Home > Kattenvoer > Prins > Prins VitalCare Adult 10 kg
Monday, 11 December 2023

Prins VitalCare Adult 10 kg

66,950 - 131,250
Bestel nu direct voor € 66,95

Prins VitalCare Adult kattenvoer is een smakelijke, volledige voeding met kip en is geschikt voor volwassen katten tot een leeftijd van 7 jaar. * Rijk aan eiwitten * Hoog vetgehalte voor actieve katten * Verzorgt de huid en vacht (Brekz.nl)

Prins Vitalcare Cat Adult Gevogelte - Kattenvoer - 10 kg direct bestellen in onze webshop! 100% natuurlijke brokken voor actieve katten van Prins VitalCare Voor een actieve kat is het belangrijk dat ze brokjes krijgt die haar genoeg energie geven en die ervoor zorgen dat ze in topconditie blijft. Prins VitalCare Adult Fit is een 100% natuurlijke, krokante brokvoeding voor volwassen katten tot circa 7 jaar oud met een actieve levensstijl. Kenmerken van Adult Fit Deze volledige maaltijd voorziet jouw actieve kat van alle energie die ze nodig heeft. Dit wordt gerealiseerd dankzij een verhoogd vetgehalte en door middel van eiwitten, die de groei en het behoud van de spiermassa ondersteunen en zorgen voor een goede spierconditie. Om ook de huid en vacht gezond te houden, is er zalmolie toegevoegd, wat van nature rijk is aan omega 3-vetzuren. Als laatste zorgen de met zorg geselecteerde ingrediënten voor gezonde urinewegen. Waarom Prins VitalCare? * Tarwe(gluten)vrij * Minder ontlasting door hoge verteerbaarheid * Alle producten (m.u.v. VitalCare Senior 12+ en VitalCare Kitten) bevatten urinevezurende stoffen voor een gezond blaasmilieu * Alle producten (m.u.v. Vitalcare BabyKitten en VitalCare Kitten) bevatten een antihaarbalformule * Hoogwaardige ingrediënten zoals gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Smakelijke voeding geschikt voor alle soorten katten Prins VitalCare Adult Fit is verkrijgbaar in 1,5 kg, 5 kg en 10 kg. . Alle Prins voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Prins Kattenvoer VitalCare Adult FitVitalCare Adult Fit is een krokante voeding voor actieve volwassen katten tot ca. 7 jaar. Deze volledige voeding levert voldoende energie voor actieve katten en houdt jouw kat in topconditie. VitalCare Adult Fit bevat daarnaast ingrediënten die bijdragen bij aan een glanzende vacht en helpen de urinewegen gezond te houden. * 100% Natuurlijk product * Eiwitten dragen bij aan de groei en instandhouding van de spiermassa. * Zalmolie ondersteunt een gezonde en glanzende vacht. * Bevat een verhoogd vetgehalte om aan de behoeftevan actieve katten te voldoen. * De optimale mineralensamenstelling ondersteunt een gezond milieu in de blaas. (Plein.nl)

Prins VitalCare Cat Adult Fit VitalCare Cat Adult Fit is krokant kattenvoer voor jouw actieve volwassen kat. De complete voeding van Prins voldoet aan de behoefte van jouw energieke kat en zorgt ervoor dat hij in topconditie blijft! Het voer bevat daarnaast hoogwaardige ingrediënten die bijdragen aan een glanzende vacht en ondersteuning bieden aan de urinewegen. Verkozen tot ‘Beste Product van het Jaar 2018-2019' De Prins VitalCare Cat Adult Fit is verkozen tot het beste product in de categorie dierenvoeding van 2018-2019. De Beste Product van het Jaar-verkiezing is een consumentenverkiezing, waarbij productgebruikers zelf hun mening mogen geven en bepalen welk product hun favoriet is! Eigenschappen Krokant kattenvoer voor actieve volwassen katten Met belangrijke eiwitten ter ondersteuning van de groei en de instandhouding van de spiermassa Inclusief zalmolie dat bijdraagt aan een gezonde en glanzende vacht Bevat een verhoogd vetgehalte om aan de behoefte van je actieve kat te voldoen Optimale mineralensamenstelling ter ondersteuning van een gezond milieu in de blaas Geschikt voor Actieve volwassen katten met een leeftijd tot circa 7 jaar. Brokgrootte 12 x 5 mm Inhoud 400 gram 1,5 kg 4 kg 10 kg Samenstelling Gedehydreerd gevogelte, maïs, dierlijke vetten, maïsgluten, rijst, eipoeder, cichoreipulp, cellulose, hydrolysaat van kippenlever, plantaardige olie, hydrolysaat van gist, zalmolie (0,5%), Fructo-Oligo-Sacchariden (FOS), lecithine. Analytische bestanddelen Vocht 9%, ruw eiwit 32%, ruw vet 20%, ruwe as 7%, ruwe celstof 3,5%. Mineralen Calcium 1,4%, fosfor 1%, kalium 0,6%, magnesium 0,08%, natrium 0,5%. (Medpets.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
8713595610159
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Prins VitalCare Adult kattenvoer 10 kg
€ 66,95
Thuiswinkel Waarborg
Prins Vitalcare Cat Adult Gevogelte - Kattenvoer - 10 kg
€ 66,95
Prins VitalCare - Adult Fit
€ 67,95
Thuiswinkel Waarborg
Prins VitalCare Adult Fit 10 kg - Kat
€ 67,95
Prins VitalCare Adult Fit Kattenvoer 10 kg
€ 67,95
Thuiswinkel Waarborg
Prins VitalCare Cat Adult Fit - 10 kg
€ 70,20