Royal Canin Veterinary Diet Urinary S/O Small Dog 4 kg

43,990 - 49,490
Bestel nu direct voor € 43,99

Royal Canin Veterinary Diet Urinary S/O Small Dogs - Hondenvoer - 4 kg direct bestellen in onze webshop! Een gezonde blaas voor iedere kleine hond Blaasproblemen komen veel voor bij honden en katten. Deze problemen zijn niet alleen vervelend, maar kunnen ook gevaarlijk zijn voor de gezondheid van je hond. Royal Canin Urinary S/O Small Dog is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van de urinewegproblemen bij o.a. blaas-, struviet- en calciumoxalaatstenen. Geschikt voor kleine honden tot 10 kg lichaamsgewicht. Geadviseerde gebruiksduur: 5 tot 12 weken voor het oplossen van struvietstenen en ten hoogste 6 maanden voor vermindering van herhaalde struvietsteenvorming. Blaasproblemen bij de hond Urinewegaandoeningen kunnen zich op meerdere plekken voordoen in de urinewegen van de hond, zoals in de blaas zelf, maar ook in de urineleiders of urinebuis. Als er in de urine zelf kristallen ontstaan, krijgt je hond last van blaasstenen. Gelukkig kan voeding invloed uitoefenen op de vorming van deze kristallen door middel van de zuurgraad van de urine en de samenstelling van mineralen. Urinary S/O ondersteunt de urinewegen op meerdere manieren. Zo wordt de urine verdunt zodat de hoeveelheid kristalvormende bestanddelen worden beperkt. Struviet- en calciumoxalaatstenen krijgen zo minder kans om te vormen. Ook bevat het voer een verlaagd magnesiumgehalte. Magnesium is namelijk één van de bestanddelen van struvietkristallen. Zorg ervoor dat je hond ook altijd vers drinkwater tot zijn beschikking heeft en met een beetje geluk worden kleine kristallen weer uitgeplast. Speciaal voor kleine honden zijn de brokken aangepast qua structuur, vorm en grootte zodat deze bijdragen aan een gezond gebit. Deze voeding kan je gebruiken bij: * Ondersteuning voor het oplossen van struvietstenen * Ondersteuning bij het voorkomen van de vorming van struviet- en calciumoxalaatstenen * Ondersteuning bij aandoeningen aan de urinewegen * Blaasontsteking Deze voeding mag niet gebruikt worden bij: * Hart- en vaatziekten * Chronische niesziekte * Gelijktijdig gebruik van urineverzurende middelen * Drachtige en zogende teefjes Geef niet zomaar Royal Canin Veterinary Diet! Let op: de Veterinary-lijn van Royal Canin is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen. Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden. Wanneer je dit Veterinary Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt. . Alle Royal Canin Veterinary Diet voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Royal Canin Urinary S/O Small Dog Royal Canin heeft een methode ontwikkeld die het mogelijk maakt om de S/O Index van een voeding te bepalen. De S/O Index is gebaseerd op de zuurgraad (pH) van de urine, het urinevolume en de concentratie van de verschillende componenten in de urine die stenen kunnen vormen. Dankzij de lage S/O Index kan Royal Canin Urinary S/O Small Dog struvietstenen oplossen en zowel struviet- als calciumoxalaatstenen voorkomen. Royal Canin Urinary S/O Small Dog heeft een aangepaste brokgrootte, die gemakkelijk te eten zijn. Kleine honden hebben sneller last van tandsteenvorming. Daarom bevat Urinary S/O Small Dog natriumpolyfosfaat om de vorming van tandsteen te verminderen. De Royal Canin Urinary S/O Small Dog is geschikt voor honden tot 10 kg. Voor honden zwaarder dan 10 kg is er de Royal Canin Urinary S/O hond. Eigenschappen & Indicaties Dieetvoeding voor het oplossen van struvietstenen Preventie van terugkerende vorming van urinewegstenen Heeft een aangepaste brokgrootte Met natriumpolyfosfaat om de vorming van tandsteen te verminderen Te gebruiken bij Bacteriële cystitis (blaasontsteking) Oplossen struvietstenen Preventie van terugkerende vorming van urinewegstenen (struviet en calciumoxalaat) Dosering Om de struvietstenen op te lossen en de urineweginfectie (in combinatie met antibiotica) te laten verdwijnen zal de hond minimaal 5 tot 12 weken gebruik moeten maken van dit voer. Indien de urineweginfectie verdwenen is (bacteriologisch onderzoek bij jouw dierenarts) nog minstens 1 maand geven. Niet te gebruiken bij (contra-indicaties) Pups en drachtige of zogende teven Chronische nieraandoening Metabole acidose Hartinsufficiëntie Urineverzurende medicatie (Historie van) pancreatitis Hyperlipidemie Inhoud 1,5, 4 of 8 kg  Ingrediënten Rijst, maïsmeel, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, dierlijke vetten, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, mineralen, plantaardige vezels, tarwegluten, eipoeder, sojaolie, visolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne). Analytische bestanddelen Ruw eiwit: 20%, ruw vet: 17%, ruwe celstof: 2,4%, ruwe as: 7,3%, calcium 0,7%, fosfor 0,7%, natrium 1,2%, kalium 0,8%, magnesium 0,05%, chloride 2%, zwavel 0,6%.  Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine A: 16000 IE/kg, vitamine D3: 1000 IE/kg, ijzer: 45 mg/kg, jodium: 4,50 mg/kg, koper: 14 mg/kg, mangaan: 59 mg/kg, zink: 144 mg/kg, selenium: 0,06 mg/kg. Opmerking Bij oudere dieren wordt aanbevolen de nierfunctie regelmatig door jouw dierenarts te laten controleren, ook voor het eerste gebruik (i.v.m. licht verhoogd natriumgehalte). (Medpets.nl)

Royal Canin Veterinary Urinary S/O Small Dog hondenvoer is een veterinaire hondenvoeding speciaal ontwikkeld voor de kleine hond met urinewegproblemen. * Helpt bij het oplossen van struvietstenen * Helpt de urinewegen gezond te houden * Draagt bij aan een gezond gebit (Brekz.nl)

Royal Canin Veterinary Canine Urinary S/O Small Dog is volwaardig compleet dieetvoer speciaal voor volwassen honden van kleine rassen, die last hebben van nierstenen. De dieetreceptuur is afgestemd om het een ongunstig urinemilieu voor het ontstaan van kristallen te creëren. Het urinary droogvoer van Royal Canin heeft een gematigde hoeveelheid hoogwaardige eiwitten en een laag magnesiumgehalte. Het kan de urine verdunnen en verzuren, wat kan bijdragen aan het verlagen van het risico op het ontstaan van nieuwe nierstenen. Bovendien kan deze dieetvoeding helpen om aanwezige stenen en kristallen te vergruizen. Daarnaast kan het helpen bij de tandsteenprofylaxe, aangezien het inhoudsstoffen bevat die het calcium in het speeksel binden, wat het ontstaan van tandsteen kan tegengaan. Algemene informatie: Vraag advies aan je dierenarts voordat je deze voeding gebruikt of de voedingsperiode verlengt. Wanneer je jouw hond veterinaire voeding geeft, moet je regelmatig je dierenarts raadplegen voor controles. Als de gezondheid van je hond verslechtert, vraag dan onmiddellijk advies aan een dierenarts. Indicaties: Bij struviet urolieten: oplossen en behandelen van recidieven Calciumoxalaat urolieten: management van recidieven Bacteriële blaasontsteking: behandeling van secundaire struviet kristalurie (samen met een adequate antibioticakuur) Contra-indicaties: Chronische nierziekte (CNI) Hartziekte (als natriumrestrictie nagestreefd wordt) Tegelijkertijd gebruiken van urineverzurende middelen In de groei, bij zwangerschap of tijdens het zogen Royal Canin Veterinary Canine Urinary S/O Small Dog in één oogopslag: Urinary-droogvoer voor volwassen honden van kleine rassen Dieet-compleetvoer voor honden met nierstenen en ziektes aan de lagere urinewegen Speciale receptuur: met laag magnesiumgehalte en gematigde hoeveelheid hoogwaardige eiwitten Lage RSS-waarde: een desaturatie van de urine (RSS = relative supersaturation) betekent een lage concentratie ionen die deelnemen aan het vormen van kristallen Urineverdunning: verdunning van de urine kan het risico op het ontstaan van nieuwe struviet- en calciumoxalaatstenen verkleinen Vergruizen van struvietstenen: kan het oplossen van aanwezige nierstenen ondersteunen Tandsteenprofylaxe: bindt het calcium met speeksel, wat het ontstaan van tandsteen kan tegenwerken Bekijk ook het gehele assortiment Royal Canin Veterinary. (Zooplus.nl)
Categorie
EAN(s)
3182550780964
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Urinary S/O Small dog - Hondenvoer - 4 kg
€ 43,99
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Veterinary Diet Urinary S/O Small Dogs - Hondenvoer - 4 kg
€ 45,70
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Urinary S/O Small Dog (USD 20) 4 kg
€ 47,60
Royal Canin Veterinary Urinary S/O Small Dogs hondenvoer 4 kg
€ 48,95
Thuiswinkel Waarborg
4kg Urinary S/O Small Dog Royal Canin Veterinary Diet Hondenvoer
€ 49,49