Supreme Science Selective 4+ Senior Rabbit 1,5 kg

Supreme Science Selective 4+ Senior Rabbit 1,5 kg

8,25 - 12,99
Bestel nu direct voor € 8,25

Supreme Science Selective Senior 4+ Konijn is een complete, evenwichtige voeding en is geschikt voor konijnen met een leeftijd vanaf 4 maanden. * Voorkomt selectief eten * Verbetert de spijsvertering * Hoog vezelgehalte (Brekz.nl)

Timothy hooi & tijm ? Ontwikkeld voor de veranderende voedingsbehoefte van konijnen ouder dan 4 jaar. Voorkomt selectief eten ? een algemeen voorkomende probleem bij veel konijnen Complete voeding Hoog vezelgehalte ? 22% (verbetert de spijsvertering) Toegevoegde Vitamine C ? 500mg/kg Met Timothy hooi & tijm om de eetlust te behouden Bevat lijnzaad ? een uitstekende bron van Omega 3 & 6 Met zorgvuldig geselecteerde kruiden om het antioxidanten niveau te verhogen Laag suiker- en eiwitgehalte om overgewicht te voorkomen bij oudere, mindere actieve konijnen Hooi en water moet altijd beschikbaar zijn. Samenstelling:Luzernemeel, sojaschillen, Timothy hooi (min. 20%), tarwe, tarwemeel, lijnzaad (min. 1.6%), erwtenvlokken, mineralen, tijm (min. 1%), sojaolie, kruiden (min. 1%; spinazie, blauwe bosbes, mariadistelzaden, meidoornvruchten, groene thee extract, druivenpitextract, ginkgo extract), zout, L-lysine, DL-methionine. (Tims.nl)

Supreme Science Selective Rabbit 4+ Supreme Science Selective Rabbit 4+ is een complete voeding voor alle rassen en is speciaal ontwikkeld voor het konijn ouder dan 4 jaar. Het voer bevat zorgvuldig geselecteerde kruiden om het antioxidanten niveau te verhogen. Het hoge vezelgehalte zorgt voor een beter spijsvertering en het lage suiker en eiwitgehalte voorkomt overgewicht bij minder actieve konijnen. De uniforme brokken voorkomen dat het konijn kieskeurig wordt en zorgen ervoor dat hij alle voedingsstoffen binnenkrijgen. * Voorkomt selectief eten * Hoog vezelgehalte (22%) voor een goede spijsvertering) * Met extra toegevoegde vitamine C 500mg/kg * Met timothy hooi&tijm om de eetlust te behouden * Bevat lijnzaad een uitstekende bron van Omega 3&6 * Met kruiden om het antioxidanten niveau te verhogen * Laag suiker- en eiwitgehalte om overgewicht te voorkomen bij oudere, mindere actieve konijnen (Plein.nl)

Supreme Science Selective Rabbit 4plus - Konijnenvoer - 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Science Selective Rabbit 4 Plus is een volledig korrel voor het seniore konijn. Het bevat timothy hooi en tijm en is ontwikkeld voor de veranderende voedingsbehoefte van konijnen ouder dan 4 jaar. De korrel is een all-in-one korrel wat selectief eten voorkomt. Dit is een algemeen voorkomende probleem bij konijnen. Het is een complete voeding met een hoog vezelgehalte 22% (verbetert de spijsvertering). Door de toegevoegde vitamine C, timothy hooi en tijm behoud jouw konijn zijn eetlust. De korrel bevat lijnzaad, wat een uitstekende bron is van Omega 3 en 6 en dat leidt tot een gezonde en glanzende vacht. Science Selective Rabbit 4 Plus heeft zorgvuldig geselecteerde kruiden om het antioxidanten niveau te verhogen. Het is laag in suiker- en eiwitgehalte om overgewicht te voorkomen bij oudere en minder actieve konijnen.. Alle Supreme voor uw Knaagdier uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Supreme Science Selective Mature Konijn is een volledige en evenwichtige voeding met een verhoogd vezelgehalte (22%), om de darmactiviteit te stimuleren, speciaal samengesteld voor de veranderende voedingsbehoefte van het konijn van 6 jaar en ouder. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
5015622207961
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Supreme Science Selective Senior 4+ Konijn 1.5 kg
€ 8,25
Supreme Science Selective Senior 4+ Konijn 1.5 kg bestellen
1,5 kg Supreme science selective rabbit mature
€ 8,95
1,5 kg Supreme science selective rabbit mature bestellen
Supreme Science Selective Rabbit Konijnenvoer Mature 1,5 kg
€ 8,95
Supreme Science Selective Rabbit Konijnenvoer Mature 1,5 kg bestellen
Supreme - Selective Senior Rabbit
€ 10,99
Supreme - Selective Senior Rabbit bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Supreme Science Selective Rabbit 4plus - Konijnenvoer - 1.5 kg
€ 11,49
Supreme Science Selective Rabbit 4plus - Konijnenvoer - 1.5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Supreme Science Selective 4 (Mature Konijn) - 1,5 kg
€ 11,75
Supreme Science Selective 4 (Mature Konijn) - 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Supreme Science Selective Volwassen - Konijnenvoer - 1.5 kg
€ 12,99
Supreme Science Selective Volwassen - Konijnenvoer - 1.5 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: