Yarrah Bio Vegetarisch Hondenvoer Tarwe vrij 2 kg

Yarrah Bio Vegetarisch Hondenvoer Tarwe vrij 2 kg

15,49 - 20,49
Bestel nu direct voor € 15,49

Yarrah Bio Hondenvoer Vegetarisch Tarwe Vrij De Vegetarische en graanvrije brokken  van Yarrah bevatten biologische sojabonen, erwten, tapioca, witte lupine en zeewier voor volwassen honden. Het biologische hondenvoer vormt een complete, voedzame en zeer smakelijke maaltijd, vervaardigd met de beste vegetarische ingrediënten. Ideaal voorhonden die moeite hebben met dierlijke eiwitten en granen. Zuiver biologisch voer en dus vrij van chemische geur-, kleur- en smaakstoffen, pesticiden en GMO. De best opneembare, plantaardige eiwitten zijn geselecteerd. Zo krijgt je hond precies binnen wat hij nodig heeft.Deze zak bevat 100% vegetarische brokken, zonder vlees of dierlijke bijproducten en zonder granen. De plantaardige eiwitten in het voer komen o.a. van ontsloten sojabonen en witte lupine, zodat je hond de eiwitten goed kan opnemen. Daarnaast is de witte lupine een bron van essentiële aminozuren. De biologische erwten en tapioca in het droogvoer zijn rijk aan vezels. Ze helpen daarnaast de bloedsuikerspiegel laag te houden. Biologisch kokosvet in het voer zorgt voor extra energie. De toegevoegde vitamines, zoals vitamine B12, taurine en L-Carnitine de kans op hartafwijkingen helpen verkleinen.Biologisch zeewier is rijk aan vitamine A, D en E, mineralen en eiwitten en draagt bij aan een goede stoelgang, een mooie vacht en soepele spieren. Door biologisch gecertificeerde baobab aan het voer toe te voegen, die is rijk aan vitamine C en calcium, smaken de brokken nóg lekkerder. Door het hogere energiegehalte is deze brok perfect voor actievere, vegetarische honden. Heeft je hond last van huid- en vachtproblemen of verteringsproblemen? Of wil je van jouw hond een flexitariër maken? Ook dan is Yarrah Vega Grain-Free droogvoer perfect voor je hond. * 100% vegetarische brokken * Complete, voedzame en zeersmakelijke maaltijd voor je hond * Vrij van chemische geur-, kleur- en smaakstoffen, pesticiden en GMO (Plein.nl)

Yarrah Biologisch Vega Graanvrij - Hondenvoer - 2 kg direct bestellen in onze webshop! Vegetarische, graanvrije brokjes voor je viervoeter Wil je jouw hond een vegetarische, graanvrije maaltijd voorschotelen met sojabonen, erwten, tapioca, witte lupine en zeewier? Kies dan voor Biologisch Vega Grain-Free Hondenvoer van Yarrah. Een complete, voedzame en zeer smakelijke voeding voor volwassen honden, vervaardigd met de beste graanvrije, vegetarische ingrediënten. Deze voeding is zuiver biologisch, dit betekent dat het voer geen chemische geur-, kleur- en smaakstoffen, pesticiden en GMO bevat. Enkel de best opneembare, plantaardige eiwitten zitten in deze brokjes voor een gezond en sterk lichaam en geest. Tip: Biologisch Vega Grain-Free Hondenvoer is ook heerlijk te combineren of af te wisselen met Chunks Vega 400 g, Chunks Vega 150 g en Vega Hondenkoekjes voor Honden van Yarrah. Boordevol verantwoorde ingrediënten De voeding bevat 100% vegetarische brokken, zonder vlees of dierlijke bijproducten en zonder granen. De plantaardige eiwitten in de brokken komen van ontsloten sojabonen en witte lupine. Deze eiwitten zijn goed opneembaar voor je viervoeter. De biologische erwten en tapioca zijn rijk aan vezels en helpen om de bloedsuikerspiegel laag te houden. Het biologische kokosvet in de voeding zorgt voor extra energie. Daarnaast zullen de toegevoegde vitamines - zoals vitamine B12, taurine en L-carnitine - de kans op hartafwijkingen verkleinen. Het toegevoegde biologische zeewier is rijk aan vitamine A, D en E, mineralen en eiwitten en draagt bij aan een goede stoelgang, soepele spieren en een mooie vacht. Als laatste zorgt het biologisch gecertificeerde baobab voor vitamine C en calcium. Door het hoge energiegehalte is Vega Grain-Free Hondenvoer ideaal voor de actievere hond. De brokken zijn ook heel geschikt voor honden die last hebben van huid- en vachtproblemen of verteringsproblemen. Waarom Yarrah? Sinds 1992 produceert Yarrah biologisch honden- en kattenvoer met als doel een positieve verandering teweeg te brengen. De kwaliteit van de producten staat centraal en leveranciers worden dan ook regelmatig persoonlijk bezocht om dit te kunnen waarborgen en de biologische producten te verbeteren. Je vindt in Yarrah voer en snacks geen verborgen ingrediënten of onnodige toevoegingen, enkel zuiver biologisch voer voor jouw huisdier. Biologisch Vega Grain-Free Hondenvoer is verkrijgbaar in 2 kg en 10 kg. . Alle Yarrah voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Voor actieve honden is er vegetarische voeding van Yarrah. Het droogvoer is een 100% natuurlijke en vleesvrije brok met biologisch kokosolie, baobab en zeewier. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714265975363; 8714265000423
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Yarrah Bio Hondenvoer Vegetarisch Tarwe Vrij 2 kg
€ 19,39
Yarrah Bio Hondenvoer Vegetarisch Tarwe Vrij 2 kg bestellen
Yarrah Bio Hondenvoer Vegetarisch Tarwe Vrij 2 kg
€ 19,60
Yarrah Bio Hondenvoer Vegetarisch Tarwe Vrij 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Yarrah Bio Hondenvoer Vegetarisch Tarwe Vrij 2 kg
€ 19,60
Yarrah Bio Hondenvoer Vegetarisch Tarwe Vrij 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Yarrah Biologisch Vega Graanvrij - Hondenvoer - 2 kg
€ 20,98
Yarrah Biologisch Vega Graanvrij - Hondenvoer - 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Yarrah - Bio Droogvoer Hond Vega Graanvrij - 2 kg
€ 21,00
Yarrah - Bio Droogvoer Hond Vega Graanvrij - 2 kg bestellen
Bekijkt u ook: