Biofood Senior Ageing & Souplesse Kat 10 kg

Biofood Senior Ageing & Souplesse Kat 10 kg

48,50 - 59,95
Bestel nu direct voor € 48,50

Biofood Senior Ageing & Souplesse kattenvoer is een hoogwaardige, volledige en natuurlijke voeding voor oudere katten. De voeding is ook zeer geschikt voor katten met gevoelige nieren. * Ondersteunt de mobiliteit en de nieren * Gereduceerd fosfor- en natriumgehalte * Verrijkt met kip, zalm en rijst (Brekz.nl)

Biofood Ncf Senior Ageing - Kattenvoer - Kip Vis Zalm 10 kg direct bestellen in onze webshop! Hoogwaardige kattenvoeding Blijf ook je oudere kat ondersteunen met een goede voeding en pas aan waar nodig. De NFC Senior Ageing van Biofood helpt je hier een handje bij. Deze voeding is speciaal ontwikkeld voor oudere katten en katten met gevoelige nieren. Deze voeding heeft een gereduceerd fosfor- en natriumgehalte en een aangepaste verhouding mineralen. Daarnaast een extra ondersteuning van chondroïtine en glucosamine. Een tarwevrije voeding met een hoge acceptatie en goede verteerbaarheid. Ondersteunt de mobiliteit, veroudering, nieren, gewicht en huid en vacht van je kat. Draagt tevens zorg voor een vermindering van haarbalvorming en een beperkte geur en volume van de ontlasting. Ook geschikt voor katten met een nieraandoening en oxalaatstenen. NCF Senior Ageing is een geschikte keus! De Biofood Senior Ageing is van Nederlandse topkwaliteit. Een voeding rijk aan kip, vis en zalm, aangevuld met rijst, prebiotica, FOS (inuline), omega 3 en 6 vetzuren, chondroïtine, glucosamine en taurine. Een tarwevrije voeding met een hoge acceptatie en verteerbaarheid. Verpakt in een duurzame, unieke en exclusieve 'No waste' verpakking die 100% recyclebaar is. Waarom Biofood? Er werd bij de start van het Friese bedrijf Biofood Diervoeding BV al direct ingezet op natuurlijke ingrediënten met als grondslag 'respect voor dier, natuur en milieu'. Biofood gebruikt 100% natuurlijke en biologische grondstoffen in de smaakvolle kattenvoeding van Nederlandse bodem. Daarbij maken ze gebruik van het GROEN-garantie-label. De kwaliteit en de natuurzuiverheid worden hierdoor gewaarborgd. Uniek zijn de vernieuwde duurzame 'no waste' verpakkingen. Deze zijn van gerecycled mono materiaal gemaakt wat wederom recyclebaar is. NFC Senior Ageing van Biofood is verkrijgbaar in 1,5kg - 10kg . Alle Biofood voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Biofood Kattenvoer Premium Senior Ageing 10 kgBiofood senior is hoogwaardige volledige natuurlijke kattenvoeding die ontwikkeld is speciaal voor oudere katten. * 60% aan kip, vis, zalm en rijst * Met o.a. prebiotica FOS (inuline), omega 3 en 6 vetzuren, chondroïtine, glucosamine en taurine * Hoge acceptatie en verteerbarheid * Ondersteunt mobiliteit en veroudering, gewicht, huid en vacht * Heeft een verlaagd fosfor- en natriumgehalte en een aangepaste verhouding mineralen * Tevens geschikt voor katten met nieraandoeningen en oxalaatstenen i.v.m. hoogkcal (i.v.m. verminderde eetlust), laag fosfor en beperkt eiwit * Zorgt voor een vermindering van haarbalvorming * Tarwevrij * Beperkt geur en volume van de ontlasting * Bevat geen kunstmatige toevoegingen (Plein.nl)

Senior ageing (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714831002912
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Biofood Kattenvoer Premium Senior Ageing 10 kg
€ 48,50
Biofood Kattenvoer Premium Senior Ageing 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Kattenvoer Premium Senior Ageing 10 kg
€ 48,50
Biofood Kattenvoer Premium Senior Ageing 10 kg bestellen
Biofood Senior Ageing & Souplesse kattenvoer 10 kg
€ 48,95
Biofood Senior Ageing & Souplesse kattenvoer 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Ncf Senior Ageing - Kattenvoer - Kip Vis Zalm 10 kg
€ 48,99
Biofood Ncf Senior Ageing - Kattenvoer - Kip Vis Zalm 10 kg bestellen
Biofood Kattenvoer Premium Senior Ageing 10 kg
€ 56,95
Biofood Kattenvoer Premium Senior Ageing 10 kg bestellen
BF SENIOR AGEING 10KG 00001
€ 59,95
BF SENIOR AGEING 10KG 00001 bestellen
Bekijkt u ook: