Royal Canin Yorkshire Terriër 28 Adult 1,5 kg

Royal Canin Yorkshire Terriër 28 Adult 1,5 kg

11,65 - 13,99
Bestel nu direct voor € 13,99

Deze voeding is speciaal ontwikkeld voor: Ondersteuning van de schitterende vacht, Beperking van ontstaan van tandsteen, Speciaal voor moeilijke eters en Het behoud van de vitaliteit.Yorkshire terrier Adult is geschikt voor... (Dierenwinkelxl.nl)

Royal Canin Adult Yorkshire Terriër hondenvoer is speciaalvoer voor Yorkshire Terriërs vanaf 10 maanden. Royal Canin Adult Yorkshire Terriër hondenvoer helpt voor: * Een gezonde vacht * Vermindering van tandsteen * Een goede lichaamsconditie (Brekz.nl)

Rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen Yorkshire Terriër vanaf 10 maanden.Speciaal voor de Yorkshire Terriër is er de Royal Canin Yorkshire Terrier Adult. Dit droogvoer bevat verschillende voedingsstoffen die bijdragen aan een gezonde, glanzende vacht en ondersteunt de vitaliteit van jouw rashond. (Medpets.nl)

Royal Canin Yorkshire Terrier Adult - Hondenvoer - 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokjes voor jouw volwassen Yorkie Yorkshire Terriërs of 'Yorkies' zijn van nature gelijkmatige, actieve en intelligente honden, vol met energie en levenslust. Omdat elk hondenras zijn unieke behoeften heeft, komt de Breed Health Nutrition Range tegemoet aan de voedingsbehoeften van honden van verschillende rassen. Royal Canin Yorkshire Terrier Adult is geschikt voor Yorkshire Terriërs van 10 maanden en ouder, en is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van je Yorkshire Terriër in het achterhoofd. Ondersteun je hond met goede voeding De Yorkshire Terriër staat bekend om zijn prominente vacht. Deze doet denken aan het haar van een paard, is uitzonderlijk fijn en lang en blijft doorgroeien. Deze aantrekkelijke vacht ruit niet en heeft specifieke voedingsstoffen nodig om het zacht en zijdeachtig te houden. Royal Canin Yorkshire Terrier Adult draagt bij aan het behoud van de gezondheid van de lange vacht van de Yorkshire. Verrijkt met een aangepast gehalte aan Omega 3-vetzuren, Omega-6 vetzuren, bernagieolie en biotine. Yorkshire Terriërs kunnen kieskeurig zijn als het gaat om hun voeding. Een smakelijke voeding is dan ook een vereiste. Daarom bevredigt deze brok zelfs de meest kieskeurige eter, dankzij een combinatie van uitzonderlijke smaken, die zelfs jouw Yorkshire Terriër niet zal kunnen weerstaan! Yorkshire Terriërs kunnen heel oud worden. Hun gemiddelde levensverwachting is maar liefst 15 jaar en zij staan een derde van hun leven bloot aan ouderdomsverschijnselen. Daarom bevat deze voeding geselecteerde voedingsstoffen om de gezondheid van oudere honden te helpen behouden. Royal Canin Yorkshire Terrier Adult helpt de vorming van tandsteen verminderen, dankzij de toegevoegde calciumvangers aan deze formule. Omdat ook bij honden smaken verschillen is de voeding ook beschikbaar als een overheerlijk zacht natvoer. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je hond gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Yorkshire Terrier Adult eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Yorkshire Terrier Adult bevat 1,5 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Royal Canin Yorkshire Terriër Adult draagt bij aan het behoud van de gezondheid van de lange vacht van de Yorkshire. Verrijkt met een aangepast gehalte aan Omega-3 vetzuren, Omega-6 vetzuren, bernagieolie en biotine. Royal Canin Yorkshire Terriër Adult bevredigt zelfs de meest kieskeurige eter, dankzij een combinatie van uitzonderlijke smaken, die zelfs jouw Yorkshire Terriër niet zal kunnen weerstaan! Royal Canin Yorkshire Terriër Adult helpt de vorming van tandsteen verminderen, dankzij de toegevoegde calciumvangers aan deze formule. Omdat ook bij honden smaken verschillen is Royal Canin Yorkshire Terriër ook beschikbaar als een overheerlijk zacht natvoer.Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je hond gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Royal Canin Yorkshire Terrier Adult in één oogopslag: Compleet voer voor Yorkshire Terriers vanaf de leeftijd van 10 maanden Afgestemd op de voedingsbehoeften van dit ras Geselecteerde ingrediënten: kunnen gezondheid en welzijn bevorderen en zorgen voor de hoogste acceptatie Rijk aan omega-3-vetzuren (EPA en DHA) en biotine: kan de barrièrefunctie van de huid ondersteunen, die op zijn beurt de huid- en vachtkwaliteit van jouw hond kan verbeteren Calculus profylaxe: speciale formule met natriumtrifosfaat, kan calcium in speeksel absorberen, dat daarom niet langer beschikbaar is voor calculusvorming Met voedingsstoffen: kan bijdragen aan een ondersteunend gezond verouderingsproces Mondhygiëne is een belangrijke factor bij het kiezen van het juiste voedsel. De Royal Canin Yorkshire Terrier brokken bevatten een calciumvanger die het risico op plaquevorming kan verminderen. Droog- en natvoer kunnen worden gecombineerd. Het droogvoer bevat een hoge concentratie voedingsstoffen, kan de tandgezondheid ondersteunen en positieve gezondheidsresultaten bevorderen. Het natvoer heeft van nature een hoger vochtgehalte en kan daardoor de gezondheid van de urinewegen en een ideaal gewicht ondersteunen. Meer informatie over het natvoer is te vinden via de volgende link: Royal Canin Breed Yorkshire Terrier Natvoer Royal Canin kwaliteitsbelofte Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. (Zooplus.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550716857
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin - Yorkshire Terrier Adult
€ 13,99
Royal Canin - Yorkshire Terrier Adult bestellen
Royal Canin Adult Yorkshire Terriër hondenvoer 1,5 kg
€ 15,20
Royal Canin Adult Yorkshire Terriër hondenvoer 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Yorkshire Terrier Adult - 1,5 kg
€ 15,60
Royal Canin Yorkshire Terrier Adult - 1,5 kg bestellen
Royal canin yorkshire terrier 28 adult yorkshire terrier - 1 ST à 1,5 KG
€ 16,75
Royal canin yorkshire terrier 28 adult yorkshire terrier - 1 ST à 1,5 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal canin yorkshire terrier 28 adult yorkshire terrier - 1 ST à 1,5 KG
€ 16,75
Royal canin yorkshire terrier 28 adult yorkshire terrier - 1 ST à 1,5 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Yorkshire Terrier Adult - Hondenvoer - 1.5 kg
€ 16,78
Royal Canin Yorkshire Terrier Adult - Hondenvoer - 1.5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
5kg Yorkshire Terrier Adult 1. Royal Canin Breed Hondenvoer
€ 17,98
5kg Yorkshire Terrier Adult 1. Royal Canin Breed Hondenvoer bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: