Home > Hondenvoer > Royal Canin > Royal Canin Mini Adult +8 8 kg
dinsdag, 20 augustus 2019
Royal Canin Mini Adult +8 8 kg

Royal Canin Mini Adult +8 8 kg

35,83 - 49,75
Bestel nu direct voor € 35,83

Royal Canin Shn Mini Adult 8plus - Hondenvoer - 8 kg direct bestellen in onze webshop!  Door het kleine formaat en de elegante vorm lijken Mini honden erg kwetsbaar. In werkelijkheid zijn Mini honden juist erg levendig en sterk. Hun levensverwachting ligt dan ook boven de 15 jaar. Vanaf de leeftijd van 8 jaar kan een aangepaste voeding helpen bij de bestrijding van de ouderdomsverschijnselen. Helpt de effecten van veroudering te vertragen. - Lager fosforgehalte om de nierfunctie te behouden. - Normaal eiwitgehalte (27%) om afbraak van spierweefsel te voorkomen. - Een complex van samenwerkende antioxidanten: vitamine E, vitamine C, selenium, groene thee en polyfenolen uit druiven voor de bescherming van cellen.  Verhoogde smakelijkheid Stimuleert de eetlust van kieskeurige eters door de speciale samenstelling, vorm en afmeting van de brokjes, speciaal geselecteerde voedingsstoffen, alsmede natuurlijke geur- en smaakstoffen. Gewichtscontrole Bevordert het behoud van het ideale gewicht met L-carnitine om de stofwisseling van vet te stimuleren en een aangepast energiegehalte (4080 kcal/kg). Tandsteenreductie Helpt tandsteenvorming te voorkomen met natriumpolyfosfaten die het vrije calcium in het speeksel binden en naar het maagdarmkanaal transporteren. De aangepaste vorm en textuur van de brokjes zorgen tevens voor een mechanisch schuureffect op de tanden. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Een acht jaar oude hond kan nog geen senior worden genoemd, maar vanaf deze leeftijd beginnen de eerste ouderdomsverschijnselen te verschijnen. Om jouw hond zo lang mogelijk fit en gezond te houden, hoort zijn voer hierop te worden aangepast. De functie van de darmen, nieren, gewrichten etc. kunnen het beste zo vroeg mogelijk worden ondersteund om de veroudering hiervan tegen te gaan. Royal Canin Mini Adult 8+ hondendroogvoer in één oogopslag: gaat het verouderingsproces actief tegen: het voer bevat een synergetisch antioxidantencomplex bestaande uit vitamine C E en polyfenolen uit groene thee druiven, dat oxidatieve stress op actieve wijze tegengaat en daarmee de veroudering bestrijdt. Vitamine C: heeft een oxdatieremmende werking die in de intercellulaire ruimte plaatsvindt. Daarnaast zorgt het voor de regeneratie van vitamine E, waardoor deze herhadelijk vrije radicalen kan opvangen. Hoewel een hond van nature uit ook vitamine C aanmaakt, helpt het extra vitamine C in het voer om de oxidatiestress tegen te gaan Vitamine E: beschermt de uit vetzuren gemaakte celmembranen door vrije radicalen af te vangen. Veel wetenschappelijke studies op mensen hebben de werking van vitamine E ter behandeling van ziekten bewezen Polyfenolen uit druiven en groene thee: werken oxidatieremmend door het DNA binnen de celkern op actieve wijze te beschermen. Polyfenolen gaan door deze werking de veroudering van cellen, door kanker veroorzaakte pijn, hart- en vaatzieken evenals inflammatoire ziekten tegen Behoud van het ideale gewicht: L-carnitine in het voer zorgt voor de mobilisatie van de vetopslag, verbrandt deze gedeeltelijk en zorgt op deze wijze voor het behoud van het ideaalgewicht Beste acceptatie: handgeselecteerde voedingsstoffen, die nieuwste technologie en een natuurlijke bescherming van de aroma’s maakt dit voer ook bij de meeste kieskeurige honden geliefd Let op: 4 kg wordt geleverd in de vorm van 2 x 2 kg zakken. (Zooplus.nl)

Royal Canin Mini Adult 8+ hondenvoer is een hoogwaardige, complete droogvoeding voor kleine oude honden vanaf 8 jaar met een volwassen gewicht van 4 tot 10 kg. De kenmerken van Royal Canin Mini Adult 8+ hondenvoer: * Ondersteunt de vitaliteit * Zeer smakelijke voeding * Bevat een aangepaste energiegehalte (Brekz.nl)Royal Canin Mini Adult +8 8 kgDoor het kleine formaat en de elegante vorm lijken Mini-honden erg kwetsbaar. In werkelijkheid zijn Mini-honden erg levendig en sterk. Hun levensverwachting ligt boven de 15 jaar! Vanaf 8 jaar helpt een aangepaste voeding bij de bestrijding van de ouderdomsverschijnselen. (Plein.nl)

Hondenvoer voor kleine oude honden vanaf 8 jaar met een volwassen gewicht van 4 tot 10 kilo Houd je ouder wordende kleine hond vitaal met de Royal Canin Mini Adult 8+. Dit droogvoer is speciaal samengesteld voor kleine honden van 8 jaar en ouder. Mini Adult 8+ is geschikt voor honden van een klein ras tot 10 kg en voldoet volledig aan de behoeftes van de oudere viervoeters. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550831406
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Mini Adult 8+ - Hondenvoer - 8 kg
€ 35,83
Royal Canin Mini Adult 8+ - Hondenvoer - 8 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Shn Mini Adult 8plus - Hondenvoer - 8 kg
€ 35,85
Royal Canin Shn Mini Adult 8plus - Hondenvoer - 8 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
8kg Mini Adult 8+ Royal Canin Hondenvoer
€ 36,99
8kg Mini Adult 8+ Royal Canin Hondenvoer bestellen
Royal Canin Mini Adult 8+ hondenvoer 8 kg
€ 37,95
Royal Canin Mini Adult 8+ hondenvoer 8 kg bestellen
Webshop Keurmerk
Royal Canin Mini Adult 8+ 8kg
€ 39,95
Royal Canin Mini Adult 8+ 8kg bestellen
Royal Canin Mini Adult +8 8 kg
€ 43,35
Royal Canin Mini Adult +8 8 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Mini Adult 8+ - 8 kg
€ 49,75
Royal Canin Mini Adult 8+ - 8 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: