L
€ 15,25
Biokat's Classic Fresh 3in1 - 10 L bestellen
Bekijkt u ook: