HobbyFirst Canex Adult Brocks Maxi Hond 12 kg

HobbyFirst Canex Adult Brocks Maxi Hond 12 kg

37,48 - 46,95
Bestel nu direct voor € 37,48

HobbyFirst Canex Adult Brocks MaxiEen complete en uitgebalanceerde voeding voor volwassen honden van grote rassen (>25 kg) met een gemiddelde energiebehoefte en normaal gewicht. Het grote brokformaat geeft uw hond voldoende te kauwen. * Intestinal Security * Immunity Support * Omega -3/-6 (Plein.nl)

HobbyFirst Canex Adult Brocks Maxi hondenvoer is een complete en uitgebalanceerde voeding voor de volwassen hond van een groot ras, die een gemiddelde energiebehoefte en een normaal gewicht heeft. * Ondersteunt de conditie * Bevordert een optimale stofwisseling * Draagt bij aan een gezonde huid en vacht (Brekz.nl)

Extra grote brokken voor extra veel kauwplezier: Hobby First / Canex Adult Brocks Maxi is speciaal ontwikkeld voor volwassen honden van grote rassen. Dit is ook te zien aan de grote Maxi-brokken. Het droogvoer bevat een evenwichtige receptuur met hoogwaardige dierlijke en plantaardige ingrediënten. Hobby First / Canex Adult Brocs Maxi verzorgt je hond met prebiotica die de spijsvertering kunnen ondersteunen. Het voer bevat waardevolle omega 3- en 6-vetzuren die onder andere kunnen bijdragen aan een normale huid. De volwaardige samenstelling met antioxidanten kan daarnaast het immuunsysteem ondersteunen. Het hondenvoer Adult Brocks Maxi heeft een heerlijke smaak en wordt door veel honden goed geaccepteerd. Hobby First / Canex Adult Brocks Maxi in één oogopslag: Volwaardig droogvoer voor volwassen honden van grote rassen ( 25 kg) Evenwichtige samenstelling: met afgestemd gehalte eiwitten, vet, koolhydraten, vitaminen en mineralen Met prebiotica: kan de darmflora en een normale spijsvertering ondersteunen Sterke afweer: bevat een mix van antioxidanten (astaxanthine), omega 3-vetzuren en FOS Huid en vacht: bevat omega 6-vetzuren, EPA en DHA (omega 3) Hoge acceptatie: wordt dankzij zijn lekkere smaak door veel honden goed geaccepteerd Extra grote brokken: ideaal voor grote honden, voor uitvoerig kauwen Zonder kunstmatige kleur-/smaakstoffen en conserveermiddelen (Zooplus.nl)

De adult brocks maxi van hobbyfirst canex is een volledig droogvoer voor volwassen honden van grote rassen. dit voer is geschikt voor honden met een volwasssen lichaamsgewicht vanaf 25 kg. dit voer bevat uitsluitend hoogwaardige grondstoffen van dierlijke en plantaardige oorsprong. met dit voer blijft de hond in optimale conditie en wordt de vacht verzorgd. speciaal voor grote honden heeft dit voer een aangepaste brokgrootte. (Dierspecialist.nl)

Hobbyfirst Canex Adult Brocks Maxi - Hondenvoer - Kip 12 kg direct bestellen in onze webshop! HobbyFirst Canex Adult Brocks Maxi is een complete en uitgebalanceerde voeding voor volwassen honden van grote rassen (>25 kg) met een gemiddelde energiebehoefte en normaal gewicht. Het grote brokformaat geeft je hond voldoende te kauwen.. Alle HobbyFirst Canex voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
5400515001403
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Hobby First Canex Adult Brocks Maxi 12 kg
€ 37,48
Hobby First Canex Adult Brocks Maxi 12 kg bestellen
HobbyFirst Canex Adult Brocks Maxi hondenvoer 12 kg
€ 38,95
HobbyFirst Canex Adult Brocks Maxi hondenvoer 12 kg bestellen
Hobbyfirst Canex Adult Maxi - Hondenvoer - 12 kg
€ 38,95
Hobbyfirst Canex Adult Maxi - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hobbyfirst Canex Adult Maxi - Hondenvoer - 12 kg
€ 38,95
Hobbyfirst Canex Adult Maxi - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
12kg Adult Brocks Hobby First/Canex Hondenvoer
€ 38,98
12kg Adult Brocks Hobby First/Canex Hondenvoer bestellen
HFC ADULT BROCKS MAXI 12KG 00001
€ 45,44
HFC ADULT BROCKS MAXI 12KG 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hobbyfirst Canex Adult Brocks Maxi - Hondenvoer - Kip 12 kg
€ 46,95
Hobbyfirst Canex Adult Brocks Maxi - Hondenvoer - Kip 12 kg bestellen
Bekijkt u ook: