Hills Prescription Diet Feline Metabolic 12 x 85 gr

14,160 - 129,950
Bestel nu direct voor € 16,95

Let op! : Dit product ondergaat momenteel een verpakkingswijziging. De samenstelling van dit product is hetzelfde gebleven. Hill's Metabolic Weight Management - Prescription Diet – Feline Hill's Metabolic voor de kat is een speciale vetarme dieetvoeding die is samengesteld met wetenschappelijk geselecteerde ingrediënten. Het voer speelt in op het unieke energieverbruik van katten. Het stimuleert het natuurlijke vermogen van het lichaam om overtollig lichaamsvet te verbranden. Hill's Metabolic is rijk aan vezels, waarvan klinisch is bewezen dat deze het lichaamsvet met 11% helpt te verminderen in 2 maanden. Ook verkrijgbaar in Hill's Prescription Diet Metabolic Weight Management droogvoeding. Eigenschappen & indicaties Speciaal samengestelde dieetvoeding voor katten met overgewicht en obesitas Het voer is rijk aan vezels om het verzadigingsgevoel te stimuleren De L-carnitine bevordert de omzetting van vet in energie, voor een snellere gewichtsvermindering L-Lysine helpt de spiermassa te behouden De antioxidanten in het voer dragen bij aan het neutraliseren van vrije radicalen, die mogelijk verhoogd zijn bij zwaarlijvige katten Geschikt voor Overgewicht Aandoeningen die verbeteren door voedingsvezels bij katten met overgewicht (diabetes mellitus, colitis en constipatie) Hyperlipidemie Katten met gewichtsbehoud na gewichtsverlies Niet te gebruiken bij (contra-indicaties) Kittens Drachtige of zogende poezen Katten die verzwakt zijn, te weinig wegen, gedehydreerd zijn of een verhoogde energiebehoefte hebben Smaak Beschikbaar in de smaken: Kip en vis Inhoud per zakje 85 gram Samenstelling Ingrediënten: Kip (27%), varken, cellulose, eipoeder, maïszetmeel, diverse suikers, tomatenpuree, tarwebloem, mineralen, erwteneiwit, kokosnootolie, lijnzaad, gedehydreerde wortelen, vitaminen, gedroogd varkenseiwit, visolie, sporenelementen, taurine en bèta-caroteen. Gekleurd met natuurlijk karamel. Voedingswaarden: Eiwit: 8.2 %, Vet: 2.7 %, Koolhydraten (NFE): 4.6 %, Ruwe celstof: 2.0 %, Ruwe as: 1.5 %, Calcium: 0.23 %, Fosfor: 0.16 %, Kalium: 0.14 %, Natrium: 0.09 %, Magnesium: 0.016 %, Vitamine A: 30096 IU/kg, Vitamine C: 21 ppm, Vitamine D: 214 IU/kg, Vitamine E: 198 IU/kg, Omega 3-vetzuren: 0.28 %, Omega 6-vetzuren: 0.69 %, Bèta-caroteen: 0.73 ppm (Medpets.nl)

Of het nu een maagbacterie is of stressgerelateerde spijsverteringsproblemen: Wanneer iets de maag van jouw kat raakt, kan dat zeer onaangenaam zijn voor mens en dier. Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome met Kip biedt jou een dieet natvoer dat speciaal is ontwikkeld ter ondersteuning van een normale spijsvertering. Het dieetvoer voor katten beschikt over een licht verteerbare formule om het spijsverteringskanaal niet onnodig te belasten. De speciale ActivBiome+ formule is ontworpen om een evenwichtige darmflora te helpen bevorderen en een regelmatige ontlasting te stimuleren. Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome met Kip is rijk aan prebiotische vezels en waardevolle omega-3 vetzuren. Profiteer nu! Bij aankoop van 10 x 85 g Hill's Prescription Diet Weight, Digestion, Diabetes ontvang je nu tijdelijk 2 x 85 g gratis! Let op: Dit aanbod geldt alleen onder artikelnummer 1994141 en zolang de voorraad strekt. Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome met Kip in één oogopslag: Compleetvoer ter verlichting van acute darmabsorptiestoornissen en ter compensatie van een ontoereikende spijsvertering bij volwassen katten. ActivBiome+ formule: verhoogd gehalte aan prebiotische vezels, ontworpen ter ondersteuning van de darmflora en een regelmatige fecale output Gemakkelijk verteerbare ingrediënten: waaronder smakelijke kip Verhoogd gehalte aan elektrolyten: aangepaste concentratie kalium natrium Met waardevolle vetzuren: hoog gehalte aan omega-3 vetzuren (DHA en EPA) Smakelijk gepresenteerd: malse stukjes in sauce Hoge acceptatie: goed geaccepteerd door veel katten In zakjes: praktischeportiezakjes, gewoon openscheuren en voer in de bak gieten (Zooplus.nl)

Hill's Prescription Diet Metabolic Weight Management nat kattenvoer met kip maaltijdzakjes is dieetvoer om uw kat met overgewicht te helpen met het verliezen van gewicht en met het behouden van het streefgewicht. * Helpt in vorm te blijven en levert energie om actief te spelen * Unieke vezelmix helpt katten zich voldaan te voelen * Ondersteunt de vetverbranding (Brekz.nl)











Categorie
EAN(s)
52742343808; 52742343815
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Metabolic Weight Management - Feline zakjes 12x 85 gr - Kip
€ 16,95
Thuiswinkel Waarborg
10 + 2 Gratis! Hill's Prescription Diet Weight, Digestion, Diabetes 12 x 85 g - Metabolic Chicken
€ 19,15
Hill's Prescription Metabolic Weight Management kat 85 g maaltijdzakje multipack 1 doos (12 x 85 g)
€ 20,20