Home > Hondenvoer > Smølke > Smolke Puppy Mini / Medium 12 kg
woensdag, 29 juni 2022
Smolke Puppy Mini / Medium 12 kg

Smolke Puppy Mini / Medium 12 kg

35,96 - 45,99
Bestel nu direct voor € 35,96

Smølke Puppy Mini-Medium hondenvoer is een compleet hondenvoer boordevol natuurlijke ingrediënten voor pups van kleine en middelgrote rassen met een volwassen gewicht tot 30 kg.  * Bevordert een gezond immuunsysteem  * Ondersteunt een optimale spijsvertering * Draagt bij aan ontwikkeling sterke, gezonde botten en tanden (Brekz.nl)

Smolke Hondenvoer Puppy Mini - MediumSmølke Puppy Mini-Medium is een complete hondenvoeding, afgestemd op de behoefte van puppy's tot 10 a 12 maanden en met een maximaal volwassen gewicht van 30kg. Met Smølke Puppy Mini-Medium geef je jouw pup gegarandeerd een goede start. * 100% natuurlijke ingrediënten * Tarwe glutenvrij * Zonder kunstmatige toevoegingen * Voor een sterk immuunsysteem. Beta glucanen uit gist en vitamines helpen je puppy bij de ontwikkeling van een sterk immuunsysteem. * Ondersteunt een optimale spijsvertering. (Prebiotische) voedingsvezels ondersteunen de werking van het darmstelsel. * Voor sterke botten en tanden. Calcium helpt je puppy bij het ontwikkelen van sterke en gezonde botten en tanden. (Plein.nl)

Dit droogvoer van Smølke met verhoogd energiegehalte is speciaal afgestemd naar de behoeften van hondenpuppies van kleine en middelgrote rassen met een volwassen gewicht van minder dan 30 kg. Voor de verzorging met voldoende eiwit bevat dit voer een mix uit gevogelte, lam en vis uit duurzame visvangst. Toegevoegd lijnzaadolie en de reeds in de vis aanwezige visolie zorgen bovendien voor extra gezonde omega-3- en omega-6-vetzuren voor een positief effect op de huid- en vachtgezondheid. Bovendien verbetert vitaminerijke gist de consistentie van het voer en maakt het hierdoor nog lekkerder. Groente met prebiotisch werkend inuline, speciale mineralen voor gezonde tanden en ten slotte groenlipmossel, dat chondroïtine en glucosamine voor de ondersteuning van gewrichten en kraakbeen bevat, maakt Smølke tot een evenwichtig, hoog functioneel voer. Smølke wordt in het noorden van Nederland geproduceerd en staat bekend om zijn internationaal gecertificeerde producten, waarin veel kennis over de voeding van honden en katten evenals jarenlange ervaring in de voerproductie is toegepast. De producent biedt een excellent voer met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. Smølke staat voor een bovengemiddelde kwaliteit, een samenstelling van de receptuur, die op 100% natuurlijke ingrediënten en vis uit duurzame visvangst is gebaseerd en zo voor een hoge acceptatie en een optimale verteerbaarheid zorgt. Vanzelfsprekend is Smølke vrij van kunstmatige toevoegingen zoals synthetische antioxidanten of kleurstoffen. Het motto "Smullen met Smølke" is daarmee geen loze uitspraak! Smølke puppy mini/medium in één oogopslag: Droogvoer voor hondenpuppies van middelgrote en kleine rassen Ideaal voor hondenpuppies en jonge honden met een volwassen gewicht onder 30 kg Ideaal voor honden onder 18 maanden Verhoogd energiegehalte: optimale ondersteuning van de groei Voor een sterk immuunsysteem: bèta-glucanen uit gist en vitamines helpen je puppy bij de ontwikkeling van een sterk immuunsysteem Helpt gewrichten soepel te houden: glucosamine helpt je puppy's gewrichten soepel te houden Voor sterke botten en tanden: Calcium helpt je puppy bij het ontwikkelen van sterke en gezonde botten en tanden 100% natuurlijke ingrediënten: internationaal gecertificeerd premium-voer Gevogelte, lam en vis: als eiwitbron Lijnzaadolie en vis uit duurzame visvangst: omega-3- en omega-6-vetzuren voor een gezonde en glanzende vacht Zonder kunstmatige aroma's, kleur- en geurstoffen evenals synthetische antioxidanten: voor echt, gezond genot (Zooplus.nl)

De puppy mini/medium is een compleet, premium voer van smølke, geschikt voor puppy´s van kleine en middelgrote rassen met een leeftijd tot 10 à 12 maanden. dit voer ondersteunt het immuunsysteem en voorziet in de verhoogde energiebehoefte van de pup. daarnaast wordt de ontwikkeling van tanden en botten gestimuleerd door de ideale verhouding tussen fosfor en calcium. het voer is makkelijk verteerbaar en is vrij van toegevoegde suikers en kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.samenstelling:granen (14% rijst in het lam en rijst brokje), vlees en dierlijke bijproducten (24% kip, 14% lam in het lam en rijst brokje), oliën en vetten (1% lijnzaadolie), plantaardige eiwit extracten, vis en -bijproducten (2% vis met msc keurmerk), gist (1,4%), plantaardige bijproducten (0,4% inuline), mineralen.toevoegingsmiddelen (per kg):vit. a: 20.000 ie, vit. d3: 2.000 ie, vit. e: 250 mg, choline: 2.000 mg.analytische bestanddelen:eiwit: 27%ruwe celstof: 2%vetgehalte: 17%ruwe as: 6%calcium: 1,3%fosfor: 1%omega-3 vetzuren: 7 gr/kgomega-6 vetzuren: 28 gr/kgoverige koolhydraten: 39% (Dierspecialist.nl)

Smolke Puppy Mini-Medium Kip&Lam&Vis - Hondenvoer - 12 kg direct bestellen in onze webshop! Complete all-in-one dog food Een complete puppyvoeding met natuurlijke ingrediënten wat elke dag weer zorgt voor een blije en tevreden hond, dat is Puppy Mini-Medium hondenvoeding van Smølke. Dit hondenvoer voor je kleine tot middelgrote puppy (lichter dan 30 kg wanneer volwassen) bevat alles wat hij nodig heeft om iedere dag in balans te zijn. Het voer is geschikt voor puppy's tot 10 à 12 maanden oud. Natuurlijke ingrediënten met uniek eiwitprofiel Een gezonde pup is actief en speels en moet natuurlijk nog veel groeien. Daarom bevatten deze brokken genoeg energie zodat je pup goed kan groeien en spelenderwijs de wereld kan ontdekken. Door het toevoegen van extra vitamines en bèta-glucanen wordt het nog kwetsbare immuunsysteem ondersteund, daarnaast zorgen vezels voor een gezonde spijsvertering. Dankzij de optimale calciumfosforverhouding ontwikkelt je pup een sterk en gezond gebit en skelet. Zo heeft je jonge hond gegarandeerd een gezonde start van zijn leven! Puppy Mini-Medium bevat geen tarwegluten en is zeer goed verteerbaar. Het voer is bereid met Nederlandse kip, MSC vis en Britse lam. Deze unieke combinatie van lokale en duurzame ingrediënten zorgt voor een compleet aanbod aan bouwstoffen, afgestemd op de specifieke behoefte van je trouwe viervoeter. Ook bevat het voer geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen of chemische antioxidanten. Puppy Mini-Medium is verkrijgbaar in 3 kg en 12 kg. . Alle Smolke voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Smølke Puppy Mini/Medium is een complete premium voeding voor pups van een klein of middelgroot ras tot 10 à 12 maanden oud. Dit voer draagt bij aan een sterk immuunsysteem en sterke botten en ondersteunt de spijsvertering (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710429018020
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Smølke Puppy Mini-Medium hondenvoer 12 kg
€ 35,96
Smølke Puppy Mini-Medium hondenvoer 12 kg bestellen
Smolke Puppy Mini/Medium 12 kg - Hond
€ 40,50
Smolke Puppy Mini/Medium 12 kg - Hond bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Smolke Puppy Mini/Medium 12 kg - Hond
€ 40,50
Smolke Puppy Mini/Medium 12 kg - Hond bestellen
Smolke Hondenvoer Puppy Mini - Medium 12 kg
€ 40,50
Smolke Hondenvoer Puppy Mini - Medium 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
12kg Puppy Mini-Medium l Growth Smolke Hondenvoer
€ 41,99
12kg Puppy Mini-Medium l Growth Smolke Hondenvoer bestellen
SM PUPPY MINI/MEDIUM 12KG 00001
€ 44,98
SM PUPPY MINI/MEDIUM 12KG 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Smolke Puppy Mini-Medium Kip&Lam&Vis - Hondenvoer - 12 kg
€ 45,99
Smolke Puppy Mini-Medium Kip&Lam&Vis - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Smølke Puppy Mini/Medium - 12 kg
€ 46,90
Smølke Puppy Mini/Medium - 12 kg bestellen
Bekijkt u ook: