Biofood Senior Ageing & Souplesse Kat 10 kg

Biofood Senior Ageing & Souplesse Kat 10 kg

45,99 - 59,95
Bestel nu direct voor € 45,99

Biofood Ncf Senior Ageing - Kattenvoer - Kip Vis Zalm 10 kg direct bestellen in onze webshop! BIOFOOD sensitive. Hoogwaardige, volledige, natuurlijke, graanvrije kattenvoeding die ontwikkeld is voor voedingsgevoelige en/of kieskeurige katten. 60% kip, zalm en zoete aardappel. Met zalmolie, omega 3 en 6 vetzuren, chondroïtine, glucosamine en taurine. Graanvrij. Hoge acceptatie en verteerbaarheid. Ondersteunt de vertering, gewrichten, huid en vacht en zorgt voor een vermindering van haarbalvorming. Beperkt geur en volume van de ontlasting en bevat geen kunstmatige toevoegingen. Voor volwassen katten.. Alle Biofood voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Biofood Senior Ageing & Souplesse kattenvoer is een hoogwaardige, volledige en natuurlijke voeding voor oudere katten. De voeding is ook zeer geschikt voor katten met gevoelige nieren. * Ondersteunt de mobiliteit en de nieren * Gereduceerd fosfor- en natriumgehalte * Verrijkt met kip, zalm en rijst (Brekz.nl)

Biofood Kattenvoer Premium Senior Ageing 10 kgBiofood senior is hoogwaardige volledige natuurlijke kattenvoeding die ontwikkeld is speciaal voor oudere katten. * 60% aan kip, vis, zalm en rijst * Met o.a. prebiotica FOS (inuline), omega 3 en 6 vetzuren, chondroïtine, glucosamine en taurine * Hoge acceptatie en verteerbarheid * Ondersteunt mobiliteit en veroudering, gewicht, huid en vacht * Heeft een verlaagd fosfor- en natriumgehalte en een aangepaste verhouding mineralen * Tevens geschikt voor katten met nieraandoeningen en oxalaatstenen i.v.m. hoogkcal (i.v.m. verminderde eetlust), laag fosfor en beperkt eiwit * Zorgt voor een vermindering van haarbalvorming * Tarwevrij * Beperkt geur en volume van de ontlasting * Bevat geen kunstmatige toevoegingen (Plein.nl)

Senior ageing (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714831002912
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Biofood Kat Senior - 10 kg
€ 45,99
Biofood Kat Senior - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Kat Senior - 10 kg
€ 45,99
Biofood Kat Senior - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Ncf Senior Ageing - Kattenvoer - Kip Vis Zalm 10 kg
€ 45,99
Biofood Ncf Senior Ageing - Kattenvoer - Kip Vis Zalm 10 kg bestellen
Biofood Senior Ageing & Souplesse kattenvoer 10 kg
€ 49,45
Biofood Senior Ageing & Souplesse kattenvoer 10 kg bestellen
Biofood Kattenvoer Premium Senior Ageing 10 kg
€ 55,21
Biofood Kattenvoer Premium Senior Ageing 10 kg bestellen
BF SENIOR AGEING 10KG 00001
€ 59,95
BF SENIOR AGEING 10KG 00001 bestellen
Bekijkt u ook: