Home > Kattenvoer > Royal Canin > Royal Canin Sterilised +7 3,5 kg
Friday, 22 September 2023

Royal Canin Sterilised +7 3,5 kg

36,080 - 78,490
Bestel nu direct voor € 36,08

Royal Canin Sterilised 7+ kattenvoer is een hoogwaardige, complete droogvoeding voor gesteriliseerde of gecastreerde katten boven de 7 jaar oud. * Helpt om op gezond gewicht te blijven * Ondersteunt de nieren  * Ondersteunt de urinewegen (Brekz.nl)

Hoewel een complete en uitgebalanceerde voeding belangrijk is voor katten van alle leeftijden, zijn er speciale voedingsstoffen die de gezondheid van een gecastreerde of gesteriliseerde kat van een bepaalde leeftijd helpen te ondersteunen. Royal Canin Sterilised 7+ is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van je gecastreerde of gesteriliseerde volwassen kat in het achterhoofd. Om je gecastreerde of gesteriliseerde volwassen kat te helpen bij de eerste symptomen van het ouder worden, is Royal Canin Sterilised 7+ verrijkt met specifieke voedingsstoffen zoals groene thee polyfenolen, vitamine C, EPA en DHA. Deze helpen je ouder wordende kat zo lang mogelijk vitaal te blijven. Royal Canin Sterilised 7+ bevat een gematigde hoeveelheid vet. Een aangepaste dagelijkse hoeveelheid van deze voeding helpt je kat haar ideale gewicht te behouden. Dankzij een aangepast fosforgehalte helpt Royal Canin Sterilised 7+ de gezonde nierfunctie van jouw kat te ondersteunen. Daarnaast is Royal Canin Sterilised 7+ speciaal ontwikkeld om de gezonde urinewegen van je kat te helpen ondersteunen. Royal Canin Sterilised 7+ in een overzicht: Hoogwaardig compleet voer voor gesteriliseerde katten vanaf 7 jaar Behendig en vitaal De aangepaste samenstelling ondersteunt het gewichtsbeheer en daarmee de mobiliteit. Exclusief en uniek De brokken zijn knapperig en lekker, zo stimuleren ze de kaakspieren en tanden. Gezond ouder worden: de verouderingssymptomen kunnen optimaal worden tegengegaan Vitaliteitscomplex: van groene thee polyfenolen, vitamine C en omega-3-vetzuren, kan een goede fysieke conditie bevorderen Gezonde urinewegen: het aangepaste fosforgehalte kan de nierfunctie bevorderen Gewichtsregeling: door aangepast vet- en eiwitgehalte Royal Canin kwaliteitsbehoefte Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat Royal Canin Sterilised 7+ eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Bijpassend natvoer voor Royal Canin Sterilised +7 droogvoer: Royal Canin Instinctive 7+ in Saus Royal Canin Sterilised in Saus (Zooplus.nl)

Royal Canin Sterilised 7+ Sterilised 7+ van Royal Canin is speciaal afgestemd op hongerige katten van 7 tot 12 jaar, die gecastreerd of gesteriliseerd zijn. Gesteriliseerde/gecastreerde katten hebben namelijk minder calorieën nodig. Maar vaak blijft de eetlust hetzelfde of neemt het toe. Deze voeding geeft een langer verzadigd gevoel en vermindert zo het hongergevoel. Ook ondersteunt dit voer de nierfunctie en beschermt het tegen ouderdomsverschijnselen. Eigenschappen Vermindert het hongergevoel door een specifieke combinatie van vezels. Vezels zorgen voor een verzadigd gevoel, zodat jouw kat geen honger meer heeft. Helpt jouw kat een gezond gewicht te behouden door een verlaagd vetgehalte en goede vetverbranding. Beschermt jouw kat tegen ouderdomsverschijnselen. Dit door de nierfunctie te ondersteunen met hoogwaardige eiwitten en een aangepast fosforgehalte. Geschikt voor Volwassen gesteriliseerde/gecastreerde katten van 7 tot 12 jaar Smaak Gevogelte Inhoud 400 g, 1,5, 3,5 of 10kg Samenstellling Maïs, isolaat van plantaardige eiwitten, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïsgluten, plantaardige vezels, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, tarwe, rijst, gist en delen daarvan, mineralen, bietenpulp, visolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, psylliumschil en psylliumzaden, sojaolie, hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine). Analytische bestanddelen Ruw vet: 12,00 %, Ruwe as: 7,60 %, Ruwe celstof: 5,30 %, Ruw eiwit: 36,00 %, Fosfor: 0,73 g, EPA/DHA: 3,10 g Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine A: 17000,00 IE/kg, Vitamine D3: 900,00 IE/kg, E1 (ijzer): 35,00 mg/kg, E2 (jodium): 3,50 mg/kg, E4 (koper): 11,00 mg/kg, E5 (mangaan): 45,00 mg/kg, E6 (zink): 136,00 mg/kg, E8 (selenium): 0,06 mg/kg, Vitamine C: 180,00 mg/kg (Medpets.nl)

Royal Canin Sterilised 7+ - Kattenvoer - 3.5 kg direct bestellen in onze webshop! Gezonde voeding voor jouw gecastreerde ouder wordende kat Hoewel een complete en uitgebalanceerde voeding belangrijk is voor katten van alle leeftijden, zijn er speciale voedingsstoffen die de gezondheid van een gecastreerde of gesteriliseerde kat van een bepaalde leeftijd helpen te ondersteunen. Sterilised 7+ van Royal Canin is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van je gecastreerde of gesteriliseerde volwassen kat in het achterhoofd. Gezond ouder worden Tijdens deze fase van het leven van je kat, zal zij te maken krijgen met de eerste symptomen van het ouder worden. De juiste voeding kan de lichamelijke veranderingen die hierbij horen, ondersteunen. Om je gecastreerde of gesteriliseerde volwassen kat te helpen bij de eerste symptomen van het ouder worden, is Royal Canin Sterilised 7+ verrijkt met specifieke voedingsstoffen zoals groene thee polyfenolen, vitamine C, EPA en DHA. Deze helpen je ouder wordende kat zo lang mogelijk vitaal te blijven. Behoud van haar ideale gewicht is belangrijk voor je kat, ongeacht haar leeftijd. Sterilised 7+ bevat een gematigde hoeveelheid vet. Een aangepaste dagelijkse hoeveelheid van deze voeding helpt je kat haar ideale gewicht te behouden. Door de richtlijnen op de verpakking te volgen, zorg je ervoor dat je kat een uitgebalanceerde hoeveelheid voeding voorgeschoteld krijgt, ter ondersteuning van haar gezondheid. Dankzij een aangepast fosforgehalte helpt deze voeding de gezonde nierfunctie van jouw kat te ondersteunen. Daarnaast is Royal Canin Sterilised 7+ zo ontwikkeld dat ook de urinewegen de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als je kat Royal Canin Sterilised 7+ eet, krijgt ze een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Sterilised 7+ is verkrijgbaar in 400 gr, 1,5 kg, 3,5 kg en 10 kg. . Alle Royal Canin voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)Categorie
EAN(s)
3182550784580
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Sterilised 7+ - 3.5 kg
€ 36,08
Royal Canin Sterilised 7+ kattenvoer 3,5 kg
€ 39,95
Thuiswinkel Waarborg
3,5kg Sterilised 7+ Royal Canin Kattenvoer
€ 39,99
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Sterilised 7+ - 3,5 kg
€ 40,40
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Sterilised 7+ - Kattenvoer - 3.5 kg
€ 42,45