Supreme Science Selective 4+ Senior Rabbit 10 kg

47,950 - 93,950
Bestel nu direct voor € 47,95

Supreme Science Selective Senior 4+ Konijn is een complete, evenwichtige voeding en is ontwikkeld voor de veranderende voedingsbehoefte van konijnen ouder dan 4 jaar. * Helpt selectief eten voorkomen * Verbetert de spijsvertering * Hoog vezelgehalte (Brekz.nl)

Dit product ondergaat momenteel een verpakkingswijziging. De samenstelling van dit product is hetzelfde gebleven. Supreme Science Selective Mature Konijn Supreme Science Selective Mature Konijn van Supreme Petfoods is een volledige en evenwichtige voeding met een verhoogd vezelgehalte (22%), om de darmactiviteit te stimuleren, speciaal samengesteld voor de veranderende voedingsbehoefte van het konijn van 6 jaar en ouder. Ter bevordering van afweersysteem Een laag gehalte aan suikers en eiwitten helpt bij zwaarlijvigheid bij het minder actieve konijn. Het bevat timothy hooi en tijm, om de eetlust te stimuleren. Dit is vooral belangrijk bij oudere konijnen, die met het toenemen van de leeftijd vaak wat minder eetlust krijgen. Het bevat diverse ingrediënten die rijk zijn aan antioxidanten om het afweersysteem te ondersteunen, zoals blauwe bosbes, ginkgo biloba extract en groene thee extract. Ingrediënten: Luzerne, sojaschillen, timothy hooi (min. 20%), tarwe, tarweachtermeel, lijnzaad, erwtevlokken, mineralen, tijm (min. 1%), sojaolie, spinazie, zout, lysine, methionine, blauwe bosbes, silybum, meidoornvruchten, groene thee-extract, druivepitextract, gingkoe-extract. (Medpets.nl)

Supreme Science Selective Rabbit Konijnenvoer Mature 10 kgScience Selective Rabbit Four+ Konijnenvoer van Supreme is een complete en evenwichtige voeding van konijn van 4 maanden en ouder. Het voorkomt selectief eten wat een algemeen veel voorkomend probleem is bij veel konijnen. Bevat anijs en fenegriek wat het extra smakelijk maakt voor jouw konijn! Speciaal ontwikkeld voor actieve volwassen konijnen van elk ras inclusief dwergkonijnen. Verbetert de spijsvertering en bevordert de gebitsslijtage door een optimaal vezelgehalte. * Hoog vezelgehalte (25%) * Bevat lijnzaad * Zonder toegevoegde suikers om overgewicht te voorkomen (Plein.nl)

Categorie
EAN(s)
5015622211173; 730582000586
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Supreme Science Selective Senior 4+ Konijn 10 kg
€ 47,95
Thuiswinkel Waarborg
Supreme Science Selective Rabbit 4plus - Konijnenvoer - 10 kg
€ 48,45
Supreme - Science Selective Rabbit
€ 51,99
Thuiswinkel Waarborg
Supreme Science Selective 4 (Mature Konijn) - 10 kg
€ 54,85
Supreme Science Selective Rabbit Konijnenvoer Mature 10 kg
€ 59,99