Fokker Country Balance Wild en Gevogelte 10 kg

Fokker Country Balance Wild en Gevogelte 10 kg

28,12 - 35,95
Bestel nu direct voor € 28,12

Fokker Country Balance met wild en gevogelte is kattenvoer voor volwassen katten. Deze voeding draagt bij aan: * Een gezonde lichaamsbouw  * Sterke spieren * Een gezonde vacht (Brekz.nl)

Fokker Country Balance Cat Wild&Gevogelte - Kattenvoer - 10 kg direct bestellen in onze webshop! Een volledig gebalanceerde voeding voor de volwassen kat Wanneer je op zoek bent naar een gebalanceerde voeding met natuurlijke ingrediënten voor je harige vriendje, dan is Country Balance Wild en Gevogelte van Fokker een goede keuze. Deze brokvoeding is geschikt voor volwassen katten die een evenwichtige brok nodig hebben. Met de allerbeste ingrediënten Country Balance bevat enkel pure en authentieke ingrediënten die afkomstig zijn uit de natuur, zo wordt een gezond en gelukkig leven nagestreefd. De krokante brokken bevatten onder andere eend, wild, kip en kalkoen; aangevuld met granen en groenten. De eiwitten in de voeding zorgen voor een gezond lichaam en sterke spieren. De vetten leveren de energie en verzorgen de vacht. Ook de spijsvertering, de botten, het immuunsysteem en het gebit worden ondersteund met Country Balance. Natuurlijk is de voeding ook heel smakelijk zodat je kat geniet bij elke maaltijd. De brokjes hebben verschillende vormen om zo de maaltijden interessant te houden voor je kat. Over Fokker Fokker is een Nederlands merk dat zich al sinds 1977 bezighoudt met het creëren van de meest optimale voeding voor jouw hond. Alle voeding is vrij van genetisch gemanipuleerde ingrediënten en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. . Alle Fokker voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Fokker Country Balance Kattenvoer Wild en GevogelteFokker Country Balance is een volledige maaltijd voor volwassen katten. De heerlijke smaak van de krokante brokken is tot stand gekomen uit een mix van wilde eend, kip en kalkoen. Fokker Country Balance houdt je kat gezond en energiek. Fokker Country Balance is volledig geïnspireerd op de natuur, waardoor er enkel gebruik gemaakt van zeer hoge kwaliteit producten. Deze voeding bevat precies de juiste balans aan eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen. De mix aan ingrediënten in de voeding heeft exact de juiste smaak balans dus katten zullen deze brokken met veel plezier eten. * Voor een glanzende vacht * Draagt bij aan een goed werkende spijsvertering * Bevordert een sterke opbouw van botten en spieren * Helpt het gebit gezond te houden (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713447028101
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Fokker Country Balance met wild & gevogelte kattenvoer 10 kg
€ 28,12
Fokker Country Balance met wild & gevogelte kattenvoer 10 kg bestellen
Fokker Country Balance - Wild en Gevogelte - Kattenvoer - 10 kg
€ 32,00
Fokker Country Balance - Wild en Gevogelte - Kattenvoer - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Fokker Country Balance - Wild en Gevogelte - Kattenvoer - 10 kg
€ 32,00
Fokker Country Balance - Wild en Gevogelte - Kattenvoer - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Fokker Country Balance Cat Wild&Gevogelte - Kattenvoer - 10 kg
€ 35,95
Fokker Country Balance Cat Wild&Gevogelte - Kattenvoer - 10 kg bestellen
Fokker Country Balance Kattenvoer Wild en Gevogelte 10 kg
€ 37,85
Fokker Country Balance Kattenvoer Wild en Gevogelte 10 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: