Royal Canin Satiety Support Kat 3,5 kg

44,990 - 49,300
Bestel nu direct voor € 44,99

Royal Canin Veterinary Diet Satiety Weight Management - Kattenvoer - 3.5 kg direct bestellen in onze webshop! Overgewicht bij de kat Het is voor katten net zo belangrijk als voor mensen om een gezond gewicht te hebben. Dieren worden nou eenmaal een stuk ouder bij een optimaal gewicht. Is je kat te zwaar of heeft deze aanleg voor overgewicht? Probeer dan Royal Canin Satiety Weight Management. Geadviseerde gebruiksduur: tot het gewenste lichaamsgewicht is bereikt. Voor een verzadigd gevoel Een te zwaar lichaamsgewicht heeft meerdere effecten op de gezondheid van je kat. Zo belast een te veel aan gewicht de botten en gewrichten. Dit kan problemen zoals artrose verergeren, wat pijnlijk is voor je kat. Een te zware kat zal ook minder goed kunnen rennen, spelen en bewegen. Zijn weerstand wordt lager, ze kunnen slechter tegen de hitte en zullen zich gewoon minder goed voelen. Doordat te dikke katten nauwelijks bewegen, neemt de spiermassa af en kan het overgewicht alleen maar erger worden. Satiety Weight Management zorgt ervoor dat je kat gewicht verliest, maar wel zijn spiermassa behoudt dankzij het hoge eiwitgehalte. 97% van de katten valt binnen 3 maanden af met deze brokken! Satiety Weight Management bevat dezelfde eigenschappen als Royal Canin Obesity Management, het verschil is dat Satiety Weight Management een hoog gehalte aan natuurlijke vezels bevat die zorgen voor een snel optredend en lang aanhoudend gevoel van verzadiging. Zo voorkom je dat je kat de hele dag hongerig is en vervelend gedrag gaat vertonen. 82% van de katten stopt daardoor met bedelgedrag. Deze voeding kan je gebruiken bij: * Overgewicht (obesitas) * Behoud van ideale gewicht Deze voeding mag niet gebruikt worden bij: * Katten met verhoogde energiebehoefte * Drachtige of zogende poezen Geef niet zomaar Royal Canin Veterinary Diet! Let op: de Veterinary-lijn van Royal Canin is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen. Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden. Wanneer je dit Veterinary Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt. . Alle Royal Canin Veterinary Diet voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Royal Canin Veterinary Satiety Weight Management kattenvoer is een volledig dieetvoer, speciaal ontwikkeld voor katten die last hebben van overgewicht. * Helpt bij afvallen * Verrijkt met belangrijke voedingsvezels * Bevordert een glanzende vacht (Brekz.nl)

Algemene informatie: Vraag advies aan je dierenarts voordat je deze voeding gebruikt of de voedingsperiode verlengt. Wanneer je jouw kat veterinaire voeding geeft, moet je regelmatig je dierenarts raadplegen voor controles. Als de gezondheid van je kat verslechtert, vraag dan onmiddellijk advies aan een dierenarts. Royal Canin Veterinary Feline Satiety Weight Management is smaakvol dieetvoer voor volwassen katten. De receptuur van dit droogvoer is speciaal afgestemd om het gewichtsbeheer te ondersteunen. Het voer heeft een gereduceerd energiegehalte en kan je kat helpen om op een gezonde manier gewicht te verliezen en het gewicht na het dieet te behouden. Royal Canin Veterinary Feline Satiety Support Weight Management wordt gekenmerkt door een hoog eiwitgehalte, wat belangrijk is voor het behoud van magere spiermassa. Het natuurlijke vezelgehalte is ook hoog om bij te dragen tot een goed verzadigd gevoel na de maaltijd. Dit helpt bedelgedrag tussen de voederbeurten door te voorkomen. Royal Canin Veterinary Feline Satiety Weight Management in één oogopslag: Nat dieetvoer voor volwassen katten Gereduceerd caloriegehalte: voor de ondersteuning van het gewichtsbeheer, kan helpen bij gewichtsafname en bijdragen aan het behoud van het ideale gewicht Hoog eiwitgehalte: kan het behoud van de slanke spiermassa ondersteunen tijdens het dieet Aangenaam verzadigend: hoog vezelgehalte voor een goed verzadigd gevoel na de maaltijd, ondersteunt onder controle houden van het 'bedelgedrag' Evenwichtig en compleet: voorziet je kat van voedingsstoffen en micronutriënten om symptomen van tekorten tijdens het dieet helpen tegen te gaan S/O-index: het voer creëert een ongunstige omgeving voor de aanmaak van struviet- en calciumoxalaatstenen Smakelijke receptuur: dunne plakjes in saus, heerlijke smaak (Zooplus.nl)

Afvallen zonder honger Door de speciale receptuur en gedoseerde porties biedt Royal Canin Satiety Support nieuwe mogelijkheden voor de succesvolle behandeling van overgewicht bij de kat. Deze voeding helpt uw huisdier het juiste gewicht te krijgen zonder dat het een hongerig gevoel heeft. Eigenschappen Royal Canin Satiety Support bevat een unieke combinatie van voedingsvezels, waardoor een bewezen snel en lang aanhoudend verzadigingsgevoel optreedt. De maag van de kat is direct na het eten gevulder en het duurt langer voordat de voeding verteerd is. Hierdoor duurt het dus langer voordat uw dier weer honger krijgt. Dit zorgt voor minder ongewenst gedrag zoals zoals bedelen, voedsel stelen, constant miauwen etc. Daarnaast is de dichtheid van de brokjes van Royal Canin Satiety Support verminderd, zodat u een relatief normale portie kan geven. Hierdoor is het makkelijker om therapietrouw te blijven. Ook verkrijgbaar in Royal Canin Satiety kat natvoeding. Voeding, lichaamsbeweging en gedrag Katten laten afvallen kan soms lastig zijn, maar met geduld en doorzettingsvermogen is het zeker mogelijk. Drie factoren zijn hierbij belangrijk: voeding, lichaamsbeweging en gedrag. Om te weten hoe veel voeding u mag geven, dient u het streefgewicht te laten bepalen bij uw dierenarts. Op de verpakking van het voer kunt u dan vinden hoe veel uw kat per dag mag eten. Ook lichaamsbeweging is belangrijk. Stimuleer uw kat meer te bewegen door bijvoorbeeld met hem te spelen. Ook moet gekeken worden naar het gedrag van de kat. Als hij zijn natuurlijke gedrag niet kan uitoefenen, kan hij dit onder andere gaan uiten door meer te eten. Ook mag de kat geen tussendoortjes (meer) krijgen, hoe veel hij er ook om zeurt. Ingrediënten Gedehydreerd gevogeltevlees, plantaardige vezels, tapioca, tarwegluten, tarwemeel, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, dierlijke vetten, mineralen, cichoreipulp, visolie, psylliumschillen en -zaden, hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine). Analytische bestanddelen Ruw eiwit: 34%, ruw vet: 9%, ruwe celstof: 13,9%, ruwe as: 8,8%. Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine A: 25200.00 IE/kg, vitamine D3: 1000.00 IE/kg, E1 (ijzer): 37.00 mg/kg, E2 (jodium): 3.70 mg/kg, E4 (koper): 4.00 mg/kg, E5 (mangaan): 48.00 mg/kg, E6 (zink): 143.00 mg/kg, E8 (selenium): 0.06 mg/kg. (Medpets.nl)
Categorie
EAN(s)
3182550768481
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Satiety Weight Management - Kattenvoer - 3,5 kg
€ 44,99
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Veterinary Diet Satiety Weight Management - Kattenvoer - 3.5 kg
€ 44,99
Royal Canin Veterinary Satiety Weight Management kattenvoer 3,5 kg
€ 48,95
Thuiswinkel Waarborg
3,5kg Feline Satiety Support Weight Management Royal Canin Veterinary Diet Kattenvoer
€ 48,99
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Satiety kat (SAT 34) 3.5 kg
€ 49,30