Supreme Science Selective Rabbit 3 kg

18,990 - 38,250
Bestel nu direct voor € 18,99

Supreme Science Selective Konijn Supreme Science Selective Konijn is samengesteld uit een combinatie van hoogwaardige ingrediënten. Het vormt een complete en evenwichtige voeding in de vorm van een smakelijke brok. Ideale vezelgehalte Met luzerne (alfalfa) als vezelbron en een vezelgehalte van 25%, biedt deze voeding het ideale vezelgehalte en vezelsoort in de juiste hoeveelheden, om de darmactiviteit te bevorderen en de natuurlijke gebitsslijtage te ondersteunen. Deze voeding bevat geen toegevoegde suikers om te helpen bij overgewicht. Het bevat lijnzaad, een uitstekende bron van omega 3 en 6 vetzuren. Ingrediënten: Granen, luzerne, groenten, oliën en vetten, mineralen, zout, L-Lysine, DL-methionine. (Medpets.nl)

Supreme Science Selective Adult konijnenvoer is een complete, evenwichtige voeding en is geschikt voor alle konijnen.  * Complete, evenwichtige voeding * Verbetert de spijsvertering * Met Omega-3 en Omega-6 vetzuren (Brekz.nl)

Supreme Science Rabbit KonijnenkorrelSupreme Science Rabbit is een complete en evenwichtige voeding voor konijnen ouder dan 4 maanden en is geschikt voor elk ras. Het voer is speciaal ontwikkeld voor actieve volwassen konijnen. De uniforme en vezelrijke korrel voorkomt selectief eetgedrag en helpt tandproblemen te voorkomen. Het voer bevat het optimale vezelgehalte en stimuleert de spijsvertering en bevat geen toegevoegde suikers. * Bevat het optimale vezelgehalte en verbetert de spijsvertering. * Voorkomt selectief eten. * Bevat lijnzaad, bron van Omega 3&6 goed voor huid en vacht. * Zonder toegevoegde suikers. (Plein.nl)

Categorie
EAN(s)
5015622204441; 5015622207435
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Supreme - Science Selective Rabbit
€ 18,99
Thuiswinkel Waarborg
Supreme Science Selective Konijn - 3 kg
€ 19,90
Thuiswinkel Waarborg
Supreme Science Selective - Konijnenvoer - 3 kg
€ 20,38
Supreme Science Selective Adult konijnenvoer 3 kg
€ 22,44
Supreme Science Selective Rabbit Konijnenvoer 3 kg
€ 23,39