Supreme Science Selective Rabbit 10 kg

Supreme Science Selective Rabbit 10 kg

35,95 - 47,95
Bestel nu direct voor € 37,95

Supreme Science Selective Rabbit - Konijnenvoer - 10 kg direct bestellen in onze webshop! Een compleet en evenwichtige voeding voor konijnen van 4 maanden en ouder. Voorkomt selectief eten - een algemeen voorkomend probleem bij veel konijnen Complete en evenwichtige voeding Met anijs & fenegriek, maakt het extra smakelijk Speciaal ontwikkeld voor actieve volwassen konijnen (>4 maanden) van elk ras, incl. dwergkonijnen Verbetert de spijsvertering en bevordert de gebitsslijtage door een optimaal vezelgehalte Hoog vezelgehalte - 25%, met Luzerne (bekend om zijn hoge kwaliteit vezels en eiwitten) Bevat lijnzaad - een uitstekende bron van Omega 3 & 6 voor een gezonde huid en vacht Zonder toegevoegde suikers om overgewicht te voorkomen Hoge kwaliteit voeding voor tevreden konijnen. Alle Supreme voor uw Knaagdier uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Supreme Science Rabbit konijnenvoerSupreme Science Rabbit is een complete en evenwichtige voeding voor konijnen ouder dan 4 maanden en is geschikt voor elk ras. Het voer is speciaal ontwikkeld voor actieve volwassen konijnen. De uniforme en vezelrijke korrel voorkomt selectief eetgedrag en helpt tandproblemen te voorkomen. Het voer bevat het optimale vezelgehalte en stimuleert de spijsvertering en bevat geen toegevoegde suikers. * Bevat het optimale vezelgehalte en verbetert de spijsvertering. * Voorkomt selectief eten. * Bevat lijnzaad, bron van Omega 3&6 goed voor huid en vacht. * Zonder toegevoegde suikers. (Plein.nl)

Supreme Science Selective Konijn is samengesteld uit een combinatie van hoogwaardige ingrediënten. Het vormt een complete en evenwichtige voeding in de vorm van een smakelijke brok. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
730582100842
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Supreme Science Selective Rabbit - Konijnenvoer - 10 kg
€ 37,95
Supreme Science Selective Rabbit - Konijnenvoer - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Supreme Science Selective - Konijnenvoer - 10 kg
€ 37,95
Supreme Science Selective - Konijnenvoer - 10 kg bestellen
Supreme Science Selective Rabbit Konijnenvoer 10 kg
€ 40,54
Supreme Science Selective Rabbit Konijnenvoer 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Supreme Science Selective Konijn - 10 kg
€ 47,95
Supreme Science Selective Konijn - 10 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: