Home > Konijnenvoer > Supreme > Supreme Fibafirst Konijn 2 kg
vrijdag, 09 december 2022
Supreme Fibafirst Konijn 2 kg

Supreme Fibafirst Konijn 2 kg

15,25 - 22,50
Bestel nu direct voor € 15,25

Supreme Fibafirst Rabbit konijnenvoer is een dagelijkse voeding die is ontwikkeld om zowel aan de voedingsbehoeften als aan andere natuurlijke behoeften van konijnen te voldoen.  * Bevordert een gezond gebit en spijsvertering * Combineert lange vezels met essentiële vitamines en mineralen * Helpt tegen verveling (Brekz.nl)

Supreme Science - Fibafirst Konijn is een konijnenvoer vol met vezels voor een gezond konijn. (Medpets.nl)

Supreme Science Fibafirst KonijnSupreme Science Fibafirst Konijn is een konijnenvoer vol met vezels voor een gezond konijn. Het voer heeft een unieke samenstelling en textuur. Het voer voelt en ruikt hierdoor natuurlijk voor het dier en voorziet het in het natuurlijke voedingsgedrag. Fibafirst Konijn ziet er anders uit dan ander konijnenvoer, het is een losse brok en geen geperste brok. * Natuurlijk voer met een heel hoog vezelgehalte (30%) * Het konijn leert op een andere manier eten en moet veel meer kauwen * Alleen de beste natuurlijke ingrediënten en geen suiker * Stimuleert het natuurlijke gedrag (Plein.nl)

Supreme Fibafirst Rabbit - Konijnenvoer - 2 kg direct bestellen in onze webshop! Natuurlijke en lekkere voeding voor konijnen Een voeding moet natuurlijk voldoen aan alle voedingsbehoeften van je dier, maar vergeet niet de natuurlijke behoeften. Science Naturals Fibafirst van Supreme is een dagelijkse voeding voor konijnen. Deze voeding heeft een uniek uiterlijk en textuur waardoor het voelt, oogt en ruikt naar wat je konijn in het wild zou eten. Evenwichtige samenstelling Fibafirst combineert lange vezels met essentiële vitamines en mineralen om samen te komen tot een unieke voeding die inspeelt op het natuurlijke voedingsgedrag van konijnen. De voeding is rijk aan natuurlijke ingrediënten. Zorg ervoor dat je konijn te allen tijde toegang heeft tot vers hooi en uiteraard schoon drinkwater. Een gemiddeld volwassen konijn (2,5 kg) heeft 75 g Fibafirst per dag nodig (30 g per kilo lichaamsgewicht per dag). Hoewel Fibafirst een voedingsprofiel heeft dat vergelijkbaar is met hooi, mag het onbeperkt worden gevoerd (controleer wel regelmatig het gewicht van je konijn). Het wordt aangeraden om je konijn twee keer per dag te voeren. Enkele belangrijk kenmerken op een rijtje: * Helpt bij de natuurlijke slijtage van de tanden * Unieke structuur met lange vezels (langer kauwen = minder verveling) * Ondersteunt een gezond spijsverteringsstelsel * Recyclebare verpakking Science Naturals Fibafirst bevat 2 kg. . Alle Supreme voor uw Knaagdier uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
5015622207619
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Supreme Fibafirst Rabbit konijnenvoer 2 kg
€ 18,20
Supreme Fibafirst Rabbit konijnenvoer 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Supreme Science - Fibafirst Konijn 2 kg
€ 20,25
Supreme Science - Fibafirst Konijn 2 kg bestellen
Supreme Science Fibafirst - Konijenvoer - 2 kg
€ 22,50
Supreme Science Fibafirst - Konijenvoer - 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Supreme Science Fibafirst - Konijenvoer - 2 kg
€ 22,50
Supreme Science Fibafirst - Konijenvoer - 2 kg bestellen
Supreme Fibafirst Konijn 2 kg
€ 22,69
Supreme Fibafirst Konijn 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Supreme Fibafirst Rabbit - Konijnenvoer - 2 kg
€ 23,98
Supreme Fibafirst Rabbit - Konijnenvoer - 2 kg bestellen
Bekijkt u ook: