Home > Hondenvoer > Eukanuba > Eukanuba Labrador Retriever 12 kg
Thursday, 28 March 2024

Eukanuba Labrador Retriever 12 kg

35,620 - 93,490
Bestel nu direct voor € 35,62

Honden zijn de beste vrienden van de mens. Deze beschrijving past perfect bij de Labrador Retriever. Hij is uiterst mensvriendelijk en ideaal als gezinshond, maar hij wil ook goed bezig gehouden worden. Om elke dag met volle energie te kunnen beginnen, heeft je Labrador een uitgebalanceerde, gezonde voeding nodig. Eukanuba Adult Breed Specific Labrador Retriever is ideaal voor dit ras. Het hondenvoer is speciaal aangepast aan de voedingsbehoeften van volwassen Labrador Retrievers. Het droogvoer overtuigt met een geweldige smaak en een gezonde samenstelling, die in samenwerking met dierenartsen is ontwikkeld. Het voorziet je hond van hoogwaardige eiwitten die helpen de spieren te onderhouden, evenals andere waardevolle ingrediënten ter ondersteuning van de gewrichten. De omega vetzuren die het bevat, kunnen bijdragen aan een glanzende vacht en een gezonde huid. Eukanuba Adult Breed Specific Labrador Retriever is gemaakt met hoogwaardige ingrediënten en bevat geen kunstmatige smaak- of kleurstoffen. Eukanuba Breed Specific Labrador Retriever in één oogopslag: Droogvoer op maat voor volwassen Labrador Retrievers, Curly Coated Retrievers en Chesapeake Bay Retrievers vanaf 1 jaar. Rasspecifiek recept: afgestemd op de behoeften van je hond, ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen Met dierlijke eiwitten: bereid met smakelijk gevogelte Bijdrage aan mobiliteit: speciale samenstelling ter ondersteuning van gewichtsbeheersing en gewrichten Huid en vacht: met omega-3 en omega-6 vetzuren uit natuurlijke bronnen Verzorgingsformule voor het gebit: zeshoekige brokjes en DentaDefense-systeem ter ondersteuning van het gebit Uitgebalanceerde samenstelling: optimale verhouding eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen Bron van L-carnitine, taurine, glucosamine en chondroïtine Zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen of genetisch gemodificeerde ingrediënten Hersluitbare zak Niet de variant die je zoekt? Bekijk hier het complete aanbod droogvoer van Eukanuba. (Zooplus.nl)

Eukanuba Labrador Retriever is een rasspecifieke voeding voor uw volwassen Labrador Retriever vanaf 2 jaar. De voeding is ook erg geschikt voor Curly Coated Retrievers. * Met kraakbeenvoedingsstoffen * Bevordert gewrichten en gewicht * Bevat Omega-3 en omega-6 vetzuren (Brekz.nl)

Eukanuba Labrador - Hondenvoer - Kip 12 kg direct bestellen in onze webshop! Een uitgebalanceerde voeding voor jouw Labrador Retriever Een 100% gebalanceerd recept voor jouw volwassen Labrador Retriever, dat is Labrador Retriever van Eukanuba. Ook zeer geschikt voor Curly Coated Retrievers en Chesapeake Bay Retrievers. Kenmerken van Labrador Retriever Deze krokante brokvoeding is zorgvuldig samengesteld zodat je hond een lang en gezond leven kan leiden. Het toegevoegde calcium, glucosamine en chondroïtinesulfaat helpen bij de opbouw van sterke botten en gezonde gewrichten van je Retriever. De belangrijkste voordelen van Labrador Retriever op een rijtje: * Chondroïtine en glucosamine ter ondersteuning van de gewrichten * Versterkt de natuurlijke afweer met antioxiderende vitaminen * DentaDefense om tanden schoon en gezond te helpen houden * L-carnitine en taurine ter ondersteuning van een gezond hard * Hoog eiwitgehalte voor het behoud van soepele spieren * Omega 3- en 6-vetzuren voor een gezonde huid en stralende vacht Eukanuba Labrador Retriever bevat 12 kg. . Alle Eukanuba voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)



Categorie
Merk
EAN(s)
8710255121819; 8710974811916
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
12kg Labrador Retriever Eukanuba Breed Specific Hondenvoer
€ 35,62
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog Labrador Retriever - 12 KG
€ 42,49
Eukanuba Labrador Retriever hondenvoer 12 kg
€ 47,75
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Labrador - Hondenvoer - Kip 12 kg
€ 49,99