Royal Canin Medium Dermacomfort 3 kg

23,720 - 50,750
Bestel nu direct voor € 23,72

Royal Canin Medium Dermacomfort Medium Dermacomfort van Royal Canin is een voer voor middelgrote honden met een gevoelige huid. Deze voeding ondersteunt een gezonde huid en glanzende vacht. Ideaal als de conditie van de huid en vacht van je hond niet optimaal is. Medium Dermacomfort is daarnaast zeer goed verteerbaar en zal zeker in de smaak vallen bij jouw hond. De Royal Canin Medium Dermacomfort gaat perfect samen met de natvoeding Royal Canin Dermacomfort Wet. Eigenschappen Geschikt voor middelgrote honden met een gevoelige huid Voedt en beschermt de huid en helpt de vachtconditie te verbeteren De gebruikte eiwitten zijn geselecteerd vanwege de goede verteerbaarheid Helpt gezonde cellen en weefsels te beschermen door een specifieke combinatie van voedingsstoffen Geschikt voor Middelgrote honden vanaf 10 maanden met een volwassen gewicht van 11 tot 25 kilo en een gevoelige huid Inhoud 3 of 10 kg Samenstelling Rijst, tarwegluten, tarwe, dierlijke vetten, maïsgluten, gepelde haver, maïs, mineralen, hydrolysaat van gevogeltelever, sojaolie, bietenpulp, visolie (bron van EPA en DHA), lijnzaad (bron van Omega-3), Fructo-Oligo-Sacchariden, bernagieolie (bron van gamma-linoleenzuur), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne). Analytische bestanddelen Ruw eiwit: 24%, ruw vet: 17%, ruwe as: 5,9%, ruwe celstof: 1,5%, omega-6 vetzuren: 35,1 g, Gamma-linoleenzuur: 0,30 g, omega-3 vetzuren: 11,40 g, DHA: 4,10 g/kg. Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine A: 30 IE/kg, Vitamine D3: 800 IE/kg, E1 (ijzer): 43 mg/kg, E2 (jodium): 4,3 mg/kg, E4 (koper): 13 mg/kg, E5 (mangaan): 56 mg/kg, E6 (zink): 168 mg/kg, E8 (selenium): 0,09 mg/kg. Gekozen Product van het Jaar 2020 Dit product is Gekozen Product van het Jaar 2020 geworden in de categorie droogvoer voor honden, gekozen door consumenten in Nederland. Volgens onafhankelijk onderzoek heeft ROYAL CANIN® Canine Care Nutrition het hoogst gescoord op onderdelen als innovatie, aantrekkelijkheid, aankoopbereidheid en gebruikservaring. (Medpets.nl)

Royal Canin Medium Dermacomfort hondenvoer is voor middelgrote honden met een volwassen gewicht van 11 tot 25 kilo en een gevoelige huid. * Vermindert irritatie en jeuk * Versterkt effectiviteit van de huidbarrière * Hoge kwaliteit (Brekz.nl)

Royal Canin Dermacomfort Medium - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Speciaal voer voor de gevoelige huid Dermacomfort Medium van Royal Canin is geschikt voor honden met een gewicht tussen de 11 en 25 kilogram en bevat speciaal ontwikkelde brokken die perfect bij jouw middelgrote hond passen. Ter ondersteuning van de huid Wist je dat een gevoelige huid de voornaamste reden is waarom honden meegenomen worden voor een bezoek aan de dierenarts? Een gevoelige huid veroorzaakt krabben, wat de huid kan beschadigen. Speciaal ontwikkelde voeding, zoals Dermacomfort Medium, kan helpen de huid van je hond in een goede conditie te houden en zijn goede kwaliteit van leven helpen behouden. Deze voeding is verrijkt met Omega 3- en 6-vetzuren. Deze vetzuren uit vis en plantaardige oliën helpen de huid van jouw hond gezond te houden. Daarnaast dragen ze bij aan het behoud van een dichte en gezonde vacht. De brok met extra smakelijke samenstelling bevat zorgvuldig geselecteerde eiwitten. Royal Canin gebruikt speciaal geselecteerde eiwitbronnen van de hoogste kwaliteit die aansluiten bij de specifieke behoeften van jouw hond. De Dermacomfort voedingslijn bestaat uit twee componenten: krokante brokken en een overheerlijk natvoer in een pouch. Beiden zijn compleet van samenstelling en vullen elkaar perfect aan. Dermacomfort Medium is een bewezen succes. 91 procent van de eigenaren is tevreden met de resultaten, na slechts 2 maanden onafgebroken gebruik. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Dermacomfort Medium eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Gekozen Product van het Jaar 2020 De Royal Canin Canine Care Nutrition droogvoedingen en Size Health Nutrition natvoedingen zijn Gekozen Product van het Jaar 2020. Uit de categorie droog- en natvoeding voor honden zijn deze producten als beste uit de test gekomen! Daarom vind je dan ook op deze producten het 'Gekozen Product van het Jaar 2020'-label terug. Royal Canin Dermacomfort Medium is verkrijgbaar in 3 kg en 10 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Categorie
EAN(s)
3182550773829
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Medium Dermacomfort - 3 kg
€ 23,72
Royal Canin Medium Dermacomfort hondenvoer 3 kg
€ 28,90
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Medium Dermacomfort 3 KG
€ 30,60
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Dermacomfort Medium - Hondenvoer - 3 kg
€ 30,98