Home > Kattenvoer > Royal Canin > Royal Canin Mobility Kat 4 kg
vrijdag, 03 februari 2023
Royal Canin Mobility Kat 4 kg

Royal Canin Mobility Kat 4 kg

58,48 - 69,35
Bestel nu direct voor € 58,48

Royal Canin Veterinary Diet Mobility kattenvoer is een uitgebalanceerde volledige voeding ter ondersteuning van de gewrichten van de ouder wordende kat. * Helpt de mobiliteit verbeteren * Beschermt cellen en weefsels * Ondersteunt de nierfunctie (Brekz.nl)

Royal Canin Veterinary Diet Mobility - Kattenvoer - 4 kg direct bestellen in onze webshop! Ondersteuning van de gewrichten Alle katten kunnen last krijgen van gewrichtsproblemen, het risico op deze problemen is nog groter bij oudere katten. Het is belangrijk om bij dit soort katten te kiezen voor een voeding die de gewrichten ondersteunt. Royal Canin Mobility verbetert de mobiliteit en levenskwaliteit van je kat. Gewrichtsproblemen bij katten Om de gewrichten van de kat gezond te houden, bevat Mobility een hoog gehalte aan glucosamine en groenlipmossel. De groenlipmossel zorgt voor een pijnstillende, ontstekingsremmende en kraakbeenondersteunende werking. De brok is volgens een exclusief gepatenteerd proces geproduceerd. Ook zorgt de voeding voor een verbeterde weerstand en een remming van ouderdomsverschijnselen voor de oudere katten. Deze voeding kan je gebruiken bij: * Ondersteuning van mobiliteit * Ondersteuning van gewrichten bij artrose * Ondersteuning van gewrichten na operatie of trauma * Stijfheid en startkreupelheid bij senior kattenDeze voeding mag niet gebruikt worden bij: * Drachtige of zogende poezen Geef niet zomaar Royal Canin Veterinary Diet! Let op: de Veterinary-lijn van Royal Canin is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen. Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden. Wanneer je dit Veterinary Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt. . Alle Royal Canin Veterinary Diet voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Kattenvoer ter ondersteuning van de gewrichten van volwassen en oudere katten Royal Canin Mobility Kat is een volledige dieetvoeding voor volwassen en oudere katten die helpt de gewrichten op een natuurlijke wijze gezond en beweeglijk te houden. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550815482
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Mobility kat - 4 kg
€ 58,48
Royal Canin Mobility kat - 4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Mobility kat - 4 kg
€ 58,48
Royal Canin Mobility kat - 4 kg bestellen
Royal Canin Veterinary Diet Mobility kattenvoer 4 kg
€ 60,49
Royal Canin Veterinary Diet Mobility kattenvoer 4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Veterinary Diet Mobility - Kattenvoer - 4 kg
€ 69,35
Royal Canin Veterinary Diet Mobility - Kattenvoer - 4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Mobility kat - 4 kg
€ 69,80
Royal Canin Mobility kat - 4 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: