Home > Hondenvoer > Eukanuba > Eukanuba Labrador Retriever 12 kg
Friday, 22 September 2023

Eukanuba Labrador Retriever 12 kg

39,990 - 95,950
Bestel nu direct voor € 39,99

Honden zijn de beste vrienden van de mens. Deze beschrijving past perfect bij de Labrador Retriever. Hij is uiterst mensvriendelijk en ideaal als gezinshond, maar hij wil ook goed bezig gehouden worden. Om elke dag met volle energie te kunnen beginnen, heeft je Labrador een uitgebalanceerde, gezonde voeding nodig. Eukanuba Adult Breed Specific Labrador Retriever is ideaal voor dit ras. Het hondenvoer is speciaal aangepast aan de voedingsbehoeften van volwassen Labrador Retrievers. Het droogvoer overtuigt met een geweldige smaak en een gezonde samenstelling, die in samenwerking met dierenartsen is ontwikkeld. Het voorziet je hond van hoogwaardige eiwitten die helpen de spieren te onderhouden, evenals andere waardevolle ingrediënten ter ondersteuning van de gewrichten. De omega vetzuren die het bevat, kunnen bijdragen aan een glanzende vacht en een gezonde huid. Eukanuba Adult Breed Specific Labrador Retriever is gemaakt met hoogwaardige ingrediënten en bevat geen kunstmatige smaak- of kleurstoffen. Eukanuba Breed Specific Labrador Retriever in één oogopslag: Droogvoer op maat voor volwassen Labrador Retrievers, Curly Coated Retrievers en Chesapeake Bay Retrievers vanaf 1 jaar. Rasspecifiek recept: afgestemd op de behoeften van je hond, ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen Met dierlijke eiwitten: bereid met smakelijk gevogelte Bijdrage aan mobiliteit: speciale samenstelling ter ondersteuning van gewichtsbeheersing en gewrichten Huid en vacht: met omega-3 en omega-6 vetzuren uit natuurlijke bronnen Verzorgingsformule voor het gebit: zeshoekige brokjes en DentaDefense-systeem ter ondersteuning van het gebit Uitgebalanceerde samenstelling: optimale verhouding eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen Bron van L-carnitine, taurine, glucosamine en chondroïtine Zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen of genetisch gemodificeerde ingrediënten Hersluitbare zak Niet de variant die je zoekt? Bekijk hier het complete aanbod droogvoer van Eukanuba. (Zooplus.nl)

Eukanuba Labrador Retriever is een rasspecifieke voeding voor uw volwassen Labrador Retriever vanaf 2 jaar. De voeding is ook erg geschikt voor Curly Coated Retrievers. * Met kraakbeenvoedingsstoffen * Bevordert gewrichten en gewicht * Bevat Omega-3 en omega-6 vetzuren (Brekz.nl)

Eukanuba Dog Adult Labrador Retriever Kip 12 kgEukanuba’s rasspecifieke voeding voor labrador retrievers (ook ideaal voor curly coated retrievers en Chesapeake Bayretrievers) is zorgvuldig samengesteld om jouw hond te helpen een lang en gezond leven te leiden.Dit speciale droogvoer geeft jouw hond 100% volledige en uitgebalanceerde voeding en bevattoegevoegd calcium plus glucosamine en chondroïtinesulfaat om te helpen bij de opbouw van sterke botten en bij te dragen aan gezonde gewrichten. Het draagt ook bij aan een gezonde huid en stralende vacht met omega 6- en omega 3-vetzuren.Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en aanbevolen door topfokkers: Eukanuba biedt expertise op het gebied van voeding voor elke levensfase van jouw hond. * Ondersteunt gezonde gewrichten met toegevoegde glucosamine en chondroïtine. * Helpt de natuurlijke afweer te versterken met antioxiderende vitaminen * Klinisch bewezen dat het de tandsteenvorming vermindert in 28 dagen. Vermindert plaque en behoudt sterke tanden. * Geformuleerd ter ondersteuning van een gezond hart met L-carnitine en natuurlijk taurine. * Hoog eiwitgehalte helpt bij het behouden van soepele spieren. * Bevordert een gezonde huid en stralende vacht met een klinisch bewezen verhouding van omega-6 en omega-3 vetzuren. (Plein.nl)Categorie
Merk
EAN(s)
8710255121819; 8710974811916
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
12kg Labrador Retriever Eukanuba Breed Specific Hondenvoer
€ 39,99
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog Labrador Retriever - 12 KG
€ 42,49
Eukanuba Labrador Retriever hondenvoer 12 kg
€ 48,95
Eukanuba Dog Adult Labrador Retriever Kip 12 kg
€ 59,15