Home > Konijnenvoer > Supreme > Supreme Fibafirst Konijn 2 kg
Tuesday, 19 March 2024

Supreme Fibafirst Konijn 2 kg

17,750 - 51,250
Bestel nu direct voor € 18,70

Supreme Science - Fibafirst Konijn Supreme Petfoods heeft een nieuwe generatie voeding ontwikkeld die voldoet aan de voedingsbehoeften van konijnen en cavia's. Door de unieke samenstelling en textuur voelt en ruikt het natuurlijk voor het dier en voorziet het in zijn natuurlijke voedingsgedrag. Het voer ziet er echt anders uit dan u van de meeste brokken gewend bent. Deze zijn vaak hard geperst maar de Fibafirst is juist een losse brok (het heeft ook niet echt de vorm van een brok) die een enorm hoog vezelgehalte heeft. Dit vezelpercentage is zelfs hoger dan in hooi, dit betekent echter niet dat het konijn geen hooi meer nodig heeft naast dit voer. Eigenschappen Voeding met het hoogste vezelgehalte (30%) Zonder toegevoegde suikers Onze vezels zijn 100% werkzaam Bootst het natuurlijke voedingsgedrag na Verbetert de leefomgeving Bevordert tand op tand slijtage Stimuleert het natuurlijke gedrag Overstappen naar Fibafirst De overgang naar Fibafirst moet geleidelijk gebeuren over een periode van 4-6 weken. Mix in het begin een klein beetje Fibafirst door de huidige voeding en verminder geleidelijk de huidige voeding en breidt de Fibafirst uit. Een snelle verandering van voeding kan spijsverteringsstoornissen veroorzaken, ook als er wordt overgegaan naar een betere voeding, dus wees voorzichtig! Als het dier gewend is aan een voeding met suiker, kan de overgang naar een natuurlijke voeding langer duren, houdt echter vol, omdat dit op lange termijn de gezondheid van het dier ten goede komt. Voedingsrichtlijn Fibafirst Konijn Voor kleine konijnen tot 1kg: 30gr per dag Voor middelgrote konijnen tot 2,5kg: 75gr per dag Voor grote konijnen tot 4kg: 120gr per dag Samenstelling Timothy hooi, alfalfa stelen, tarwemeel, sojameel, ewrtenmeel, johannesbroodmeel, eiwitextract van alfalfa, havervlokken, lijnzaad, soja olie, zout, dicalcium fosfaat. Kan genetisch gemodificeerde soja bevatten. (Medpets.nl)

Supreme Fibafirst Rabbit konijnenvoer is een dagelijkse voeding die is ontwikkeld om zowel aan de voedingsbehoeften als aan andere natuurlijke behoeften van konijnen te voldoen.  * Bevordert een gezond gebit en spijsvertering * Combineert lange vezels met essentiële vitamines en mineralen * Helpt tegen verveling (Brekz.nl)

Supreme Science Fibafirst KonijnSupreme Science Fibafirst Konijn is een konijnenvoer vol met vezels voor een gezond konijn. Het voer heeft een unieke samenstelling en textuur. Het voer voelt en ruikt hierdoor natuurlijk voor het dier en voorziet het in het natuurlijke voedingsgedrag. Fibafirst Konijn ziet er anders uit dan ander konijnenvoer, het is een losse brok en geen geperste brok. * Natuurlijk voer met een heel hoog vezelgehalte (30%) * Het konijn leert op een andere manier eten en moet veel meer kauwen * Alleen de beste natuurlijke ingrediënten en geen suiker * Stimuleert het natuurlijke gedrag (Plein.nl)

Supreme Fibafirst Rabbit - Konijnenvoer - 2 kg direct bestellen in onze webshop! Natuurlijke en lekkere voeding voor konijnen Een voeding moet natuurlijk voldoen aan alle voedingsbehoeften van je dier, maar vergeet niet de natuurlijke behoeften. Science Naturals Fibafirst van Supreme is een dagelijkse voeding voor konijnen. Deze voeding heeft een uniek uiterlijk en textuur waardoor het voelt, oogt en ruikt naar wat je konijn in het wild zou eten. Evenwichtige samenstelling Fibafirst combineert lange vezels met essentiële vitamines en mineralen om samen te komen tot een unieke voeding die inspeelt op het natuurlijke voedingsgedrag van konijnen. De voeding is rijk aan natuurlijke ingrediënten. Zorg ervoor dat je konijn te allen tijde toegang heeft tot vers hooi en uiteraard schoon drinkwater. Een gemiddeld volwassen konijn (2,5 kg) heeft 75 g Fibafirst per dag nodig (30 g per kilo lichaamsgewicht per dag). Hoewel Fibafirst een voedingsprofiel heeft dat vergelijkbaar is met hooi, mag het onbeperkt worden gevoerd (controleer wel regelmatig het gewicht van je konijn). Het wordt aangeraden om je konijn twee keer per dag te voeren. Enkele belangrijk kenmerken op een rijtje: * Helpt bij de natuurlijke slijtage van de tanden * Unieke structuur met lange vezels (langer kauwen = minder verveling) * Ondersteunt een gezond spijsverteringsstelsel * Recyclebare verpakking Science Naturals Fibafirst bevat 2 kg. . Alle Supreme voor uw Knaagdier uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)



Categorie
Merk
EAN(s)
5015622207619
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Supreme Science - Fibafirst Konijn 2 kg
€ 18,70
Supreme Fibafirst Rabbit konijnenvoer 2 kg
€ 20,70
Thuiswinkel Waarborg
Supreme Science Fibafirst - Konijenvoer - 2 kg
€ 21,81
Supreme Fibafirst Konijn 2 kg
€ 26,40
Thuiswinkel Waarborg
Supreme Fibafirst Rabbit - Konijnenvoer - 2 kg
€ 26,98