Home > Hondenvoer > Royal Canin > Royal Canin Mini Adult 8 kg
vrijdag, 09 december 2022
Royal Canin Mini Adult 8 kg

Royal Canin Mini Adult 8 kg

36,99 - 46,99
Bestel nu direct voor € 36,99

Royal Canin Mini Adult is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van jouw kleine volwassen hond in het achterhoofd, en is geschikt voor kleine honden vanaf een leeftijd van 10 maanden en een lichaamsgewicht van maximaal 10 kilogram. Honden van een klein ras, zoals de jouwe, hebben over het algemeen een hoge energiebehoefte. Royal Canin Mini Adult is speciaal samengesteld met voedingsstoffen die daaraan tegemoet komen en helpt hem een gezond gewicht te behouden. Sommige kleine rashonden zijn kieskeuriger dan anderen. Royal Canin Mini Adult is extra smakelijk door een selectie van exclusieve aroma’s, die zelfs de meest kieskeurige eter wel zullen bevallen. Royal Canin Mini Adult is daarnaast verrijkt met voedingsstoffen die de gezondheid van de huid en vacht helpen ondersteunen. Omdat ook bij honden smaken verschillen is Royal Canin Mini Adult ook beschikbaar als natvoer in een overheerlijke jus. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je hond gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Royal Canin Mini Adult in een overzicht: • Uitgebalanceerd droogvoer voor kleine honden vanaf 10 maanden Evenwichtig recept De aanwezige voedingsstoffen en eiwitten kunnen bijdragen aan het maximale welzijn. Klein maar fijn De brokken zijn in vorm en grootte, aangepast aan de kleine en smalle kaken van jouw hond. Evenwichtig energieniveau: door een gebalanceerde energie-inhoud Licht verteerbaar: speciaal geselecteerde eiwitten kunnen het gezonde metabolisme ondersteunen Gewichtscontrole: L-carnitine kan het vetmetabolisme stimuleren Exclusieve aroma's: verhoogt de acceptatie bij veel honden Huid- en vachtgezondheid: kan worden ondersteund door omega-3-vetzuren Royal Canin kwaliteitsbelofte Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond Royal Canin Mini Adult eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Bijpassend natvoer voor Royal Canin Mini Adult: Royal Canin Mini Adult (Zooplus.nl)

Royal Canin Mini Adult hondenvoer is een hoogwaardige, complete droogvoeding voor kleine honden van 10 maanden tot 8 jaar met een volwassen gewicht van 4 tot 10 kilogram. De kenmerken van Royal Canin Mini Adult hondenvoer:  * Bevat een aangepaste energiegehalte * Zeer smakelijke voeding * Bevordert de vachtconditie (Brekz.nl)

Hondenvoer voor kleine honden van 10 maanden tot 8 jaar met een volwassen gewicht van 4 tot 10 kilo Royal Canin Mini Adult is speciaal samengesteld voer voor volwassen kleine honden tot 10 kg. Het aangepaste energiegehalte in het voer draagt bij aan het behoud van het ideale lichaamsgewicht van kleine viervoeters. De brokgrootte is speciaal aangepast voor kleine kaken. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550716888
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
8kg Mini Adult Royal Canin Size Hondenvoer
€ 36,99
8kg Mini Adult Royal Canin Size Hondenvoer bestellen
Royal Canin Mini Adult hondenvoer 8 kg
€ 42,95
Royal Canin Mini Adult hondenvoer 8 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Mini Adult - 8 kg
€ 45,70
Royal Canin Mini Adult - 8 kg bestellen
Royal Canin Mini Adult 8 KG
€ 45,89
Royal Canin Mini Adult 8 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Mini Adult 8 KG
€ 45,89
Royal Canin Mini Adult 8 KG bestellen
Royal Canin - Mini Adult
€ 46,99
Royal Canin - Mini Adult bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: