Royal Canin Yorkshire Terriër 28 Adult 3 kg

24,990 - 27,200
Bestel nu direct voor € 27,00

Royal Canin Yorkshire Terrier Adult ondergaat momenteel een verpakkingswijziging. De samenstelling van dit product is hetzelfde gebleven. Royal Canin Yorkshire Terrier Adult De Yorkshire Terriër kenmerkt zich als een enthousiaste, levendige en soms eigenwijze hond. Dit hondenras heeft echter wel speciale aandachtspunten, denk hierbij aan de huid, kaken en het gebit. Speciaal voor de Yorkshire Terriër is er de Yorkshire Terrier Adult van Royal Canin samengesteld. Dit voer draagt bij aan de vitaliteit van jouw hond en het behouden van een gezond gebit. Tevens bevat de voeding verschillende voedingsstoffen die bijdragen aan een gezonde huid en vacht. Deze hondenbrokjes zijn ook geschikt voor de échte fijnproevers die erg kieskeurig zijn. Goed te combineren met Royal Canin Yorkshire Terrier Adult Wet. Eigenschappen Speciaal samengesteld droogvoer voor de volwassen Yorkshire Terriër Draagt bij aan de vitaliteit van jouw hond Ondersteunt een gezonde huid en vacht, zodat u de vacht van jouw Yorkshire Terriër zacht en glanzend kunt houden Draagt bij aan het verminderen van tandplak en het vormen van tandsteen. Geschikt voor Honden van het ras Yorkshire Terrïer vanaf 10 maanden oud Smaak Gevogelte Inhoud 1,5, 3 en 7,5 kg Samenstelling Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïsmeel, rijst, dierlijke vetten, isolaat van plantaardige eiwitten, maïs, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, plantaardige vezels, bietenpulp, mineralen, visolie, gist, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), bernagieolie (0,1%), extracten uit groene thee en druiven (bron van polyfenolen), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine). Analytische bestanddelen Ruw eiwit: 28%, ruw vet: 18%, ruwe as: 5,1%, ruwe celstof: 3%, omega-6 vetzuren: 33,7 g, EPA/DHA: 3 g, natriumtripolyfosfaat: 3,5 g. Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine A: 29500.00 IE/kg, vitamine D3: 800.00 IE/kg, E1 (ijzer): 45.00 mg/kg, E2 (jodium): 4.50 mg/kg, E4 (koper): 14.00 mg/kg, E5 (mangaan): 58.00 mg/kg, E6 (zink): 137.00 mg/kg, E8 selenium): 0.10 mg/kg. (Medpets.nl)

De Yorkshire Terrier is een zeer beminnelijke hond en kent een sterk karakter. Het ras wordt bewonderd vanwege zijn lange, zijdeachtige, staalblauwgrijze vacht. Alle Royal Canin producten ondergaan een uitgebreide kwaliteitscontrole om een optimale voedingskwaliteit te garanderen en om te voldoen aan de individuele voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Voedingsmiddelen in de Breed Health Nutrition Range bevatten hoogwaardige eiwitten en kennen een evenwichtig voedingsprofiel. Daarnaast is de grootte, vorm en textuur van de droge brokken van Royal Canin speciaal aangepast aan elk hondenras. Royal Canin Yorkshire Terrier Adult in één oogopslag: Compleetvoer voor Yorkshire Terriers vanaf 10 maanden. Speciaal aangepast aan de voedingsbehoeften van het ras Geselecteerde ingrediënten: kunnen de gezondheid en het welzijn bevorderen en zorgen voor een maximale acceptatie Tandsteenpreventie: speciale formule met natriumtrifosfaat, kan calcium uit het speeksel verwijderen, waardoor het niet beschikbaar is voor de vorming van tandsteen. Bevat belangrijke voedingsstoffen: kan een gezond verouderingsproces helpen ondersteunen Rijk aan omega-3 vetzuren (EPA en DHA) biotine: kunnen de barrièrefunctie van de huid ondersteunen, wat weer een positief effect kan hebben op de kwaliteit van de huid en vacht van uw hond Mondhygiëne is een belangrijke factor bij het kiezen van de juiste voeding. De brokjes van Royal Canin Yorkshire Terrier Adult bevatten een calciumbinder die het risico op tandplakvorming kan verminderen. Droog- en natvoer kunnen worden gecombineerd. Het droogvoer bevat een hoge concentratie voedingsstoffen en kan de gezondheid van het gebit ondersteunen en positieve gezondheidsresultaten bevorderen. Het natvoer heeft van nature een hoger vochtgehalte en kan daardoor de gezondheid van de urinewegen en een ideaal gewicht ondersteunen. Zie voor meer informatie over het natvoer de onderstaande link: Royal Canin Yorkshire Terrier Adult Mousse Hondenvoer (Zooplus.nl)

Royal Canin Adult Yorkshire Terriër hondenvoer is speciaalvoer voor Yorkshire Terriërs vanaf 10 maanden. Royal Canin Adult Yorkshire Terriër hondenvoer helpt voor: * Een gezonde vacht * Vermindering van tandsteen * Een goede lichaamsconditie (Brekz.nl)
Categorie
EAN(s)
3182550799768
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Yorkshire Terrier Adult - Hondenvoer - 3 kg
€ 27,00
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Yorkshire Terrier Adult - 3 kg
€ 27,20
Thuiswinkel Waarborg
3kg Yorkshire Terrier Adult Royal Canin Breed Hondenvoer
€ 27,98
Royal Canin Adult Yorkshire Terriër hondenvoer 3 kg
€ 28,90