Royal Canin Veterinary Diet Urinary S/O Small Dog 1,5 kg

18,950 - 38,950
Bestel nu direct voor € 19,75

Royal Canin Veterinary Urinary S/O Small Dog hondenvoer is een veterinaire hondenvoeding speciaal ontwikkeld voor de kleine hond met urinewegproblemen. * Helpt bij het oplossen van struvietstenen * Helpt de urinewegen gezond te houden * Draagt bij aan een gezond gebit (Brekz.nl)

Dieetvoeding ter ondersteuning van de urinewegen van honden met een volwassen gewicht tot 10 kilo. Royal Canin Urinary S/O Small Dog is dieetvoeding speciaal ontwikkeld voor kleine honden (tot 10 kg) met problemen aan de urinewegen. (Medpets.nl)

Royal Canin Veterinary Diet Urinary S/O Small Dogs - Hondenvoer - 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Een gezonde blaas voor iedere kleine hond Blaasproblemen komen veel voor bij honden en katten. Deze problemen zijn niet alleen vervelend, maar kunnen ook gevaarlijk zijn voor de gezondheid van je hond. Royal Canin Urinary S/O Small Dog is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van de urinewegproblemen bij o.a. blaas-, struviet- en calciumoxalaatstenen. Geschikt voor kleine honden tot 10 kg lichaamsgewicht. Geadviseerde gebruiksduur: 5 tot 12 weken voor het oplossen van struvietstenen en ten hoogste 6 maanden voor vermindering van herhaalde struvietsteenvorming. Blaasproblemen bij de hond Urinewegaandoeningen kunnen zich op meerdere plekken voordoen in de urinewegen van de hond, zoals in de blaas zelf, maar ook in de urineleiders of urinebuis. Als er in de urine zelf kristallen ontstaan, krijgt je hond last van blaasstenen. Gelukkig kan voeding invloed uitoefenen op de vorming van deze kristallen door middel van de zuurgraad van de urine en de samenstelling van mineralen. Urinary S/O ondersteunt de urinewegen op meerdere manieren. Zo wordt de urine verdunt zodat de hoeveelheid kristalvormende bestanddelen worden beperkt. Struviet- en calciumoxalaatstenen krijgen zo minder kans om te vormen. Ook bevat het voer een verlaagd magnesiumgehalte. Magnesium is namelijk één van de bestanddelen van struvietkristallen. Zorg ervoor dat je hond ook altijd vers drinkwater tot zijn beschikking heeft en met een beetje geluk worden kleine kristallen weer uitgeplast. Speciaal voor kleine honden zijn de brokken aangepast qua structuur, vorm en grootte zodat deze bijdragen aan een gezond gebit. Deze voeding kan je gebruiken bij: * Ondersteuning voor het oplossen van struvietstenen * Ondersteuning bij het voorkomen van de vorming van struviet- en calciumoxalaatstenen * Ondersteuning bij aandoeningen aan de urinewegen * Blaasontsteking Deze voeding mag niet gebruikt worden bij: * Hart- en vaatziekten * Chronische niesziekte * Gelijktijdig gebruik van urineverzurende middelen * Drachtige en zogende teefjes Geef niet zomaar Royal Canin Veterinary Diet! Let op: de Veterinary-lijn van Royal Canin is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen. Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden. Wanneer je dit Veterinary Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt. . Alle Royal Canin Veterinary Diet voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Categorie
EAN(s)
3182550780940
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Veterinary Urinary S/O Small Dog hondenvoer 1,5 kg
€ 22,70
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Urinary S/O Small Dog - 1.5 kg
€ 22,90
Royal Canin Urinary S/O Small dog - Hondenvoer - 1,5 kg
€ 23,05
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Urinary S/O Small dog - Hondenvoer - 1,5 kg
€ 23,05
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Veterinary Diet Urinary S/O Small Dogs - Hondenvoer - 1.5 kg
€ 24,74