Biofood Vleesvoeding Worst Eend Hond 800 gr

Biofood Vleesvoeding Worst Eend Hond 800 gr

4,35 - 4,95
Bestel nu direct voor € 4,95

BIOFOOD vleesvoeding is een natuurlijke, complete en houdbare hondenvoeding op basis van vers vlees, orgaanvlees, rijst, schapenvet en natuurkruiden. Deze vers vleesvoeding is uitermate geschikt voor vleesdagen, als traktatie, voor... (Dierenwinkelxl.nl)

Biofood Vleesvoeding Worst met kip & eend 800 gr hondenvoer is een smakelijke, volledige vleesvoeding met eend en is geschikt voor iedere hond. De voordelen: * Tarwe- en glutenvrij * Smakelijke, natuurlijke vleesvoeding * Volledige maaltijd of snack (Brekz.nl)

Biofood Vleesvoeding is smakelijk hondenvoer voor jouw trouwe viervoeter. Dit hondenvoer is gemaakt van vers vlees en vis waardoor jouw hond er zeker van zal genieten. Deze hondenvoeding is geschikt voor alle honden van alle leeftijden. Biofood Vleesvoeding is verkrijgbaar in een worst of handige portieverpakkingen. (Medpets.nl)

Biofood Vleesvoeding Hondenvoer Met EendBiofood vleesvoeding is een natuurlijke, complete en houdbare hondenvoeding op basis van verse zalm, kip, orgaanvlees, rijst, schapenvet en natuurkruiden. Is uitermate geschikt voor vleesdagen, als traktatie, voor onderweg, smaakmaker, bij omschakeling naar ander voer of voor honden die slecht reageren op droogvoeding. Handige 800g worst. Geschikt voor iedere hond, van pup tot senior. * natuurlijke, complete houdbare hondenvoeding * op basis van verse zalm, kip, orgaanvlees, rijst, natuurkruiden en vitaminen en mineralen * voor vleesdagen, traktatie, onderweg, smaakmaker, omschakeling voer of voor honden die slecht reageren op droogvoeding * voor iedere hond, van pup tot senior (Plein.nl)

Biofood Vleesvoeding Compleet - Hondenvoer - Kip Eend 800 g direct bestellen in onze webshop! Variatie in de keuken Er zijn meerdere manieren om voeding aan je hond aan te bieden. Het aanbieden van een vleesvoeding is een gezonde en goede keus. De Vleesvoeding Eend van Biofood is een complete maaltijd in een handige en afsluitbare verpakking of in een rol. Deze vleesvoeding kan je dagelijks aanbieden of als variatie in het dagelijkse dieet. Vleesvoeding bied je 's ochtends aan en later op de dag brokken; dit vanwege de verteerbaarheid. Geschikt voor iedere hond, van pup tot senior! Complete vleesvoeding Deze vleesvoeding van Biofood is natuurlijk, compleet en houdbaar. De voeding is op basis van verse eend, kip, vis, orgaanvlees, rijst, schapenvet en natuurkruiden. De natuurkruiden bestaan uit natuurlijke vitaminen, mineralen en sporenelementen. Een vleesvoeding is uitermate geschikt op de vleesdagen, als traktatie, onderweg, als smaakmaker of voor de omschakeling naar een andere voeding. Ook wanneer je hond slechter of moeilijker eet dan normaal kan deze vleesvoeding een oplossing bieden. De vleesvoeding is verpakt in een afsluitbare portieverpakking of in een rol. Een geopende portieverpakking of de rol is 2 tot 3 dagen houdbaar in de koeling. Waarom Biofood? Er werd bij de start van het Friese bedrijf Biofood Diervoeding BV al direct ingezet op natuurlijke ingrediënten met als grondslag 'respect voor dier, natuur en milieu'. Biofood gebruikt 100% natuurlijke en biologische grondstoffen in de smaakvolle hondenvoeding van Nederlandse bodem. Daarbij maken ze gebruik van het GROEN-garantie-label. De kwaliteit en de natuurzuiverheid worden hierdoor gewaarborgd. Uniek zijn de vernieuwde duurzame 'no waste' verpakkingen. Deze zijn van gerecycled mono materiaal gemaakt wat wederom recyclebaar is. Vleesvoeding Compleet Eend is verkrijgbaar in 7x90g of 800g(worst) . Alle Biofood voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714831003049
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
BF - Vleesvoeding 800 gram
€ 4,95
BF - Vleesvoeding 800 gram bestellen
Biofood Vleesvoeding Worst met kip & eend 800 gr hondenvoer 800 gr
€ 7,90
Biofood Vleesvoeding Worst met kip & eend 800 gr hondenvoer 800 gr bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Vleesvoeding - Worst - Eend
€ 8,30
Biofood Vleesvoeding - Worst - Eend bestellen
Biofood Vleesvoeding eend - Kip 800 gr
€ 8,60
Biofood Vleesvoeding eend - Kip 800 gr bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Vleesvoeding Compleet - Hondenvoer - Kip Eend 800 g
€ 8,98
Biofood Vleesvoeding Compleet - Hondenvoer - Kip Eend 800 g bestellen
Bekijkt u ook: