Home > Hondenvoer > Royal Canin > Royal Canin Medium Dermacomfort 3 kg
zaterdag, 04 februari 2023
Royal Canin Medium Dermacomfort 3 kg

Royal Canin Medium Dermacomfort 3 kg

22,95 - 31,35
Bestel nu direct voor € 22,95

Royal Canin Medium Dermacomfort hondenvoer is voor middelgrote honden met een volwassen gewicht van 11 tot 25 kilo en een gevoelige huid. * Vermindert irritatie en jeuk * Versterkt effectiviteit van de huidbarrière * Hoge kwaliteit (Brekz.nl)

Hondenvoer voor middelgrote honden met een volwassen gewicht van 11 tot 25 kilo en een gevoelige huid Is jouw hond gezond maar kunnen de huid en vacht wel wat ondersteuning gebruiken? Medium Dermacomfort van Royal Canin is dan de geschikte voeding. Dit voer voedt en beschermt de huid en vacht voor een gezonde huid en goede vachtconditie. (Medpets.nl)

Royal Canin Dermacomfort Medium - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Speciaal voer voor de gevoelige huid Dermacomfort Medium van Royal Canin is geschikt voor honden met een gewicht tussen de 11 en 25 kilogram en bevat speciaal ontwikkelde brokken die perfect bij jouw middelgrote hond passen. Ter ondersteuning van de huid Wist je dat een gevoelige huid de voornaamste reden is waarom honden meegenomen worden voor een bezoek aan de dierenarts? Een gevoelige huid veroorzaakt krabben, wat de huid kan beschadigen. Speciaal ontwikkelde voeding, zoals Dermacomfort Medium, kan helpen de huid van je hond in een goede conditie te houden en zijn goede kwaliteit van leven helpen behouden. Deze voeding is verrijkt met Omega 3- en 6-vetzuren. Deze vetzuren uit vis en plantaardige oliën helpen de huid van jouw hond gezond te houden. Daarnaast dragen ze bij aan het behoud van een dichte en gezonde vacht. De brok met extra smakelijke samenstelling bevat zorgvuldig geselecteerde eiwitten. Royal Canin gebruikt speciaal geselecteerde eiwitbronnen van de hoogste kwaliteit die aansluiten bij de specifieke behoeften van jouw hond. De Dermacomfort voedingslijn bestaat uit twee componenten: krokante brokken en een overheerlijk natvoer in een pouch. Beiden zijn compleet van samenstelling en vullen elkaar perfect aan. Dermacomfort Medium is een bewezen succes. 91 procent van de eigenaren is tevreden met de resultaten, na slechts 2 maanden onafgebroken gebruik. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Dermacomfort Medium eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Gekozen Product van het Jaar 2020 De Royal Canin Canine Care Nutrition droogvoedingen en Size Health Nutrition natvoedingen zijn Gekozen Product van het Jaar 2020. Uit de categorie droog- en natvoeding voor honden zijn deze producten als beste uit de test gekomen! Daarom vind je dan ook op deze producten het 'Gekozen Product van het Jaar 2020'-label terug. Royal Canin Dermacomfort Medium is verkrijgbaar in 3 kg en 10 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550773829
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Medium Dermacomfort hondenvoer 3 kg
€ 25,90
Royal Canin Medium Dermacomfort hondenvoer 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Medium Dermacomfort - 3 kg
€ 30,60
Royal Canin Medium Dermacomfort - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Dermacomfort Medium - Hondenvoer - 3 kg
€ 30,98
Royal Canin Dermacomfort Medium - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Royal Canin Medium Dermacomfort 3 KG
€ 31,35
Royal Canin Medium Dermacomfort 3 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Medium Dermacomfort 3 KG
€ 31,35
Royal Canin Medium Dermacomfort 3 KG bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: