Eukanuba Puppy & Junior Small Breed Kip 3 kg

13,490 - 38,750
Bestel nu direct voor € 13,49

Eukanuba Puppy Small Breed kip hondenvoer is speciaal samengesteld voor puppy's van kleine rassen tot 12 maanden oud. De smakelijke brok met verse kip draagt bij aan een optimale lichaamsconditie, een gezonde groei- en spijsvertering. * Kleine brok * Voor een gezonde groei * Voor een gezonde spijsvertering (Brekz.nl)

Veel verse kip voor kleine veeleisende viervoeters: Eukanuba Puppy Small Breed Kip verwent hondenpuppy’s met een heerlijke smaak en scoort met een evenwichtige receptuur. Perfect voor de dagelijkse voeding. Het droogvoer is speciaal op de voedingsbehoeften van puppy’s van kleine rassen afgestemd. Eukanuba Puppy Small Breed Kip is volwaardig puppyvoer dat je kleine lieveling voorziet van alle belangrijke voedingsstoffen. De mix van vezels kan de spijsvertering ondersteunen, terwijl omega-vetzuren van natuurlijke bronnen bij kunnen dragen aan een normale normale vacht en huid. Daarnaast levert het hondenvoer calcium dat onder andere belangrijk is voor de ontwikkeling van normale botten en gewrichten. Een bijzonderheid van de hondenvoeding is de speciale, zeshoekig brokvorm die de tandhygiëne en een optimaal reinigingseffect tijdens het kauwen kan ondersteunen. Eukanuba Puppy Small Breed Kip in één oogopslag: Afgestemd droogvoer voor puppy’s van kleine hondenrassen met een leeftijd van 1 tot 12 maanden Volwaardig en evenwichtig: afgestemd op de behoeften van puppy’s van kleine rassen ( 10 kg), geschikt als compleetvoer voor elke dag Smaakvolle receptuur: bereid met veel verse kip Afgestemde mix van vezels: met FOS, MOS en bietenpulp, kan de spijsverteringsfunctie ondersteunen Huid en vacht: bevat een natuurlijke bron van omega 3- en omega 6-vetzuren Bron voor calcium: kan de normale ontwikkeling van botten en gewrichten ondersteunen Tandverzorging: de speciale, zeshoekige vorm van de DentaDefense-brokken kan de tandreiniging tijdens het kauwen ondersteunen Zonder kunstmatige kleurstoffen en aroma‘s Hersluitbare zakjes Niet de variant die je zoekt? Bekijk hier het complete aanbod droogvoer van Eukanuba. (Zooplus.nl)

Eukanuba Dog Growing Puppy Small 3 kgHet unieke Growing Puppy-variant is speciaal samengesteld om een optimale lichaamsconditie en een gezonde groei en ontwikkeling te ondersteunen. Geschikt voor puppy’s van kleine rassen tot 12 maanden oud.Deze smakelijke, kleine brokjes zijn rijk aan verse kip en speciaal afgestemd op de behoeften van honden van kleine rassen. Bovendien helpt de speciale zeshoekige vorm de tanden van jouw hond te verzorgen.Ontwikkeld door voedingsdeskundigen, goedgekeurddoor dierenartsen en aanbevolen door topfokkers: Eukanuba levert alle voedingstoffen die uw hond nodig heeft voor een lang en gezond leven. * DHA verbetert het leervermogen en helpt puppy's beter trainbaar te maken * Prebiotische fos en bietenpulp dragen bij aan een gezonde spijsvertering * Antioxidanten vitamine E en C om het immuunsysteem te helpen ondersteunen * Natuurlijke bronnen van omega 6 en 3 voor een gezonde huid en vacht * Speciale brokvorm en uniek DentaDefense om tanden schoon en gezond te helpen houden (Plein.nl)

Eukanuba Growing Puppy Small Breed Kip - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Een uitgebalanceerde voeding met kip Een 100% gebalanceerd recept voor jouw kleine puppy, dat is Eukanuba Growing Puppy Small Breed. Deze brok is geschikt voor puppy's van kleine rassen (lichter dan 10 kg lichaamsgewicht wanneer volwassen) tot 12 maanden oud. Kenmerken van Growing Puppy Small Breed Deze krokante brokvoeding is rijk aan verse kip en bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Het recept is speciaal ontwikkeld om een optimale lichaamsconditie en een gezonde groei en ontwikkeling te ondersteunen. Bovendien zorgt de unieke zeshoekige brok ervoor dat de tanden worden schoongehouden. De belangrijkste voordelen van Growing Puppy Small Breed op een rijtje: * DHA voor een verbeterd leervermogen en om puppy's beter trainbaar te maken * Omega 3 en 6 voor een gezonde huid en vacht * Prebiotische FOS en bietenpulp voor een gezonde spijsvertering * Vitamine C en E als antioxidanten om het immuunsysteem te ondersteunen * Speciale brokvorm en unieke DentaDefense om tanden schoon en gezond te helpen houden Wanneer je hond qua leeftijd van puppy over gaat naar volwassen, kan je Eukanuba Active Adult gaan voeren. Over Eukanuba Eukanuba is al meer dan 50 jaar een begrip in de wereld van honden- en kattenvoeding. Sinds 1969 produceert het merk smakelijke recepten voor honden en katten, waarbij rekening wordt gehouden met de verschillende behoeftes afhankelijk van leeftijd, formaat en gezondheid van je dier. Bij de voedingen staat het gebruik van hoogwaardige, dierlijke eiwitten centraal. Met meer dan 120 kwaliteitscontroles weet je zeker dat je altijd een lekkere én gezonde maaltijd op tafel zet. . Alle Eukanuba voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)





Categorie
Merk
EAN(s)
8710255120904; 19014148370
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Eukanuba Puppy Small Breed kip hondenvoer 3 kg
€ 16,44
Thuiswinkel Waarborg
3kg Puppy Small Breed Kip Eukanuba Hondenvoer
€ 18,48
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog Puppy & Junior - Small - Kip - Puppyvoer - 3 kg
€ 19,59
Eukanuba Dog Growing Puppy Small 3 kg
€ 22,59
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Growing Puppy Small Breed Kip - Hondenvoer - 3 kg
€ 23,68