Home > Hondenvoer > Royal Canin > Royal Canin Mini Adult 2 kg
Tuesday, 16 April 2024

Royal Canin Mini Adult 2 kg

14,690 - 20,080
Bestel nu direct voor € 16,75

Royal Canin Mini Adult Kleine hondjes hebben veel energie en in al die enthousiasme kunnen ze soms wat extra energie gebruiken. Speciaal voor deze hondjes is er Mini Adult van Royal Canin. Dit droogvoer is speciaal samengesteld voor honden van een klein ras tot 10 kg. Door het aangepaste energiegehalte draagt het voer bij aan het behoud ideale lichaamsgewicht. Eigenschappen Smakelijk droogvoer voor honden van een klein hondenras tot 10 kg Draagt bij aan het verminderen van tandplak en het vormen van tandsteen Ondersteunt een gezonde huid en het krijgen van een mooie glanzende vacht De brokgrootte is speciaal aangepast voor kleine kaken Het aangepaste energiegehalte draagt bij aan het behouden van het ideale lichaamsgewicht van je kleine viervoeter Geschikt voor Honden van een klein hondenras tot 10 kg van 10 maanden tot 8 jaar oud Smaken Gevogelte, rund en varken Inhoud 800 g 2 kg 4 kg 8 kg Samenstelling Maïs, maïsmeel, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, gedehydreerd runder-en varkenseiwit*, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, Maïsgluten, bietenpulp, rijst, tarwe, isolaat van plantaardige eiwitten*, mineralen, visolie, sojaolie, gist en delen daarvan, Fructo-Oligo-Sacchariden. Analytische bestanddelen Ruw eiwit: 27,0% - Ruwe celstof: 1,3% - Ruw vet: 16,0% - Ruwe as: 6,8% - Metaboliseerbare energie: 3.920kcal/kg. Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine A: 22.000IE, Vitamine D3: 1.000IE, E1 (IJzer): 39mg, E2 (Jodium): 3,1mg, E4 (Koper): 12mg, E5 (Mangaan): 51mg, E6 (Zink): 138mg, E8 (Selenium): 0,1mg, L-carnitine: 50,0mg-Conserveermiddelen-Antioxidanten. (Medpets.nl)

Royal Canin Mini Adult is een speciaal ontwikkeld droogvoer voor kleine hondenrassen. Het is perfect afgestemd op de behoeften van volwassen honden en biedt een evenwichtige voeding die je huisdier helpt in topvorm te blijven. Dankzij de aangepaste brokgrootte is het ook ideaal voor kleine kaakjes. Royal Canin Mini Adult scoort met licht verteerbare ingrediënten die een optimale opname van voedingsstoffen ondersteunen. Daarnaast lokt het met zijn eetlustige aroma's zelfs de meest kieskeurige honden naar de voerbak. Daarnaast voorziet het voer je hond van antioxidanten die bijdragen aan de ondersteuning van het immuunsysteem. Royal Canin Mini Adult in één oogopslag: Smaakvol compleetvoer voor volwassen honden van kleine rassen (tot 10 kg) vanaf 10 maanden Aangepast caloriegehalte: Ondersteunt het gewichtsbeheer Goed verteerbare ingrediënten: bevordert een optimale opname van voedingsstoffen Natuurlijke afweer: verrijkt met antioxidanten ter ondersteuning van de natuurlijke afweer Aangepaste brokgrootte: ideaal voor kleine kaakjes met aroma's die de eetlust stimuleren: zorgt voor een hoge acceptatie (Zooplus.nl)

Royal Canin Mini Adult Voeding geschikt voor kleine honden tussen 10 maanden en 8 jaar. Door hun kleine formaat hebben Mini honden een grotere energiebehoefte dan grote honden. Een duidelijk voorbeeld: zij moeten meer passen... (Dierenwinkelxl.nl)

Royal Canin Mini Adult hondenvoer is een hoogwaardige, complete droogvoeding voor kleine honden vanaf 10 maanden oud met een gewicht tot 10 kilogram. * Helpt een gezond gewicht te behouden bij kleine honden met een hoog energiebehoefte.  * Helpt de botten gezond en sterk te houden * Tip: Combineer met bijpassend natvoer. Dit kunt u hierboven apart bij bestellen. (Brekz.nl)

Royal Canin Mini Adult - Hondenvoer - 2 kg direct bestellen in onze webshop! Gezonde voeding voor jouw kleine volwassen hond Ook nu jouw kleine hond volwassen is geworden, blijft een uitgebalanceerde voeding belangrijk ter ondersteuning van zijn gezondheid. Mini Adult van Royal Canin is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van jouw kleine volwassen hond in het achterhoofd, en is geschikt voor kleine honden vanaf een leeftijd van 10 maanden en een lichaamsgewicht van 4 tot 10 kilogram. Voor een sterk en gezond lichaam Honden van een klein ras hebben over het algemeen een hoge energiebehoefte. Mini Adult is speciaal samengesteld met voedingsstoffen die daaraan tegemoet komen en helpt hem een gezond gewicht te behouden. De voeding bevat L-Carnitine. Sommige kleine honden zijn kieskeuriger dan anderen. Deze voeding is extra smakelijk door een selectie van exclusieve aroma's, die zelfs de meest kieskeurige eter wel zullen bevallen. Mini Adult is daarnaast verrijkt met voedingsstoffen die de gezondheid van de huid en vacht helpen ondersteunen. De Omega 3-vetzuren, zoals EPA en DHA, dragen bij aan het behoud van een glanzende, gezonde vacht. Omdat ook bij honden smaken verschillen is deze voeding ook beschikbaar als natvoer in een overheerlijke jus. Volg de voedingsrichtlijnen van Royal Canin als je van plan bent om je hond gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Mini Adult eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Mini Adult is verkrijgbaar in 800 gr, 2 kg, 4 kg en 8 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie
EAN(s)
3182550402170; 3182551055672
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Mini Adult - 2 kg
€ 16,75
Thuiswinkel Waarborg
2kg Royal Canin Mini Adult Gevogelte en Varken droogvoer voor honden
€ 19,68
Royal Canin - Mini Adult
€ 19,99
Thuiswinkel Waarborg
Royal canin mini adult - 2 KG
€ 20,08
Royal Canin Mini Adult hondenvoer 2 kg
€ 21,20
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Mini Adult - Hondenvoer - 2 kg
€ 22,78