Home > Kattenbakvulling > Biokat > Biokat's Classic Fresh 10 liter
vrijdag, 21 januari 2022
Biokat's Classic Fresh 10 liter

Biokat's Classic Fresh 10 liter

8,15 - 14,49
Bestel nu direct voor € 9,09

Biokat's Classic Fresh kattengrit is een kattengrit met drie verschillende soorten korrels, die allemaal een verschillende functie hebben.  * Kattengrit komt niet in de woning * Vormt compacte klonten * Voorzien van een frisse lentegeur (Brekz.nl)

Biokat Classic Fresh 3in1 is een hoogwaardige, natuurlijke, klontvormende kattenbakvulling met een frisse geur die nare geurtjes bindt. (Medpets.nl)

Zorg voor heerlijk frisse geuren in huis met deze kattenbakvulling van biokat's classic!de frisse geurformule kapselt geuren in en zorgt dat de geur langdurig gemaskeerd wordt. deze korrels in kattenbakvulling bestaan uit 3 verschillende groottes; de grote korrels absorberen vloeistof en geur door hun grote poriën, de gemiddelde korrels klonteren samen zodra ze in aanraking komen met vloeistof en de kleine korrels versterken de effectiviteit van het mengsel. hierdoor ontstaan klonten die zeer gemakkelijk uit de bak te scheppen zijn.inhoud: 10 ltr (Dierspecialist.nl)

Biokat’s Classic Fresh 3in1 scoort in testen van de categorie klontstabiliteit, duurzaamheid en binding van geurtjes significant beter dan gebruikelijk kattengrit. Het combineert daarom drie eigenschappen van hoge kwaliteit in één product. Het grit is gemaakt uit korrels van drie verschillende maten. De kleine korreltjes in het grit zorgen ervoor het water er niet doorheen kan lopen, terwijl de middelgrote korrels ervoor zorgen dat er stevige klonten worden gevormd. Ze passen namelijk precies tussen de kleine en de grote korrels in. Ten slotte zorgen de grote korrels ervoor dat geurtjes snel worden gebonden en absorberen de meeste vocht. Op deze wijze kan worden voorkomen, dat het grit uit de kattenbak de woning in wordt gedragen na het doen van de behoefte. Dit alles gecombineerd zorgt ervoor dat het kattengrit makkelijk in gebruik en bijzonder hygiënisch is en daarnaast veel comfort levert. Biokat´s Classic Fresh 3in1 in één oogopslag: Kattengrit van hoge kwaliteit voor iedere kat Klontvormend met 3 verschillende korrelgrootte: Grote korrels zorgen met extra grote poriën voor een zeer hoge absorptie en binden geuren sneller Middelgrote korrels hebben de ideale grootte om de gaten tussen de grote en kleine korrels op te vullen en vormen zo extra stevige klompen Kleine korrels voor een zuiniger gebruik, want ze verdelen zich perfect in het totale grit Aroma Protect Formule: zorgt dat de kattenbak vrij blijft van onaangename geuren Optimalisatie door een verbeterde combinatie van drie verschillende korrelgroottes: zorgt voor de beste functionaliteit Makkelijk te gebruiken en zeer hygiënisch: geurtjes worden snel en effectief gebonden, sterk klonterend, zeer lange reikwijdte Zeer duurzaam in gebruik: biedt tot wel 32 dagen een frisse geur Hoog rendement: tot 32 dagen levert veel comfort en een goede hygiëne: er wordt geen grit vanuit de kattenbak de woning in gedragen Aangename lentegeur: permanent fris gevoel (Zooplus.nl)
Categorie Merk EAN(s)
4002064614212; 4002064615783
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Biokat's Classic Fresh kattengrit 10 liter
€ 12,04
Biokat's Classic Fresh kattengrit 10 liter bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biokat's Classic Fresh 3in1 - 10 L
€ 12,10
Biokat's Classic Fresh 3in1 - 10 L bestellen
BIOKAT'S FRESH 10LTR 00001
€ 13,28
BIOKAT'S FRESH 10LTR 00001 bestellen
BIOKAT'S CLASSIC FRESH 10 L PE
€ 13,75
BIOKAT'S CLASSIC FRESH 10 L PE bestellen
Thuiswinkel Waarborg
BIOKAT'S CLASSIC FRESH 10 L PE
€ 13,75
BIOKAT'S CLASSIC FRESH 10 L PE bestellen
Thuiswinkel Waarborg
10L Classic Fresh 3in1 Biokat's Kattenbakvulling Klontvormend
€ 14,68
10L Classic Fresh 3in1 Biokat's Kattenbakvulling Klontvormend bestellen
Bekijkt u ook: