Supreme Science Selective 4+ Senior Rabbit 1,5 kg

Supreme Science Selective 4+ Senior Rabbit 1,5 kg

7,84 - 10,99
Bestel nu direct voor € 7,84

Supreme Science Selective Mature Konijn is een volledige en evenwichtige voeding met een verhoogd vezelgehalte (22%), om de darmactiviteit te stimuleren, speciaal samengesteld voor de veranderende voedingsbehoefte van het konijn van 6 jaar en ouder. (Medpets.nl)

Supreme Science Selective Rabbit 4+ Supreme Science Selective Rabbit 4+ is een complete voeding voor alle rassen en is speciaal ontwikkeld voor het konijn ouder dan 4 jaar. Het voer bevat zorgvuldig geselecteerde kruiden om het antioxidanten niveau te verhogen. Het hoge vezelgehalte zorgt voor een beter spijsvertering en het lage suiker en eiwitgehalte voorkomt overgewicht bij minder actieve konijnen. De uniforme brokken voorkomen dat het konijn kieskeurig wordt en zorgen ervoor dat hij alle voedingsstoffen binnenkrijgen. * Voorkomt selectief eten * Hoog vezelgehalte (22%) voor een goede spijsvertering) * Met extra toegevoegde vitamine C? 500mg/kg * Met timothy hooi tijm om de eetlust te behouden * Bevat lijnzaad ? een uitstekende bron van Omega 3 6 * Met kruiden om het antioxidanten niveau te verhogen * Laag suiker- en eiwitgehalte om overgewicht te voorkomen bij oudere, mindere actieve konijnen (Huisdierplein.nl)

Timothy hooi & tijm – Ontwikkeld voor de veranderende voedingsbehoefte van konijnen ouder dan 4 jaar. Voorkomt selectief eten – een algemeen voorkomende probleem bij vee (Tims.nl)

Supreme Science Selective Rabbit 4plus 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Science Selective Rabbit 4 Plus is een volledig korrel voor het seniore konijn. Het bevat timothy hooi en tijm en is ontwikkeld voor de veranderende voedingsbehoefte van konijnen ouder dan 4 jaar. De korrel is een all-in-one korrel wat selectief eten voorkomt. Dit is een algemeen voorkomende probleem bij konijnen. Het is een complete voeding met een hoog vezelgehalte 22% (verbetert de spijsvertering). Door de toegevoegde vitamine C, timothy hooi en tijm behoud jouw konijn zijn eetlust. De korrel bevat lijnzaad, wat een uitstekende bron is van Omega 3 en 6 en dat leidt tot een gezonde en glanzende vacht. Science Selective Rabbit 4 Plus heeft zorgvuldig geselecteerde kruiden om het antioxidanten niveau te verhogen. Het is laag in suiker- en eiwitgehalte om overgewicht te voorkomen bij oudere en minder actieve konijnen.. Alle Supreme voor uw Knaagdier uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Deze complete voeding van supreme selective is een hoogwaardige, uitgebalanceerde voeding voor oudere konijnen van ieder ras ouder dan 4 jaar. het voer bevat weinig eiwitten en suikers, waardoor overgewicht wordt voorkomen. door de speciale samenstelling wordt selectief eten voorkomen en krijgt het konijn alle nodige voedingsstoffen binnen. tevens wordt hierdoor gebitsslijtage bevorderd en door het hoge vezelgehalte met luzerne zal de spijsvertering in goede conditie blijven. de omega-3 en -6 vetzuren helpen bij het behouden van een gezonde huid en glanzende vacht en vitamine c met kruiden dragen bij aan een goede gezondheid voor oudere dieren.samenstelling:luzernemeel, sojaschillen, timothy hooi (min. 20%), tarwe, tarwemeel, lijnzaad (min. 1.6%), erwtenvlokken, mineralen, tijm (min. 1%), sojaolie, kruiden (min. 1%; spinazie, blauwe bosbes, mariadistelzaden, meidoornvruchten, groene thee extract, druivenpitextract, ginkgo extract), zout, l-lysine, dl-methionine.toevoegingsmiddelen:vit. a: 15.000 ie, vit. d3: 1.500 ie, ijzersulfaat monohydraat: 152 mg, watervrij calciumjodaat: 1,5 mg, kopersulfaat pentahydraat: 20 mg, mangaanoxide: 38 mg, zinkoxide: 62 mg, natriumseleniet: 0,2 mg.analytische bestanddelen:ruw eiwit: 12%ruwe celstof: 22%ruw vet: 4%ruwe as: 8%calcium: 0,6%natrium: 0,3%fosfor: 0,4% (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
5015622207961
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Supreme Science Selective Volwassen Konijnenvoer - 1.5 kg
€ 7,84
Supreme Science Selective Volwassen Konijnenvoer - 1.5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Supreme Science Selective 4 (Mature Konijn) - 1,5 kg
€ 8,95
Supreme Science Selective 4 (Mature Konijn) - 1,5 kg bestellen
Supreme Science Selective Rabbit Konijnenvoer Mature 1,5 kg
€ 8,95
Supreme Science Selective Rabbit Konijnenvoer Mature 1,5 kg bestellen
SUPREME SCIENCE SELECTIVE RABBIT MATURE #95;_1,5 KG
€ 8,95
SUPREME SCIENCE SELECTIVE RABBIT MATURE #95;_1,5 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Supreme Science Selective Rabbit 4plus 1.5 kg
€ 10,99
Supreme Science Selective Rabbit 4plus 1.5 kg bestellen
Supreme - Selective Senior Rabbit
€ 10,99
Supreme - Selective Senior Rabbit bestellen
SU SELECT.RABBIT MATURE 1,5KG 00001
€ 10,99
SU SELECT.RABBIT MATURE 1,5KG 00001 bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: