Home > Kattenvoer > Royal Canin > Royal Canin Mobility Kat 2 kg
zondag, 27 november 2022
Royal Canin Mobility Kat 2 kg

Royal Canin Mobility Kat 2 kg

27,85 - 34,06
Bestel nu direct voor € 27,85

Royal Canin Veterinary Diet Mobility kattenvoer is een uitgebalanceerde volledige voeding ter ondersteuning van de gewrichten van de ouder wordende kat. * Helpt de mobiliteit verbeteren * Beschermt cellen en weefsels * Ondersteunt de nierfunctie (Brekz.nl)

Gewrichtsziekten kunnen bij katten diverse oorzaken hebben. Enerzijds speelt genetische aanleg een rol, anderzijds is slijtage één van de oorzaken. Maar ook blessures aan de gewrichten en overbelasting door overgewicht zijn vaak de oorzaak. Royal Canin mobility is een speciaalvoeding voor katten met gewrichtsziekten en is ook geschikt voor en na operaties aan het bewegingsapparaat. Voor verlichting van de symptomen wordt aan de samenstelling de voedingsstoffen uit de Nieuw-Zeelandse groenlipmossel toegevoegd. Ook de lange keten vetzuren EPA en DHA kunnen aan de gezondheid van de gewrichten bijdragen, doordat zij bij ontstekingsreacties de gewrichten kunnen helpen moduleren. Een speciaal antioxidantencomplex biedt bescherming tegen agressieve stofwisselingsproducten. Let op de volgende aanwijzingen: Het voeden van een veterinair dieetvoer mag alleen gebeuren in samenspraak met de dierenarts. Tijdens het voeden van een veterinair dieetvoer, dien je jouw dierenarts regelmatig (elke 6 maanden) te bezoeken. Als de gezondheid van je huisdier verslechtert, dien je onmiddelijk de dierenarts te raadplegen. Met de toevoeging van het geselecteerde dieetvoer aan je winkelwagen, bevestig je de bovengenoemde aanwijzingen te hebben gelezen en begrepen. Indicaties: Gewrichtsziekten Voor en na operaties aan het bewegingsapparaat Contra-indicaties: Katten in de groei Drachtige en zogende katten Specifieke producteigenschappen: GLM: de voedingsstoffen uit de Nieuw-Zeelandse groenlipmossel (Perna canaliculus) kunnen helpen de klinische symptomen bij gewrichtsziekten van katten te verbeteren. EPA/DHA: eicosapentaenzuur (EPA) en docosahexaenzuur (DHA) zijn lange keten vetzuren van het type Omega-3. Deze kunnen ontstekingsreacties van de gewrichten helpen moduleren. Matig fosforgehalte: een matige fosfortoevoer kan helpen de nierfunctie te ondersteunen. Antioxidantencomplex: een synergistisch werkend antioxidantencomplex (vit. E, vit. C, taurine, luteïne) kan de lichaamscellen tegen aanvallen van agressieve stofwisselingsproducten beschermen, het immuunsysteem ondersteunen en helpen tegen vroegtijdige celveroudering. Behandelingsduur: Bij een consequent dieet van zes tot acht weken kan een verbetering van de gewrichtsgezondheid worden geconstateerd. Het voeren met dit voer kan levenslang worden voortgezet. Meer informatie: de voedingsstoffen van de groenlipmossel (GLM) worden middels een exclusief, gepatenteerd proces gewonnen: dehydratie op lage temperatuur, zodat de chondroprotectieve werking behouden blijft. De GLM bevat bovendien naast glycosaminoglycanen ook het unieke Omega-3-vetzuur eicosapentaenzuur (ETA, ontstekingsremmende werking op de gewrichten). (Zooplus.nl)

Kattenvoer ter ondersteuning van de gewrichten van volwassen en oudere katten Royal Canin Mobility Kat is een volledige dieetvoeding voor volwassen en oudere katten die helpt de gewrichten op een natuurlijke wijze gezond en beweeglijk te houden. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550767644
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Veterinary Diet Mobility kattenvoer 2 kg
€ 30,80
Royal Canin Veterinary Diet Mobility kattenvoer 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
2kg Feline Mobility Royal Canin Veterinary Diet Kattenvoer
€ 30,98
2kg Feline Mobility Royal Canin Veterinary Diet Kattenvoer bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Mobility kat - 2 kg
€ 33,45
Royal Canin Mobility kat - 2 kg bestellen
Royal Canin Mobility - Kattenvoer - 2 kg
€ 34,78
Royal Canin Mobility - Kattenvoer - 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Mobility - Kattenvoer - 2 kg
€ 34,78
Royal Canin Mobility - Kattenvoer - 2 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: