Home > Hondenvoer > Royal Canin > Royal Canin Mini Adult 2 kg
dinsdag, 22 oktober 2019
Royal Canin Mini Adult 2 kg

Royal Canin Mini Adult 2 kg

11,47 - 15,43
Bestel nu direct voor € 11,47

Royal Canin Mini Adult - Hondenvoer - 2 kg direct bestellen in onze webshop! Voeding voor kleinere honden De term 'Mini' beschrijft honden die maximaal 10kg wegen als ze volwassen zijn. Mini honden hebben vaak last van een gevoelig gebit en tandvlees. Deze gevoeligheid houdt verband met tandsteenvorming. Een geschikte voeding draagt bij tot een verbeterde mondhygiëne. Door hun kleine formaat hebben Mini honden een grotere energiebehoefte dan grote honden. Een duidelijk voorbeeld: zij moeten meer passen nemen om dezelfde afstand af te leggen. Weight management Verzekert het behoud van het ideale gewicht. De voeding bevat L-carnitine, dit is een aminozuur dat de verbranding van vetten bevordert en op die manier vetophoping in de weefsels vermindert. Voldoet aan de hoge energiebehoefte van kleine honden door een aangepast energiegehalte (4060 kcal/kg en eiwitgehalte (27%). Tandsteenreductie De voeding helpt tandsteenvorming te voorkomen met natriumpolyfosfaten die het vrije calcium in het speeksel binden en naar het maagdarmkanaal transporteren. De aangepaste vorm en textuur van de brokjes zorgen tevens voor een mechanisch schuureffect op de tanden. Verhoogde smakelijkheid Stimuleert de eetlust van kieskeurige eters door de speciale samenstelling, vorm en afmeting van de brokjes, speciaal geselecteerde voedingsstoffen, alsmede natuurlijke geur- en smaakstoffen.Gezonde vacht Voedt de huid en vacht met zwavelhoudende aminozuren (methionine en cystine), Omega-6 vetzuren en Vitamine A. Probeer nu ook het bij passende natvoer ! en dat vind je hier ().. Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

De tanden van kleine honden staan veel dichter bij elkaar dan de tanden van grotere honden. Hierdoor blijven er sneller voedingsresten en bacteriën achter. Deze kunnen voor aanslag op de tanden zorgen, waardoor er tandsteen wordt gevormd. Parodontitis, veroorzaakt door tandsteen, kan de zwakke onderkaken beschadigen. Wanneer het voer van kleine honden vaak worden veranderd, kan hun vertering daaronder leiden. Gevolgen kunnen dan onder andere een zachte ontlasting en last van winderigheid zijn. Om dit te voorkomen is het daarom handig om een makkelijk verteerbare voeding te kiezen, met geselecteerde gezondheidsondersteunende voedingsstoffen. Honden van kleine rassen hebben soms ook last van een gevoelige huid. Overreacties van het immuunsysteem op pollen en allergenen in de omgeving is hier gedeeltelijk verantwoordelijk voor. Daarom moet de beschermende functie van de huid met behulp van voer worden bevorderd. Een groot deel van alle honden, 30-40%, heeft last van overgewicht. Het overgewicht is schadelijk voor de gezondheid en vermindert de levensverwachting. Royal Canin Mini Adult droogvoer voor honden is aangepast aan de unieke voedingsbehoeften van kleine volwassen honden (1-10 kg) vanaf 10 maanden: Tandsteenprofylaxe: Het verwerkte natriumfosfaat (actieve werkstoffen) bindt het calcium deels. Hierdoor wordt de vorming van tandsteen significant gereduceerd Bescherming van vacht huid: barrièrefunctie van de huid kan worden ondersteund door vitaminen en aminozuren. De huid kan hierdoor het binnendringen van bacteriën tegengaan. Daarnaast zorgen visolie, zink, vitamine A, linolzuren en biotine voor een gezondere huid en een glanzende vacht Beste acceptatie: de beste acceptatie kan worden gegarandeerd door de met de hand uitgekozen voedingsstoffen, de modernste technologie en de natuurlijke arombescherming - zelfs bij de meest kieskeurige honden Behouden van het ideale gewicht: de lichaamseigen vetopslag wordt door L-carnitine aangepakt. Hierdoor wordt de vetopslag verkleind, wat bij kan dragen aan het behoud van het ideaalgewicht Brok: Let op: 4 kg wordt geleverd in de vorm van 2 x 2 kg zakken. (Zooplus.nl)

Royal Canin Mini Adult hondenvoer is een hoogwaardige, complete droogvoeding voor kleine honden van 10 maanden tot 8 jaar met een volwassen gewicht van 4 tot 10 kilogram. De kenmerken van Royal Canin Mini Adult hondenvoer:  * Bevat een aangepaste energiegehalte * Zeer smakelijke voeding * Bevordert de vachtconditie (Brekz.nl)

Hondenvoer voor kleine honden van 10 maanden tot 8 jaar met een volwassen gewicht van 4 tot 10 kilo Royal Canin Mini Adult is speciaal samengesteld voer voor volwassen kleine honden tot 10 kg. Het aangepaste energiegehalte in het voer draagt bij aan het behoud van het ideale lichaamsgewicht van kleine viervoeters. De brokgrootte is speciaal aangepast voor kleine kaken. (Medpets.nl)

Royal Canin Mini Adult Voeding geschikt voor kleine honden tussen 10 maanden en 8 jaar. Door hun kleine formaat hebben Mini honden een grotere energiebehoefte dan grote honden. Een duidelijk voorbeeld: zij moeten meer passen... (Dierenwinkelxl.nl)

Royal Canin Mini Adult Royal Canin mini adult helpt kleine honden vanaf 10 maanden tot 8 jaar om het ideale figuur te behouden. Door hun kleine formaat hebben Mini honden een grotere energiebehoefte dan grote honden. Een duidelijk voorbeeld: kleine honden moeten meer passen nemen om dezelfde afstand af te leggen. Mini Adult bevat L-Carnitine, deze stof ondersteunt het metabolisme van vetten. De voeding voldoet aan de hoge energiebehoefte van kleine honden door een aangepast energiegehalte en eiwitgehalte (27%). (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550402170
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Mini Adult - Hondenvoer - 2 kg
€ 11,47
Royal Canin Mini Adult - Hondenvoer - 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
2kg Mini Adult Royal Canin Size Hondenvoer
€ 11,99
2kg Mini Adult Royal Canin Size Hondenvoer bestellen
Royal Canin Mini adult hondenvoer 2 kg
€ 12,95
Royal Canin Mini adult hondenvoer 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Mini Adult - 2 kg
€ 13,50
Royal Canin Mini Adult - 2 kg bestellen
Royal Canin - Mini Adult
€ 14,99
Royal Canin - Mini Adult bestellen
Royal Canin Mini Adult 2 kg
€ 15,36
Royal Canin Mini Adult 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Mini Adult - Hondenvoer - 2 kg
€ 17,45
Royal Canin Mini Adult - Hondenvoer - 2 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: