Biofood Vleesvoeding Worst Eend Hond 800 gr

Biofood Vleesvoeding Worst Eend Hond 800 gr

4,75 - 5,50
Bestel nu direct voor € 4,95

BIOFOOD vleesvoeding is een natuurlijke, complete en houdbare hondenvoeding op basis van vers vlees, orgaanvlees, rijst, schapenvet en natuurkruiden. Deze vers vleesvoeding is uitermate geschikt voor vleesdagen, als traktatie, voor... (Dierenwinkelxl.nl)

Biofood Vleesvoeding Worst met kip & eend 800 gr hondenvoer is een smakelijke, volledige vleesvoeding met eend en is geschikt voor iedere hond. De voordelen: * Tarwe- en glutenvrij * Smakelijke, natuurlijke vleesvoeding * Volledige maaltijd of snack (Brekz.nl)

Biofood Vleesvoeding Hondenvoer Met EendBiofood vleesvoeding is een natuurlijke, complete en houdbare hondenvoeding op basis van verse zalm, kip, orgaanvlees, rijst, schapenvet en natuurkruiden. Is uitermate geschikt voor vleesdagen, als traktatie, voor onderweg, smaakmaker, bij omschakeling naar ander voer of voor honden die slecht reageren op droogvoeding. Handige 800g worst. Geschikt voor iedere hond, van pup tot senior. * natuurlijke, complete houdbare hondenvoeding * op basis van verse zalm, kip, orgaanvlees, rijst, natuurkruiden en vitaminen en mineralen * voor vleesdagen, traktatie, onderweg, smaakmaker, omschakeling voer of voor honden die slecht reageren op droogvoeding * voor iedere hond, van pup tot senior (Plein.nl)

BF®Petfood is smakelijk hondenvoer voor jouw trouwe viervoeter. Dit hondenvoer is gemaakt van vers vlees en vis waardoor jouw hond er zeker van zal genieten. Deze hondenvoeding is geschikt voor alle honden van alle leeftijden. BF®Petfood Vleesvoeding is verkrijgbaar in een worst of handige portieverpakkingen. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714831003049
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
BF - Vleesvoeding 800 gram
€ 4,95
BF - Vleesvoeding 800 gram bestellen
Biofood Vleesvoeding worst kip met eend hondenvoer 800 g 800 gr
€ 7,90
Biofood Vleesvoeding worst kip met eend hondenvoer 800 g 800 gr bestellen
Biofood Vleesvoeding eend - Kip 800 gr
€ 8,65
Biofood Vleesvoeding eend - Kip 800 gr bestellen
Thuiswinkel Waarborg
BF®Petfood Vleesvoeding - Worst - Eend
€ 9,45
BF®Petfood Vleesvoeding - Worst - Eend bestellen
Bekijkt u ook: