Biokat's Classic Fresh 10 liter

Biokat's Classic Fresh 10 liter

8,49 - 9,29
Bestel nu direct voor € 8,79

Biokat’s Classic Fresh 3in1 scoort in testen van de categorie klontstabiliteit, duurzaamheid en binding van geurtjes significant beter dan gebruikelijk kattengrit. Het combineert daarom drie eigenschappen van hoge kwaliteit in één product. Het grit is gemaakt uit korrels van drie verschillende maten. De kleine korreltjes in het grit zorgen ervoor het water er niet doorheen kan lopen, terwijl de middelgrote korrels ervoor zorgen dat er stevige klonten worden gevormd. Ze passen namelijk precies tussen de kleine en de grote korrels in. Ten slotte zorgen de grote korrels ervoor dat geurtjes snel worden gebonden en absorberen de meeste vocht. Op deze wijze kan worden voorkomen, dat het grit uit de kattenbak de woning in wordt gedragen na het doen van de behoefte. Dit alles gecombineerd zorgt ervoor dat het kattengrit makkelijk in gebruik en bijzonder hygiënisch is en daarnaast veel comfort levert. Biokat´s Classic Fresh 3in1 in één oogopslag: Kattengrit van hoge kwaliteit voor iedere kat Klontvormend met 3 verschillende korrelgrootte: Grote korrels zorgen met extra grote poriën voor een zeer hoge absorptie en binden geuren sneller Middelgrote korrels hebben de ideale grootte om de gaten tussen de grote en kleine korrels op te vullen en vormen zo extra stevige klompen Kleine korrels voor een zuiniger gebruik, want ze verdelen zich perfect in het totale grit Aroma Protect Formule: zorgt dat de kattenbak vrij blijft van onaangename geuren Optimalisatie door een verbeterde combinatie van drie verschillende korrelgroottes: zorgt voor de beste functionaliteit Makkelijk te gebruiken en zeer hygiënisch: geurtjes worden snel en effectief gebonden, sterk klonterend, zeer lange reikwijdte Zeer duurzaam in gebruik: biedt tot wel 32 dagen een frisse geur Hoog rendement: tot 32 dagen levert veel comfort en een goede hygiëne: er wordt geen grit vanuit de kattenbak de woning in gedragen Aangename lentegeur: permanent fris gevoel (Zooplus.nl)

Biokat's Classic Fresh kattengrit is een kattengrit met drie verschillende soorten korrels, die allemaal een verschillende functie hebben.  * Kattengrit komt niet in de woning * Vormt compacte klonten * Voorzien van een frisse lentegeur (Brekz.nl)

Biokat's Classic Fresh 10 literLaat je betoveren door de unieke combinatie van pas gemaaid gras en ochtenddauw. Verse kruiden, witte bloemen en een vleugje muskus doen denken aan een prachtige lente. Biokat?s Classic fresh met lentegeur onderscheidt zich door de AromaProtect Formula. Deze kapselt op betrouwbare wijze onaangename geurtjes in en geeft een heerlijk geurende lentegeur vrij. De door onze experts op het gebied van kattenhygiëne ontwikkelde Biokat?s AromaProtect Formula? garandeert daardoor een langdurige geurbinding!  * AromaProtect Formula * Hygiene Formula * Hygiëne * Natuurlijke klei * Klontvormende kattenbakvulling * Met geur * Grove korrels (Plein.nl)

Biokat Classic 3in1 is een hoogwaardige, natuurlijke, klontvormende kattenbakvulling die geurtjes bindt. (Medpets.nl)

Zorg voor heerlijk frisse geuren in huis met deze kattenbakvulling van biokat's classic!de frisse geurformule kapselt geuren in en zorgt dat de geur langdurig gemaskeerd wordt. deze korrels in kattenbakvulling bestaan uit 3 verschillende groottes; de grote korrels absorberen vloeistof en geur door hun grote poriën, de gemiddelde korrels klonteren samen zodra ze in aanraking komen met vloeistof en de kleine korrels versterken de effectiviteit van het mengsel. hierdoor ontstaan klonten die zeer gemakkelijk uit de bak te scheppen zijn.inhoud: 10 ltr (Dierspecialist.nl)

Biokat's Classic Fresh 3 In 1 - Kattenbakvulling - 10 l direct bestellen in onze webshop! Deze kattenbakvulling heeft een aangename geur, die kattenbakken fris naar een lentewei laat geuren! Onaangename geuren worden bijzonder lang vastgehouden. Biokat's Classic Fresh bestaat uit 3 verschillende korrelgroottes: De grote korrels hebben heel veel grote poriën. Als een spons absorberen deze poriën vloeistoffen en geurtjes. De middelgrote korrels vormen extreem sterke klonten. Zodra deze korrels in aanraking komen met vloeistoffen, klonteren de middelgrote korrels aan elkaar, waardoor er een zeer sterke klont ontstaat. De kleine korrels verhogen de effectiviteit. Doordat deze korrels zich door het grit verspreiden, ondersteunen ze de optimale werking van de middelgrote en grote korrels. Het grit kan heel eenvoudig uit de kattenbak worden gehaald! Zo bespaar je tijd en moeite, want de kattenbak hoeft minder vaak te worden schoongemaakt. Biokat's Classic staat al sinds 1986 voor 100% natuurlijke hygiëne voor je kat. Met Biokat's Classic blijft de kattenbak langer fris en hygiënisch schoon. Weet je eigenlijk hoe Biokat's kattenbakkorrels ontstaan? Biokat's kattenbakkorrels bestaan uit 100% natuurlijke kleisoorten die afkomstig zijn uit gecontroleerde afgravingen in onze regio. Tijdens de afgravingswerkzaamheden zorgen geologen ervoor dat het natuurlijk evenwicht van fauna en flora behouden blijft. Nadat de afgraving is stilgelegd wordt het gebied van de groeve door Biokat's gerecultiveerd, zodat daar waardevolle biotopen en gemengde bossen ontstaan. . Alle Biokat's voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
4002064614212; 4002064615783
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Biokat - Fresh 3 In 1
€ 8,79
Biokat - Fresh 3 In 1 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
10L Classic Fresh 3in1 Biokat's Kattenbakvulling Klontvormend
€ 11,98
10L Classic Fresh 3in1 Biokat's Kattenbakvulling Klontvormend bestellen
Biokat's Classic Fresh kattengrit 10 liter
€ 12,04
Biokat's Classic Fresh kattengrit 10 liter bestellen
Biokat's Classic Fresh 10 liter
€ 12,27
Biokat's Classic Fresh 10 liter bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biokat's Classic Fresh 3in1 - 10 L
€ 12,90
Biokat's Classic Fresh 3in1 - 10 L bestellen
BIOKAT'S FRESH 10LTR 00001
€ 13,28
BIOKAT'S FRESH 10LTR 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biokat's Classic Fresh 3 In 1 - Kattenbakvulling - 10 l
€ 13,93
Biokat's Classic Fresh 3 In 1 - Kattenbakvulling - 10 l bestellen
Bekijkt u ook: