Supreme Science Selective Chinchilla 1,5 kg

Supreme Science Selective Chinchilla 1,5 kg

9,80 - 15,39
Bestel nu direct voor € 9,80

Supreme Science Selective Chinchilla is een monocomponent formule met lijnzaad, rijk aan omega 3 en 6 vetzuren, geurige peterselie, voor nog meer smaak, en bevat het vezelrijke en smaakvolle weegbree. (Medpets.nl)

Samengesteld uit een combinatie van hoogwaardige ingrediënten, vormt het een complete en evenwichtige voeding in de vorm van een smakelijke brok. met luzerne als vezelbron en een vezelgehalte van 19%, biedt deze voeding het ideale vezelgehalte en vezelsoort in de juiste hoeveelheden, om de darmactiviteit te bevorderen en de natuurlijke gebitsslijtage te ondersteunen. deze voeding bevat geen toegevoegde suikers om overgewicht te voorkomen. het bevat lijnzaad, een uitstekende bron van omega 3 en 6 vetzuren. (Dierspecialist.nl)

Supreme Science Selective Chinchilla - Chinchillavoer - 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Evenwichtige voeding voor chinchilla's Speciaal voor kleine huisdieren is er de Science Selective-lijn van Supreme. Science Selective Chinchilla is een complete, evenwichtige korrel voor jouw chinchilla. Deze evenwichtige korrel is ontwikkeld voor chinchilla's van alle leeftijden. Gezonde ingrediënten voor een gezonde chinchilla Wanneer je je chinchilla een gemengde voeding geeft, bestaat de kans dat hij niet alle voedingsstoffen binnenkrijgt. Science Selective Chinchilla voorkomt selectief eten, het bestaat uit 1 homogene korrel. De uitgebalanceerde voeding bevat onder andere peterselie, weegbree en lijnzaad voor een gezonde en glanzende vacht. Daarnaast heeft Science Selective Chinchilla een hoog vezelgehalte, wat belangrijk is voor het spijsverteringssysteem en wat helpt om de tanden te slijten. Het lage vetgehalte voorkomt dat je chinchilla te zwaar wordt. Enkele belangrijk kenmerken op een rijtje: * Rijk aan natuurlijke ingrediënten * Met prebiotica (MOS ter ondersteuning van de darmen en spijsvertering * Met lijnzaad, een natuurlijke bron van omega 3 en 6 voor een gezonde huid en glanzende vacht * Eiwitgehalte afgestemd op gerbils (17% * Verrijkt met vitaminen en mineralen * Zeer smaakvol en licht verteerbaar * Recyclebare verpakking Science Selective Chinchilla bevat 1,5 g. . Alle Supreme voor uw Knaagdier uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
5015622208104
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Supreme Science Selective Chinchilla 1.5 kg.
€ 13,75
Supreme Science Selective Chinchilla 1.5 kg. bestellen
SU SELECTIVE CHINCHILLA 1,5KG 00001
€ 14,98
SU SELECTIVE CHINCHILLA 1,5KG 00001 bestellen
Supreme Science Selective - Chinchillavoer - 1.5 kg
€ 15,39
Supreme Science Selective - Chinchillavoer - 1.5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Supreme Science Selective - Chinchillavoer - 1.5 kg
€ 15,39
Supreme Science Selective - Chinchillavoer - 1.5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Supreme Science Selective Chinchilla - Chinchillavoer - 1.5 kg
€ 15,48
Supreme Science Selective Chinchilla - Chinchillavoer - 1.5 kg bestellen
Bekijkt u ook: