Royal Canin Yorkshire Terriër 28 Adult 3 kg

Royal Canin Yorkshire Terriër 28 Adult 3 kg

22,95 - 23,30
Bestel nu direct voor € 22,95

Royal Canin Adult Yorkshire Terriër hondenvoer is speciaalvoer voor Yorkshire Terriërs vanaf 10 maanden. Royal Canin Adult Yorkshire Terriër hondenvoer helpt voor: * Een gezonde vacht * Vermindering van tandsteen * Een goede lichaamsconditie (Brekz.nl)

Royal Canin Yorkshire Terriër Adult draagt bij aan het behoud van de gezondheid van de lange vacht van de Yorkshire. Verrijkt met een aangepast gehalte aan Omega-3 vetzuren, Omega-6 vetzuren, bernagieolie en biotine. Royal Canin Yorkshire Terriër Adult bevredigt zelfs de meest kieskeurige eter, dankzij een combinatie van uitzonderlijke smaken, die zelfs jouw Yorkshire Terriër niet zal kunnen weerstaan! Royal Canin Yorkshire Terriër Adult helpt de vorming van tandsteen verminderen, dankzij de toegevoegde calciumvangers aan deze formule. Omdat ook bij honden smaken verschillen is Royal Canin Yorkshire Terriër ook beschikbaar als een overheerlijk zacht natvoer.Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je hond gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Royal Canin Yorkshire Terrier Adult in één oogopslag: Compleet voer voor Yorkshire Terriers vanaf de leeftijd van 10 maanden Afgestemd op de voedingsbehoeften van dit ras Geselecteerde ingrediënten: kunnen gezondheid en welzijn bevorderen en zorgen voor de hoogste acceptatie Rijk aan omega-3-vetzuren (EPA en DHA) en biotine: kan de barrièrefunctie van de huid ondersteunen, die op zijn beurt de huid- en vachtkwaliteit van jouw hond kan verbeteren Calculus profylaxe: speciale formule met natriumtrifosfaat, kan calcium in speeksel absorberen, dat daarom niet langer beschikbaar is voor calculusvorming Met voedingsstoffen: kan bijdragen aan een ondersteunend gezond verouderingsproces Mondhygiëne is een belangrijke factor bij het kiezen van het juiste voedsel. De Royal Canin Yorkshire Terrier brokken bevatten een calciumvanger die het risico op plaquevorming kan verminderen. Droog- en natvoer kunnen worden gecombineerd. Het droogvoer bevat een hoge concentratie voedingsstoffen, kan de tandgezondheid ondersteunen en positieve gezondheidsresultaten bevorderen. Het natvoer heeft van nature een hoger vochtgehalte en kan daardoor de gezondheid van de urinewegen en een ideaal gewicht ondersteunen. Meer informatie over het natvoer is te vinden via de volgende link: Royal Canin Breed Yorkshire Terrier Natvoer Royal Canin kwaliteitsbelofte Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. (Zooplus.nl)

Rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen Yorkshire Terriër vanaf 10 maanden.Speciaal voor de Yorkshire Terriër is er de Royal Canin Yorkshire Terrier Adult. Dit droogvoer bevat verschillende voedingsstoffen die bijdragen aan een gezonde, glanzende vacht en ondersteunt de vitaliteit van jouw rashond. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550799768
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Adult Yorkshire Terriër hondenvoer 3 kg
€ 25,90
Royal Canin Adult Yorkshire Terriër hondenvoer 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
3kg Yorkshire Terrier Adult Royal Canin Breed Hondenvoer
€ 25,98
3kg Yorkshire Terrier Adult Royal Canin Breed Hondenvoer bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Yorkshire Terrier Adult - 3 kg
€ 27,25
Royal Canin Yorkshire Terrier Adult - 3 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: