Home > Knaagdierenvoer > Beaphar > Beaphar Care+ Hamster 700 gr
zaterdag, 04 december 2021
Beaphar Care+ Hamster 700 gr

Beaphar Care+ Hamster 700 gr

6,34 - 8,25
Bestel nu direct voor € 6,49

Beaphar Care+ Hamster 700 GrCare+ is een smaakvolle en volledig uitgebalanceerde voeding. De voeding is geëxtrudeerd, zodat de eiwitten licht verteerbaar zijn. Ieder brokje is gelijk van samenstelling, dit voorkomt voedingstekorten en restjes. Bevat Omega 6/Omega 3 onverzadigd vetzuur om vetzucht en vetafzetting tegen te gaan. Het MSM Cell Protection System beschermt de lichaamscellen van jouw hamstertegen slechte invloeden van buitenaf. Doordat de brokjes knapperig zijn blijft het gebit ook in goede staat. * Een smaakvolle en volledig uitgebalanceerde voeding * Geëxtrudeerd * Bevat Omega 6/Omega 3 onverzadigd vetzuur (Plein.nl)

Beaphar Care+ Hamster is een smaakvolle premium voeding voor (dwerg)hamsters. De ingrediënten zijn afgestemd op de voedingsbehoefte van uw hamster en benaderen het natuurlijke voedingspatroon. (Medpets.nl)

Care+ hamster is een smaakvolle en volledig uitgebalanceerde voeding. de voeding is geextrudeerd zodat de voedingstoffen makkelijk verteerd worden. erg lekker en gezond. care+ is een smaakvolle en volledig uitgebalanceerde voeding. de voeding is geextrudeerd zodat de eiwitten licht verteerbaar zijn. ieder brokje is gelijk van samenstelling, dit voorkomt voedingstekorten en restjes.bevat omega 6/omega 3 onverzadigd vetzuur om vetzucht en vetafzetting tegen te gaan. het msm cell protection system beschermt de lichaamscellen van jouw hamster tegen slechte invloeden van buitenaf. doordat de brokjes knapperig zijn blijft het gebit ook in goede staat. (Dierspecialist.nl)

Beaphar Care Plus Hamster - Hamstervoer - 700 g direct bestellen in onze webshop! Beaphar Care+ Hamster Beaphar Care+ is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en voedingsdeskundigen in de vorm van een smaakvolle uitgebalanceerde voeding in elke brok. In vergelijking met gemengd voer, waar verschillende lossen zaden in 1 zak zitten, zit bij deze voeding in elke brok dezelfde uitgebalanceerde samenstelling waardoor het selecteren van de lekkere dingen wordt voorkomen en waardoor ze hierdoor alle nodige voeding stoffen binnen krijgen die ze nodig hebben. Wist je dat? Dat de tanden van hamsters de rest van hun leven door groeien? Door de hardere brok slijten de tanden van de hamster op een natuurlijke wijze en door de afgeronde vorm worden de wangzakken van de hamster niet beschadigd. Het voer bevat extra dierlijke eiwitten en vetten om aan de extra energie behoefte te voldoen voor deze actieve dieren. Voordat je overschakelt naar deze voeding is het belangrijk om geleidelijk aan over te schakelen van het ene naar het andere voer. Mix daarom gedurende de eerste dagen het oude voer met Care+. De dagelijkse hoeveelheid Care+ is afhankelijk van gewicht, conditie en mate van activiteit. De richtlijn is 8-15 gram per hamster per dag. Voer bij voorkeur 's avonds. Dit komt overeen met het natuurlijke eetpatroon. Zorg altijd voor vers drinkwater. Koel en droog bewaren. Care+ bevat onder andere: * Groene thee extract dat het immuunsysteem stimuleert en ondersteunt * Echinacea * Spirulina * Vitamine E * Yucca Schidigera * Gecheleerde mineralen voor een betere mineralenopname * FOS en MOS voor een goede ondersteuning van de darmflora * Omega 3 en 6 voor goede gezonde huid en groei Beaphar Care+ Hamster is verkrijgbaar in 250 gr en 700gr. . Alle Beaphar voor uw Knaagdier uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8711231184002; 8715299107713
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Beaphar Care+ Hamster 700 gr
€ 10,39
Beaphar Care+ Hamster 700 gr bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Beaphar Care+ Hamster - 700 g
€ 10,45
Beaphar Care+ Hamster - 700 g bestellen
BEA CARE+ HAMSTER 700GR N 00001
€ 12,04
BEA CARE+ HAMSTER 700GR N 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Beaphar Care Plus Hamster - Hamstervoer - 700 g
€ 12,24
Beaphar Care Plus Hamster - Hamstervoer - 700 g bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: