Supreme Science Selective 4+ Senior Rabbit 1,5 kg

10,950 - 51,950
Bestel nu direct voor € 13,05

Dit product ondergaat momenteel een verpakkingswijziging. De samenstelling van dit product is hetzelfde gebleven. Supreme Science Selective Mature Konijn Supreme Science Selective Mature Konijn van Supreme Petfoods is een volledige en evenwichtige voeding met een verhoogd vezelgehalte (22%), om de darmactiviteit te stimuleren, speciaal samengesteld voor de veranderende voedingsbehoefte van het konijn van 6 jaar en ouder. Ter bevordering van afweersysteem Een laag gehalte aan suikers en eiwitten helpt bij zwaarlijvigheid bij het minder actieve konijn. Het bevat timothy hooi en tijm, om de eetlust te stimuleren. Dit is vooral belangrijk bij oudere konijnen, die met het toenemen van de leeftijd vaak wat minder eetlust krijgen. Het bevat diverse ingrediënten die rijk zijn aan antioxidanten om het afweersysteem te ondersteunen, zoals blauwe bosbes, ginkgo biloba extract en groene thee extract. Ingrediënten: Luzerne, sojaschillen, timothy hooi (min. 20%), tarwe, tarweachtermeel, lijnzaad, erwtevlokken, mineralen, tijm (min. 1%), sojaolie, spinazie, zout, lysine, methionine, blauwe bosbes, silybum, meidoornvruchten, groene thee-extract, druivepitextract, gingkoe-extract. (Medpets.nl)

Supreme Science Selective Senior 4+ Konijn is een complete, evenwichtige voeding en is ontwikkeld voor de veranderende voedingsbehoefte van konijnen ouder dan 4 jaar. * Helpt selectief eten voorkomen * Verbetert de spijsvertering * Hoog vezelgehalte (Brekz.nl)

Supreme Science Selective Rabbit 4+Supreme Science Selective Rabbit 4+ is een complete voeding voor alle rassen en is speciaal ontwikkeld voor het konijn ouder dan 4 jaar. Het voer bevat zorgvuldig geselecteerde kruiden om het antioxidanten niveau te verhogen. Het hoge vezelgehalte zorgt voor een beter spijsvertering en het lage suiker en eiwitgehalte voorkomt overgewicht bij minder actieve konijnen. De uniforme brokken voorkomen dat het konijn kieskeurig wordt en zorgen ervoor dat hij alle voedingsstoffen binnenkrijgen. * Voorkomt selectief eten * Hoog vezelgehalte (22%) voor een goede spijsvertering) * Met extra toegevoegde vitamine C– 500mg/kg * Met timothy hooi&tijm om de eetlust te behouden * Bevat lijnzaad– een uitstekende bron van Omega 3&6 * Met kruiden om het antioxidanten niveau te verhogen * Laag suiker- en eiwitgehalte om overgewicht te voorkomen bij oudere, mindere actieve konijnen (Plein.nl)

Supreme Science Selective Rabbit 4plus - Konijnenvoer - 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Evenwichtige voeding met hoog vezelgehalte voor oudere konijnen Speciaal voor kleine huisdieren is er de Science Selective-lijn van Supreme. Science Selective Four+ Rabbit is een aanvullende, evenwichtige korrel voor jouw oudere konijn. Dit voer is ontwikkeld voor konijnen van alle rassen die ouder zijn dan 4 jaar. Gezonde ingrediënten voor een gezond konijn Wanneer je je konijn een gemengde voeding geeft, bestaat de kans dat hij niet alle voedingsstoffen binnenkrijgt. Science Selective Four+ Rabbit voorkomt selectief eten, het bestaat uit 1 homogene korrel. Oudere konijnen hebben specifiekere voedingsbehoeftes. Met een vezelgehalte van 22% en een gebalanceerde calciumfosforverhouding geef je jouw konijn de ideale korrel voor een gezond immuunsysteem en een vitaal lichaam. Science Selective Four+ Rabbit is een aanvullend voeder, je konijn moet te allen tijde hooi en water tot zijn beschikking hebben. Enkele belangrijk kenmerken op een rijtje: * Met natuurlijke antioxidanten en vitamine C om het immuunsysteem en de vitaliteit te ondersteunen * Met Timothy hooi en gedroogde tijm om de eetlust van oudere konijnen te stimuleren * Rijk aan natuurlijke ingrediënten zonder maïs of tarwe * Geen toegevoegde suikers en laag in calorieën om overgewicht te voorkomen * Prebiotica (MOS) voor een gezond maagdarmstelsel * Met lijnzaad, een natuurlijke bron van omega 3 en 6 voor een gezonde huid en glanzende vacht * Hoog vezelgehalte (22%) * Verrijkt met vitaminen en mineralen * Zeer smaakvol en licht verteerbaar Science Selective Four+ Rabbit is verkrijgbaar in 1,5 kg en 3 kg. . Alle Supreme voor uw Knaagdier uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)





Categorie
EAN(s)
5015622207961
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Supreme Science Selective 4 (Mature Konijn) - 1,5 kg
€ 13,05
Supreme Science Selective Senior 4+ Konijn 1,5 kg
€ 13,90
Supreme - Selective Senior Rabbit
€ 13,99
Thuiswinkel Waarborg
Supreme Science Selective Volwassen - Konijnenvoer - 1,5 kg
€ 15,50
Supreme Science Selective Rabbit Konijnenvoer Mature 1,5 kg
€ 18,59
Thuiswinkel Waarborg
Supreme Science Selective Rabbit 4plus - Konijnenvoer - 1.5 kg
€ 19,68