Hills Prescription Diet Feline Metabolic 1,5 kg

22,750 - 44,490
Bestel nu direct voor € 23,20

Let op! : Dit product ondergaat momenteel een verpakkingswijziging. De samenstelling van dit product is hetzelfde gebleven. Hill's Metabolic Weight Management - Prescription Diet – Feline Hill's Metabolic voor de kat is een speciale vetarme dieetvoeding die is samengesteld met wetenschappelijk geselecteerde ingrediënten. Het voer speelt in op het unieke energieverbruik van katten. Het stimuleert het natuurlijke vermogen van het lichaam om overtollig lichaamsvet te verbranden. Hill's Metabolic is rijk aan vezels, waarvan klinisch is bewezen dat deze het lichaamsvet met 11% helpt te verminderen in 2 maanden. Ook verkrijgbaar in Hill's Prescription Diet Metabolic Weight Management maaltijdzakjes. Eigenschappen & indicaties Speciaal samengestelde dieetvoeding voor katten met overgewicht en obesitas Het voer is rijk aan vezels om het verzadigingsgevoel te stimuleren De L-carnitine bevordert de omzetting van vet in energie, voor een snellere gewichtsvermindering L-Lysine helpt de spiermassa te behouden De antioxidanten in het voer dragen bij aan het neutraliseren van vrije radicalen, die mogelijk verhoogd zijn bij zwaarlijvige katten Geschikt voor Overgewicht Aandoeningen die verbeteren door voedingsvezels bij katten met overgewicht (diabetes mellitus, colitis en constipatie) Hyperlipidemie Katten met gewichtsbehoud na gewichtsverlies Niet te gebruiken bij (contra-indicaties) Kittens Drachtige of zogende poezen Katten die verzwakt zijn, te weinig wegen, gedehydreerd zijn of een verhoogde energiebehoefte hebben Smaak Beschikbaar in de smaken: Kip en tonijn Inhoud 1,5, 3, 8 of 12 kg Samenstelling Ingrediënten: Kip- (23%) en kalkoenmeel, maïsglutenmeel, brouwersrijst, cellulose, tomatenpuree, bietenpulp, lijnzaad, kokosnootolie, eiwithydrolysaat, dierlijk vet, mineralen, visolie, gedehydreerde wortelen, vitaminen, taurine, sporenelementen en bèta-caroteen. Natuurlijk geconserveerd met gemengde tocoferolen. Voedingswaarden: Eiwit: 38.3 %, Vet: 13.4 %, Koolhydraten (NFE): 28.6 %, Ruwe celstof: 9.2 %, Calcium: 0.95 %, Fosfor: 0.73 %, Kalium: 0.71 %, Natrium: 0.33 %, Magnesium: 0.088 %, Taurine: 0.24 %, Vitamine C: 135 ppm, Vitamine E: 1195 IU/kg, Omega 3-vetzuren: 1.48 %, Omega 6-vetzuren: 2.78 %, L-carnitine: 538.2 ppm Hill's Prescription Diet Metabolic Weight Management - Droogvoer - Tonijn Ingrediënten: Vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, producten van plantaardige oorsprong, granen, groenten, vis en visbijproducten (tonijn 5%), zaden, oliën en vetten, mineralen. Voedingswaarden: Eiwit 37,6%, Vetgehalte 13,0%, Ruwe celstof 9,8%, Ruwe as 5,5%, Calcium 0,87%, Fosfor 0,72%, Natrium 0,33%, Kalium 0,72%, Magnesium 0,08%; per kg: Vitamine A 8.374IE, Vitamine D3 684IE, Vitamine E 810mg, Vitamine C 122mg, Bèta-caroteen 1,5mg. (Medpets.nl)

Hill's Prescription Diet Metabolic Weight Management kattenvoer met kip is een dieetvoeding voor volwassen katten en helpt gewichtsverlies te stimuleren of het ideale gewicht te behouden.  * Bevordert een gezond lichaamsgewicht en levert voldoende energie  * Unieke vezelmix helpt katten zich voldaan te voelen * Een voeding met een lage energiewaarde (Brekz.nl)

Hill´s Prescription Diet biedt een veelvoud aan klinisch bewezen, therapeutische voersoorten aan, die ter therapie van verscheidene ziektebeelden kunnen worden ingezet. Hill´s Prescription Diet Feline Metabolic is een hoogwaardig droogvoer voor volwassen katten met overgewicht. Het kan de dieren zowel bij de gewichtsafname ondersteunen, als ook bij het behoud van een gezond gewicht na een dieet. Dankzij het wetenschappelijk ontwikkelde voedingsstofcomplex, waarop het recept is gebaseerd, kan het dieetvoer direct op de individuele energieverbruik van de kat werken en zo het lichaamseigen vermogen ter verbranding van overtollig vet worden geactiveerd. Bij de maaltijden is het niet belangrijk, de voerhoeveelheid exact af te wegen, waardoor de kat ook tijdens het dieet tevreden en verzadigend is. Energieleverende ingrediënten Sommige voedingsmiddelen bevatten voedingsstoffen die voor meer energie zorgen en katten helpen de hele dag actiever te zijn. Vol en voldaan Samengesteld met de juiste combinatie van vezels om honger tussen de maaltijden in te helpen voorkomen. Overtollig vet verbranden Helpt om van katten met overgewicht vetverbranders te maken in plaats van vetophopers, zodat ze afvallen en een nieuwe gewichtstoename wordt voorkomen. Een gezond immuunsysteem Met klinisch bewezen antioxidanten ter bescherming tegen vrije radicalen, die cellen kunnen beschadigen. Hill's Prescription Diet Feline Metabolic in één oogopslag: Met wetenschappelijk ontwikkeld voedingsstofcomplex ter activering van de vetverbranding in het kattenlichaam Belangrijke antioxidanten voor het doorbreken van de met overgewicht samengaande ontstekingscyclus Geen exact afwegen van de voerhoeveelheid: verzadigende maaltijden voor tevreden katten ook tijdens het dieet Ter gewichtsbehoud na een succesvol dieet Indicaties: Katten met overgewicht en zwaarlijvigheid (obesitas) Behoud van het gewicht na een succesvolle gewichtsafname Contra indicaties: Kittens Zwangere en zogende poezen 100% smaakgarantie - jouw huisdier zal er dol op zin! Hill´s Prescription Diet producten worden uitsluitend uit hoogwaardige ingrediënten gemaakt en hebben een goede smaak. Hill's is ervan overtuigd dat jouw huisdier Hill's Prescription Diet erg lekker vindt en spreekt daarom voor deze producten een 100% smaakgarantie uit. (Zooplus.nl)

Categorie
EAN(s)
52742214702
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Metabolic Weight Management - Feline 1.5 kg
€ 23,20
Hill's Prescription Diet Metabolic Weight Management kattenvoer met kip 1,5 kg
€ 25,70
Thuiswinkel Waarborg
1,5kg Metabolic Advanced Weight Solution Kip Hill's Prescription Diet Kattenvoer
€ 25,98