Supreme Science Selective Rabbit 10 kg

43,950 - 87,950
Bestel nu direct voor € 43,95

Supreme Science Selective Rabbit - Konijnenvoer - 10 kg direct bestellen in onze webshop! Evenwichtige voeding met hoog vezelgehalte Speciaal voor kleine huisdieren is er de Science Selective-lijn van Supreme. Science Selective Rabbit is een aanvullende, evenwichtige korrel voor jouw konijn. Dit voer is speciaal ontwikkeld voor actieve konijnen van alle rassen vanaf 20 weken oud, inclusief dwergkonijnen. Gezonde ingrediënten voor een gezond konijn Wanneer je je konijn een gemengde voeding geeft, bestaat de kans dat hij niet alle voedingsstoffen binnenkrijgt. Science Selective Rabbit voorkomt selectief eten, het bestaat uit 1 homogene korrel. De korrel verbetert de spijsvertering en bevordert gebitsslijtage door een optimaal vezelgehalte van wel 25%. Science Selective Rabbit is een aanvullend voeder, je konijn moet te allen tijde hooi en water tot zijn beschikking hebben. Enkele belangrijk kenmerken op een rijtje: * Rijk aan natuurlijke ingrediënten * Geen toegevoegde suikers en laag in calorieën om overgewicht te voorkomen * Prebiotica (MOS) voor een gezond maagdarmstelsel * Met lijnzaad, een natuurlijke bron van omega 3 en 6 voor een gezonde huid en glanzende vacht * Hoog vezelgehalte (25%) * Verrijkt met vitaminen en mineralen * Zeer smaakvol en licht verteerbaar Science Selective Rabbit is verkrijgbaar in 1,5 kg, 3 kg, 5 kg en 10 kg. . Alle Supreme voor uw Knaagdier uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Supreme Science Selective Adult konijnenvoer is een complete, evenwichtige voeding en is geschikt voor alle konijnen.  * Complete, evenwichtige voeding * Verbetert de spijsvertering * Met Omega-3 en Omega-6 vetzuren (Brekz.nl)

Supreme Science Rabbit konijnenvoerSupreme Science Rabbit is een complete en evenwichtige voeding voor konijnen ouder dan 4 maanden en is geschikt voor elk ras. Het voer is speciaal ontwikkeld voor actieve volwassen konijnen. De uniforme en vezelrijke korrel voorkomt selectief eetgedrag en helpt tandproblemen te voorkomen. Het voer bevat het optimale vezelgehalte en stimuleert de spijsvertering en bevat geen toegevoegde suikers. * Bevat het optimale vezelgehalte en verbetert de spijsvertering. * Voorkomt selectief eten. * Bevat lijnzaad, bron van Omega 3&6 goed voor huid en vacht. * Zonder toegevoegde suikers. (Plein.nl)

Categorie
EAN(s)
730582100842; 7305821008420
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Supreme Science Selective - Konijnenvoer - 10 kg
€ 43,95
Thuiswinkel Waarborg
Supreme Science Selective Rabbit - Konijnenvoer - 10 kg
€ 43,95
Supreme Science Selective Adult konijnenvoer 10 kg
€ 44,95
Supreme - Science Selective Rabbit
€ 47,99
Supreme Science Selective Rabbit Konijnenvoer 10 kg
€ 51,99