Home > Hondenvoer > Smølke > Smolke Adult Graanvrij 3 kg
Friday, 29 March 2024

Smolke Adult Graanvrij 3 kg

18,950 - 40,250
Bestel nu direct voor € 20,35

Smolke Hondenvoer Adult GraanvrijSmølke Grain Free Formula is een complete Alles-in-één hondenvoeding afgestemd op de behoefte van volwassen honden. Het recept van deze lekkere en gezonde hondenbrokjes heeft als basis drie verschillende dierlijke eiwitbronnen, namelijk (verse) kip, duurzaam gevangen vis en lam. De voeding is samengesteld zonder granen en er zitten geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen in.Smølke gebruikt ook geen chemische antioxidanten en conserveermiddelen. Smølke Grain Free Formula is een eerlijk product gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Dit product bevat extra eiwitten en is daardoor ookerg geschikt voor actieve honden. Speciale mineralen helpen de vorming van tandplak te beperken. Door Smølke te voeren weet je zeker dat je jouw hond alles geeft wat hij nodig heeft. Zo kun jij je focussen op leuke dingen doen samen met je hond! * Bereid zonder granen en gluten * Natuurlijke ingrediënten * Geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen (Plein.nl)

Smølke Adult graanvrij hondenvoer is een uitgebalanceerde alles-in-één voeding met natuurlijke ingrediënten voor actieve volwassen honden van alle rassen en is samengesteld zonder granen. * Voer zonder graan * Voor de actieve hond vanaf 1 jaar * Ondersteunt een gezond gebit en frisse adem (Brekz.nl)

Smolke Adult Grain Free Formula Kip&Lam&Vis - Hondenvoer - 3 kg Graanvrij direct bestellen in onze webshop! Complete all-in-one dog food Een complete graanvrije hondenvoeding met natuurlijke ingrediënten wat elke dag weer zorgt voor een blije en tevreden hond, dat is Adult Grain Free Formula hondenvoeding van Smølke. Dit hondenvoer bevat alles wat je hond nodig heeft om iedere dag in balans te zijn. Het voer is geschikt voor honden van alle rassen, vanaf 1 jaar oud. Natuurlijke ingrediënten met uniek eiwitprofiel Adult Grain Free Formula is hét smaakvolle alternatief voor de actieve hond of voor honden die niet van granen houden. De granen in deze voeding zijn vervangen door aardappel en groene erwten. Daarnaast zorgen extra dierlijk eiwit en vet voor extra energie. Ook is de aroniabes toegevoegd, wat een hoog gehalte aan natuurlijke antioxidanten bevat. Als laatste zitten er speciale mineralen in de brokken die tandsteen en daarmee nare luchtjes uit de bek helpen te voorkomen. Adult Grain Free Formula is ontwikkeld op basis van hoogwaardige ingrediënten, dit zorgt voor een optimale verteerbaarheid en opname van de voedingsstoffen. Het voer is bereid met Nederlandse kip, MSC vis en Britse lam. Deze unieke combinatie van lokale en duurzame ingrediënten zorgt voor een compleet aanbod aan bouwstoffen, afgestemd op de specifieke behoefte van je trouwe viervoeter. Ook bevat het voer geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen of chemische antioxidanten. Adult Grain Free Formula is verkrijgbaar in 3 kg en 12 kg. . Alle Smolke voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
8710429017528
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Smolke Hond Adult Graanvrij - 3 KG
€ 20,35
Smolke Hondenvoer Adult Graanvrij 3 kg
€ 22,85
Smølke Adult graanvrij hondenvoer 3 kg
€ 23,44
Thuiswinkel Waarborg
Smolke Adult Grain Free Formula Kip&Lam&Vis - Hondenvoer - 3 kg Graanvrij
€ 26,98