Home > Hondenvoer > Royal Canin > Royal Canin Maxi Adult 4 kg
dinsdag, 22 oktober 2019
Royal Canin Maxi Adult 4 kg

Royal Canin Maxi Adult 4 kg

19,95 - 24,90
Bestel nu direct voor € 19,95

Royal Canin Maxi Adult is hondenvoer voor grote honden vanaf 15 maanden tot 5 jaar met een volwassen gewicht tussen 25 en 45 kilogram. De voordelen: * Hoge verteerbaarheid * Ondersteuning van botten en gewrichten * Verrijkt met Omega 3: EPA-DHA (Brekz.nl)

Royal Canin Maxi Adult - Hondenvoer - 4 kg direct bestellen in onze webshop! Royal Canin Maxi Adult Grote honden hebben andere voeding nodig dan kleine honden. Logisch, want grote honden gebruiken veel energie. Hun beweeglijkheid en lichaamsgewicht leggen een grote druk op de gewrichten van de hond. In de loop van de tijd kan het kraakbeen van de hond beschadigen en kan artritis optreden. Royal Canin Maxi Adult hondenvoeding is speciaal ontwikkeld voor grote volwassen honden tussen de 25 en 45 kg. Door vanaf jonge leeftijd te kiezen voor deze speciaal ontwikkelde hondenvoeding kun je helpen om de gewrichten van je hond te beschermen. Voordelen van : 'Royal Canin Maxi Adult' 1. Goede spijsvertering Royal Canin Maxi Adult hondenvoeding bevat vetzuren EPA en DHA met ontstekingsremmende eigenschappen, onoplosbare minerale zouten en bietenpulp (dit is een vergistbare vezel). Deze stoffen vergemakkelijken het transport in de darmen en helpt de kwaliteit van de ontlasting te verbeteren. 2. Een sterk hart Royal Canin Maxi Adult hondenvoer zorgt voor een gezond functionerend hart door toevoeging van taurine, wat de samentrekking van het hart stimuleert. 3. Gezonde gewrichten Verder helpt Royal Canin Maxi Adult hondenvoeding de gewrichten gezond te houden door een toevoeging van glucosamine, chondroïtine en EPA en DHA. Royal Canin Maxi Adult hondenvoer is verkrijgbaar in zakken van 4 en 15 kg. Probeer nu ook het bij passende natvoer ! en dat vind je hier ().. Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Hondenvoer voor grote honden vanaf 15 maanden tot 5 jaar met een volwassen gewicht tussen 25 en 45 kilo Geef jouw grote hond extra ondersteuning voor het behouden van sterke botten en soepele gewrichten met de Royal Canin Maxi Adult. Deze voeding voor grote honden draagt bij aan een gezonde spijsvertering en ondersteunt het soepel houden van gewrichten en sterke botten. (Medpets.nl)

Royal Canin Maxi Adult is speciaal ontwikkeld voor grote honden. Grote honden verbruiken veel energie. Een actief temperament en een groot lichaamsgewicht vraagt veel van de gewrichten. Royal Canin heeft speciaal daarvoor de Maxi Adult ontwikkeld. Door deze brok worden de gewrichten van grote honden beter ondersteund. (Dierenwinkelxl.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550402224
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Maxi Adult hondenvoer 4 kg
€ 19,95
Royal Canin Maxi Adult hondenvoer 4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Maxi Adult - Hondenvoer - 4 kg
€ 20,22
Royal Canin Maxi Adult - Hondenvoer - 4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Maxi Adult - 4 kg
€ 20,95
Royal Canin Maxi Adult - 4 kg bestellen
Royal Canin - Maxi Adult
€ 20,99
Royal Canin - Maxi Adult bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Maxi Adult - Hondenvoer - 4 kg
€ 24,90
Royal Canin Maxi Adult - Hondenvoer - 4 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: