Yarrah Bio Kattenvoer Graanvrij Kip-Vis 800 gr

Yarrah Bio Kattenvoer Graanvrij Kip-Vis 800 gr

9,19 - 19,49
Bestel nu direct voor € 9,19

Yarrah Bio Kattenvoer Graanvrij Kip-VisGraanvrije brokjes met biologische kip, MSC-haring, tapioca en erwten voor katten. Geschikt voor kittens van 6 weken en ouder, voor katten die moeite hebben met het verwerken van granen en voor actieve katten vanwege het hogere eiwit- en vetgehalte. Het biologische kattenvoer vormt een complete, voedzame en zeer smakelijke maaltijd voor je kat. Zuiver biologisch voer en dus vrij van chemische geur-, kleur- en smaakstoffen, pesticiden en GMO, waarbij de best opneembare eiwitten zijn geselecteerd. Zo krijgt je kat precies binnen wat hij nodig heeft.Deze zak bevat 17,5% gedroogde kip, afkomstig van tenminste 700g verse, biologische kip. De biologische kippen verwerkt in het voer hebben een beter leven gehad, waarbij ze buiten hebben mogen scharrelen, puur biologisch hebben gegeten en langer hebben mogen leven dan reguliere kippen. Het voer bevat kip vanwege de goede verteerbaarheid en omdat katten er dol op zijn.Haring is rijk aan eiwitten en vetten en bevat vele vitamines en mineralen. De omega-3 en -6 vetzuren in de vis hebben een ontstekingsremmend effect op vacht en huid en houden de spieren van je kat soepel. De combinatie van kip en vis biedt kieskeurige katten variatie in de dagelijkse maaltijd. De biologische erwten in het graanvrije droogvoer voor de kat zijn rijk aan vezels. Ze helpen daarnaast de bloedsuikerspiegel laag te houden. Vanwege het gebruik van zuivere, biologische ingrediënten is er minder kans op allergieën en vachtproblemen. * Graanvrij * Vrij van chemische geur-, kleur- en smaakstoffen, pesticiden en GMO * Complete, voedzame en zeer smakelijke maaltijd voor je kat (Plein.nl)

De graanvrije brokken zijn gemaakt met 26% biologische kip en 4% msc vis. de granen die normaliter in het voer zitten zijn vervangen door aardappel, groene en gele erwten. aardappel en erwten zijn beide bronnen van hoogwaardige eiwitten waardoor de eiwitten die normaal in de granen zitten helemaal gecompenseerd worden. het recept van de brokken is volledig uitgebalanceerd en yarrah garandeert dat katten die deze brokken op het menu hebben staan, een een volwaardige maaltijd voorgeschoteld krijgen met alle vitamines, mineralen en eiwitten die ze nodig hebben voor een gezond en actief leven. (Dierspecialist.nl)

Yarrah heeft biologische én graanvrije brokken voor volwassen katten en kittens vanaf 6 weken, bereid met biologische kip en MSC vis. Door het weglaten van granen zijn de brokjes ook geschikt voor katten met een granenallergie of -intolerantie. (Medpets.nl)

Yarrah Biologisch Grain-Free Kip - Kattenvoer - 800 g direct bestellen in onze webshop! Graanvrije brokjes met heerlijke kip en vis Wil je jouw kat een lekkere graanvrije maaltijd voorschotelen met biologische kip, MSC-haring, tapioca en erwten? Kies dan voor Biologisch Grain-Free Kattenvoer van Yarrah. Een complete, voedzame en zeer smakelijke voeding voor kittens vanaf 6 weken en volwassen katten die moeite hebben met het verwerken van granen. Daarnaast is het voer ook geschikt voor actieve katten vanwege het hogere eiwit- en vetgehalte. Deze voeding is zuiver biologisch, dit betekent dat het voer geen chemische geur-, kleur- en smaakstoffen, pesticiden en GMO bevat. Enkel de best opneembare eiwitten zitten in deze brokjes voor een gezond en sterk lichaam en geest. Tip: Biologisch Grain-Free Kattenvoer is ook heerlijk te combineren of af te wisselen met Paté met Kip 400 g, Paté met Zalm 100 g en Mini Snacks voor Katten van Yarrah. Boordevol verantwoorde ingrediënten De voeding bevat 17,5% gedroogde kip. Dit vlees is afkomstig van biologische kippen die een beter leven hebben gehad dan de gemiddelde kip. Ze hebben buiten mogen scharrelen, hebben puur biologisch gegeten en daarnaast leiden ze een langer leven dan de gemiddelde kip. Er is voor kip gekozen omdat katten dit lekker vinden en vanwege de goede verteerbaarheid. Naast de kip, bevat Biologisch Grain-Free Kattenvoer ook haring. Deze haring bevat omega 3- en 6-vetzuren die een ontstekingsremmend effect hebben op de huid en vacht en die de spieren van je kat soepel houden. Als laatste zorgen de toegevoegde biologische erwten voor genoeg vezels. Ook helpen ze om de bloedsuikerspiegel laag te houden. Door het gebruik van enkel zuivere en biologische ingrediënten is de kans op allergieën en vachtproblemen klein. Waarom Yarrah? Sinds 1992 produceert Yarrah biologisch honden- en kattenvoer met als doel een positieve verandering teweeg te brengen. De kwaliteit van de producten staat centraal en leveranciers worden dan ook regelmatig persoonlijk bezocht om dit te kunnen waarborgen en de biologische producten te verbeteren. Je vindt in Yarrah voer en snacks geen verborgen ingrediënten of onnodige toevoegingen, enkel zuiver biologisch voer voor jouw huisdier. Biologisch Grain-Free Kattenvoer is verkrijgbaar in 800 g, 2,4 kg, 6 kg en 10 kg. . Alle Yarrah voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714265974564; 8714265000133
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Yarrah Bio Kattenvoer Graanvrij Kip - Vis 800 gr
€ 13,09
Yarrah Bio Kattenvoer Graanvrij Kip - Vis 800 gr bestellen
YA CAT ADULT C&F G.FREE 800GR 00001
€ 13,38
YA CAT ADULT C&F G.FREE 800GR 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Yarrah - Droogvoer Kat Graanvrij Bio - 800 g
€ 13,90
Yarrah - Droogvoer Kat Graanvrij Bio - 800 g bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Yarrah Biologisch Grain-Free Kip - Kattenvoer - 800 g
€ 14,58
Yarrah Biologisch Grain-Free Kip - Kattenvoer - 800 g bestellen
Yarrah Bio Kattenvoer Graanvrij Kip - Vis 800 gr - NL-BIO-01
€ 15,63
Yarrah Bio Kattenvoer Graanvrij Kip - Vis 800 gr - NL-BIO-01 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Yarrah Bio Kattenvoer Graanvrij Kip - Vis 800 gr - NL-BIO-01
€ 15,63
Yarrah Bio Kattenvoer Graanvrij Kip - Vis 800 gr - NL-BIO-01 bestellen
Bekijkt u ook: