Royal Canin Satiety Support Kat 1,5 kg

Royal Canin Satiety Support Kat 1,5 kg

19,99 - 28,57
Bestel nu direct voor € 19,99

Let op de volgende opmerkingen: Het voeren van diergeneeskundig dieetvoer mag alleen gebeuren na ruggespraak met de dierenarts. Tijdens het voeren van dierengeneeskundig dieetvoer moet je regelmatig (iedere 6 maanden) bij de dierenarts langsgaan voor controles. Mocht de gezondheidstoestand van je huisdier slechter worden, raadpleeg dan zo snel mogelijk een dierenarts. Als je het gekozen dieetvoer in de winkelwagen plaatst, bevestig je dat je bovenstaande opmerkingen hebt gelezen en begrepen. Royal Canin Veterinary Feline Satiety Weight Management is smaakvol dieetvoer voor volwassen katten. De receptuur van dit natvoer is speciaal afgestemd om het gewichtsbeheer te ondersteunen. Het voer heeft een gereduceerd energiegehalte en kan je kat helpen om op een gezonde manier gewicht te verliezen en het gewicht na het dieet te behouden. Het kattenvoer van Royal Canin kan dankzij het hoge eiwitgehalte bijdragen aan het behoud van slanke spieren tijdens de gewichtsafname. Het is bovendien rijk aan vezels en zorgt voor een verzadigd gevoel. Dat is belangrijk om het 'bedelgedrag' van je kat onder controle te houden en het eten tussen de maaltijden door te vermijden. Het voer creëert een ongunstig urinemilieu voor de aanmaak van struviet- en calciumoxalaatstenen. Bovendien scoort het dieetvoer voor katten punten met een evenwichtige en complete samenstelling en het is geschikt voor de dagelijkse voeding van je kat. Het bestaat uit smakelijke stukjes en je ontvangt het compleetvoer in praktische portiezakjes. Royal Canin Veterinary Feline Satiety Weight Management in één oogopslag: Nat dieetvoer voor volwassen katten Gereduceerd caloriegehalte: voor de ondersteuning van het gewichtsbeheer, kan helpen bij gewichtsafname en bijdragen aan het behoud van het ideale gewicht Hoog eiwitgehalte: kan het behoud van de slanke spiermassa ondersteunen tijdens het dieet Aangenaam verzadigend: hoog vezelgehalte voor een goed verzadigd gevoel na de maaltijd, ondersteunt onder controle houden van het 'bedelgedrag' Evenwichtig en compleet: voorziet je kat van voedingsstoffen en micronutriënten om symptomen van tekorten tijdens het dieet helpen tegen te gaan S/O-index: het voer creëert een ongunstige omgeving voor de aanmaak van struviet- en calciumoxalaatstenen Appetijtelijke receptuur: dunne plakjes in saus, heerlijke smaak (Zooplus.nl)

Royal Canin Veterinary Diet Satiety Weight Management kattenvoer (voorheen Obesity) is een volledig dieetvoer, speciaal ontwikkeld voor katten die last hebben van overgewicht. * Helpt bij afvallen * Verrijkt met belangrijke voedingsvezels * Bevordert een glanzende vacht (Brekz.nl)

Kattenvoer voor volwassen katten met overgewicht Royal Canin Satiety Weight Management is dieetvoeding speciaal ontwikkeld ter behandeling van overgewicht bij de kat. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550768474
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
1,5kg Feline Satiety Support Weight Management Royal Canin Veterinary Diet Kattenvoer
€ 22,98
1,5kg Feline Satiety Support Weight Management Royal Canin Veterinary Diet Kattenvoer bestellen
Royal Canin Veterinary Diet Satiety Weight Management kattenvoer 1,5 kg
€ 23,90
Royal Canin Veterinary Diet Satiety Weight Management kattenvoer 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Satiety kat - 1.5 kg
€ 25,65
Royal Canin Satiety kat - 1.5 kg bestellen
Royal Canin Satiety Weight Management - Kattenvoer - 1,5 kg
€ 28,57
Royal Canin Satiety Weight Management - Kattenvoer - 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Satiety Weight Management - Kattenvoer - 1,5 kg
€ 28,57
Royal Canin Satiety Weight Management - Kattenvoer - 1,5 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: